- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Plastika se vraca naravno. Aluminijum jok. Mada ja vise volem aluminijum.[YOUTUBE]FwM4ypi3at0[/YOUTUBE]
o ovome pricas ? I onda vam plastika losa..![]()
Plastika se vraca naravno. Aluminijum jok. Mada ja vise volem aluminijum.[YOUTUBE]FwM4ypi3at0[/YOUTUBE]
o ovome pricas ? I onda vam plastika losa..![]()
Izvini molim te, to ne sme da se desi.Nema veze,i u prednjem i u zadnjem dzepu ce se iskriviti tako veliki i tanak telefon.
Tako je! Tako skup gadget i da se krivi u dzepu pri nekom normalnom nosenju pa van pameti!
Takav utisak i odaje.Ahhahaha pricate kao da je napravljen od cokolade i tek tako se krivi ...
Samo Apple nije kriv što se telefon od 700-800 eura krivi u dzepuKo vam je kriv sto nosite vruce pantalone :d
Pa ti kupi onda Samsung koji se ne krivi![]()
Gde to vazi, osim u Srbiji? Kada sam kolegi iz Holandije pricao da je ovde ip statusni simbol, nije mogao da veruje.
Koliko sam shvatio problem ima samo iPhone 6+ model, sestica mislim da nema ovih problema ili bar nisu toliko izrazeni... Samo jos da je nadjem u jednoj od "no sales tax" drzava u US![]()
Samo Apple nije kriv što se telefon od 700-800 eura krivi u dzepu![]()
I ona potvrdjuje savijanje fona. Rgb nije u fullu iako su obecali.Erica u svom stilu:
[YOUTUBE]KhParMJSqm0&list=UUB2527zGV3A0Km_quJiUaeQ[/YOUTUBE]
Pa kaži koji je.Hahahhaha e ne verujem
Moj telefon je u zadnjem džepu običnih farki sedim na njemu mesecima (8) i ništa se ne krivi i nije pukao AMOLED a nije samsung
A nije ni Apple...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari