Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Pa sta ocekujes u power saving modu?

Bolje untom slucaju da ne postoji onakva "fluidnost" mi ne treba ne zelim android.... Sreca pa rade na optimizaciji.... Valjda ce resiti to :)

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

Jesi probao 9.1 betu na iP6? Da nam kazes ima li tu poboljsanja?

Jesam ip6 znas i sam da ne moze da stuca kao blesav, ali opet prisutno je sitno secuckanje na neke trenutke i ponekad... Ip6 mi bolje radi sa 8.x nego sa 9.1 b2 ... E sad ali ipad je totalno druga prica, iste probleme ima sa animacijama kao i ip6 i jos su primetnije, ali daleko bolje nego sto je radio sa ios 8.x ... Mislim da ce 9.2 biti ono sto svi cekamo , a do tad plasim se da cu vec imati 6s i novi ipad :-D

Ako se odnese Telenorov iPhone u iStyle da se popravi tipa nezategnut ekran(delic milimetra iskocen) da li to utice na Telenorovu garanciju?

Ako se odnese Telenorov iPhone u iStyle da se popravi tipa nezategnut ekran(delic milimetra iskocen) da li to utice na Telenorovu garanciju?

Ja sam moj telefon nosio na repoziciju,i nakon neuspesne repozicije dobio sam nov telefon.Pri predavanju i preuzimanju video sam par komada koji su doneti zbog tih problema...uredno su prihvaćeni i servisirani ili zamenjeni.Nebitno gde je kupljen telefon...moj je kupljen u Švajcarskoj i sve je sređeno preko IMEI broja,ništa drugo nisu tražili.
A dodali su još godinu dana garancije koja je zakonska kod nas uz fiskalni račun...tako da mogumda kažem samo reči hvale za iStyle.

Nosi slobodno i ne brini...neće ti nikakav papir tražiti...tako da ti je nebitna telenorova garancija...

Bitna mu je telenorova garancija za drugu godinu garancije.

Pa rekoh...nebitan je Telenor u celoj priči pošto iStyle prihvata svaki uredjaj po IMEI broju.Jedino mu treba fiskalni račun kao dokaz kupovine za drugu godinu garancije.To važi za svaki iPhone...nebitan je prodavac.

Super. Za iStyle znam od ranije da su maksimalno korektni i kao firma(i sa fizickim i pravnim licima), a i zaposleni su stvarno ljubazni i trude se da pomognu.

Ja sam takodje prijatno iznenadjen,stvarno se trude da izadju svima u susret.Jedan od retkih u danasnje vreme.

Ne bi smelo da utiče na bilo čiju garanciju. Ako telefon kupljen u iStyle-u doneseš bilo gde u Autorizovani Servis neće biti problema kad posle doneseš kod nas. Isto mora da važi i za sve druge Apple proizvode kupljene kod bilo kog Autorizovanog prodavca.

Pa zar ste i na benchu aktivni? :)
Stvarno ste za svaku pohvalu.
I hvala na objasnjenju.

Nismo aktivni. Ja sam aktivan :)

Ne znam ko je ovde na forumu ali ona dvojica likova u servisu..Miroslav i Miloš koliko mi se čini, su za svaku pohvalu.Na kakve likove sve oni nailaze...svaka čast na strpljenju.Dođe im mali milion ljudi dnevno,neki imaju problem sa mrežom jer telefoni neće da prepoznaju 3G ili slično pa kolege iz recimo VIP-a šalju u servis da oni podese parametre i ako su VIP-ovci nesposobnjakovići obavezni da to urade,pa onda ljudi sa potpunim neznanjem iOS sistema :D...e to morate da vidite...serviser kao po minskom polju ide,jer ako nešto kaže a ne skapira vlasnik iOS uređaja serviser može za skalp da bude kraći...neverovatno! :D

Generalno svaka čast,samo tako nastavite ;)

Recite mi koliko je popravka iphone 6 ekrana, razbijen je ekran ali nije krivo kuciste ili bilo sta, video sam u EU je oko 127e, da li je ista cena i u nasim autorizovanim servisima ili???

Samo kompanija Apple menja ekrane u svojim servisima (i to ne svim). Autorizovanim Servisima ova opcija nije omogućena. Mi ne možemo da poručimo ekran. Možemo samo da zamenimo telefon za drugi identičan model po znatno višoj ceni od tih 127€

Pozdrav, nov sam na forumu, imam par pitanja.

uzeo sam u telenoru 6+ i hteo bih da ga otkljucam. Da li je neko to ovde radio, i da li zna neki dobar servis gde bi to mogao zavrsiti?
Zamolio bi za vasa iskustva, kao i za veliku dilemu da li se gubi garancija?

Ako sam promasio temu, molim vas da me uputite...

Pozdrav

Problem je sto su neki prijavili da su im se telefoni ponovo zakljucali posle apdejta sistema. Inace, ako ti treba simfree, onda ti je skoro pa jeftinije da prodas taj i doplatis za simfree nego da se sa ovim zezas i rizikujes pogotovu sada kad izbacuju apdejte svake nedelje.

Problem je sto su neki prijavili da su im se telefoni ponovo zakljucali posle apdejta sistema. Inace, ako ti treba simfree, onda ti je skoro pa jeftinije da prodas taj i doplatis za simfree nego da se sa ovim zezas i rizikujes pogotovu sada kad izbacuju apdejte svake nedelje.

procitao sam to jos negde. Kapiram da je to pametnija varijanta, ali stoji mi oglas vec par dana(kupujem prodajem i mobilni svet), cini mi se da se malo teze prodaje zakljucana varijanta... Da li mogu da izignorisem update-ove ili se oni sami instaliraju?

Mozes da ignorises, naravno, ali ako ne cuvas jb onda ne vidim zasto bi to radio. Svaka roba ima svog kupca, samo je pitanje da li je cena odgovarajuca. Trenutno svi cekaju S verziju, pretpostavljam da je zbog toga potraznja za proslogodisnjim modelima nesto slabija.

Mozes da ignorises, naravno, ali ako ne cuvas jb onda ne vidim zasto bi to radio. Svaka roba ima svog kupca, samo je pitanje da li je cena odgovarajuca. Trenutno svi cekaju S verziju, pretpostavljam da je zbog toga potraznja za proslogodisnjim modelima nesto slabija.

Hvala ti na odgovorima. Sta je jb?

Ne otkljucava se tel preko jb. Preko nekih servera to rade, telefon im fizicki ni ne treba. Samo imei i naravno lova

Koliko se krece cena polovnog 6 Plus 64gb u dobrom stanju?
Drugar hoce da uzme, pa smo gledali nesto po KP i obicno je cena negde oko 600eur. Jel to ok?

Neka saceka jos malo, stize 6s u mts za dve nedelje pa ce mu pasti cena sigurno

U pravu si
Ja sam skroz zaboravio da stize 6s u telenor i mts

@igor88 Ma bojim se samo da nije menjan ekran ili tako nesto. Kolega jedan je sjebao ekran i promenio i mislim da ne bi mogao da vidim razliku izmedju zamenjenog i originalnog.

Poslednja izmena:
Be znam dal i dalje vazi ono sa kapljicom vode... Imam temp glass ali probao bih... Ko je zeljan moze da proba dal i dalje vazi ta "provera"

Ajd da prijavim...danas mi je stigao mail sa pozivom da verifikujem svoj ID nalog...kliknem na to i izađe mi kao log inn i td..pogledam u adresu(što reetko radim) kad početna adresa http://childsfun.com/ odem na nju i imam šta da vidim :)

Pa eto da se zna čisto da se neko ne pređe..pošto su izgleda počeli da targetuju iOS uređaje...

Stoka.jpg

Stoka2.jpg

Nazad
Vrh Dno