Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Neces znati da li je refurbished ili ne. Samo sto ces sanjati svake noci i buditi se ako slucajno nesto pocne da izlazi iz zvucnika, neki crvici ili tako nesto ;)

Ma srediće ti sve i dobićeš nov telefon.Bratovljeva 6-ica je imala problema sa žvakanjem ekrana i u iStyle-u je uredno zamenjen sa novim i ako je kupljen u Švajcarskoj.

Što se ne može reći za ubogi Samsung...Odneo sam S5 kupljen u Nemačkoj zbog kvara na ekranu u Samsung zvanično predstavništvo u Beogradu i rekoše mi ljudi ''oooo pa vi imate Internacionalnu garanciju...lepo...ali mi ne servisiramo telefone sa tom garancijom.Slobodno možete odneti telefon bilo gde na teritoriji EU,USA,Azije... i vrlo rado ćemo servisirati Vaš telefon,ali ovde ta garancija ne važi'' :shock: :shock: :shock:

Tako da ne brineš...koliko god se troluje ovde ,Apple-u radi kod nas bolji posao od svih...

Poslednja izmena:
Ja mislim da si ti jedini u Srbiji uspeo od mts-a da dobijes nov vakuum i uopste mi nije jasno kako ti je uspelo. Meni su cetri puta menjali i uvek su davali nov ali u staroj kutiji. Dobio sam i ja novu garanciji od 24, al vakuum jok.

Telefon je jos u petak stigao u mts, ali me naravno nisu zvali. Veceras idem da preuzmem pa javljam. Inace, zamenjen je telefon samo, kutija je ostala ista.
Sto se tice Samsunga, 2x su mi odbijali reklamaciju pod izgovorom da je sve ok a cak je i sluzbenica u mts-u mogla da uoci kvar.

Poslednja izmena:
Inace, zamenjen je telefon samo, kutija je ostala ista.

Reklamiraj da imas mrtav piksel na stampi kutije :d

Ja mislim da si ti jedini u Srbiji uspeo od mts-a da dobijes nov vakuum i uopste mi nije jasno kako ti je uspelo. Meni su cetri puta menjali i uvek su davali nov ali u staroj kutiji. Dobio sam i ja novu garanciji od 24, al vakuum jok.

Nisam jedini, ima jos takvih slucajeva. Nemam pojma od cega zavisi. Kontam da sam samo imao srece sto im je isticao zakonski rok, a nisu imali na stanju telefone u retrail pakovanjima, tako da su prakticno bili primorani da mi daju nov u vakuum pakovanju.

Trziste te demantuje, pogledas cene po oglasima i videces sta je realno. ~200E, kao sto neko rece, je trenutna razlika na nasem trzistu

Trziste te demantuje, pogledas cene po oglasima i videces sta je realno. ~200E, kao sto neko rece, je trenutna razlika na nasem trzistu

Sta me demantuje,eno sestica po oglasim za 450e koliko hoces,nedeljama stoje na oglasima i niko ne kupuje,jedino ako smatras da 5s od 32gb ne vredi vise od 200e

Ja ti kazem da ip6 ne moze da se proda za 450e,ne znam sta ti nije jasno.Realno je 400e

Od 32gb u odlicnom stanju sa ful originalnom opremom,da ga stavi na oglase i prodace ga za pola sata.Drugar je skoro prodao 5S od 16 gb star 6 meseci,komplet oprema sim-free za 300e.Kako je postavio oglas u roku od sat vremena mu se javilo 5 ljudi.

Poslednja izmena:
I ja ******,pokusavam da objasnim umesto da se drzim one stare narodne...

Od 32gb u odlicnom stanju sa ful originalnom opremom,da ga stavi na oglase i prodace ga za pola sata.Drugar je skoro prodao 5S od 16 gb star 6 meseci,komplet oprema sim-free za 300e.Kako je postavio oglas u roku od sat vremena mu se javilo 5 ljudi.
I ja sam video ljude koji prodaju 6 16gb sim free skuplje nego sto je nov u vakuum pakovanju, ali to ne znaci da je to realna cena, jednostavno ima ljudi koji ne znaju sta koliko kosta...

Objasnjavas tako sto iznosis pausalne procene na osnovu 3 klika po KP-u i mobsvetu? E bas si mi objasnio, cinjenicama...
Sad vidim da si menjao poruku, pa da se nadovezem i na to.
Ako pogledas bench oglase videces da sam i ja prodao pre neki dan 5S 16 sf, za 310E, ali sam isto tako prodao i 6-icu 16 sf, za 500...
Moj komentar za vrednost 5s-a je vezan za tvoju procenu cene 6-ice, ako se nismo razumeli

Poslednja izmena:
Ljudi koliko kosta iP 6 ili + u USA bez ugovora. Gdje i kako more da se kupi najjeftinije sim free naravno, GB more i 16 nije bitno toliko ?!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno