Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Mislim ko jos savija ovako na silu svoj telefon,mislim da to niko neradi.Tako jedna skupa stvar mora da se cuva i pazi, a oni koji toliki telefon kao sto je iPhone 6 plus stavljaju u dzep u uskim pantalona i jos pokusavaju da sednu ,takvi su za mene teski maloumnici.
Da sam neki djoka u Appleu i kad bi mi dosao tako neki sa iskrivljenim telefonom sa objasnjenjem da se telefon iskrivio u dzepu od uskih pantalona kad je pokusao da sedne,ja bi mu trazio telefon da mi da pa bi mu ga jos vise iskrivio al od njegovu glavu maloumnu :)

Poslednja izmena:
Pričamo o prednjem ili zadnjem džepu? Jer da se iskrivi u prednjem, njima treba razbiti u glavu.

Nema veze,i u prednjem i u zadnjem dzepu ce se iskriviti tako veliki i tanak telefon.

Sta je ovo, nigdje u USA nema T-Mobile iPhone 6 da se kupi po Apple Store-ovima.... Isao sam na onaj "check availability" i nigdje nije dostupan. Sve kineska bagra pokupila.

Zamisli, i oni su ljudi, koji su ti napravili telefon.

Poslednja izmena:
Tako je! Tako skup gadget i da se krivi u dzepu pri nekom normalnom nosenju pa van pameti!

Ma dal sme ili nesme bas me briga.Ja znam da cu ja na moj telefon da pazim i tacka.

Ne kupiš ga i nađeš sebi neki koji ti odgovara. Jednostavnije ne može. :)

Neki koji se ne savija, ima vise rama, da mu ne strci kamera i obavezno da bude jeftiniji...

Koliko sam shvatio problem ima samo iPhone 6+ model, sestica mislim da nema ovih problema ili bar nisu toliko izrazeni... Samo jos da je nadjem u jednoj od "no sales tax" drzava u US :)

Ne prate svi ovo, da bi znali da ne kupe, jer će ****no da im se iskrivi u džepu. Drugo podrazumeva se da neće, s toga je falično.

Ahhahaha pricate kao da je napravljen od cokolade i tek tako se krivi ...

Erica u svom stilu:

[YOUTUBE]KhParMJSqm0&list=UUB2527zGV3A0Km_quJiUaeQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ko vam je kriv sto nosite vruce pantalone :d

A u cemu je problem sto se krivi....? Taman se prilagodi dzepu :d

Telefon ne bi smeo nikako da se iskrivi pri normalnim ulsovima korišćenja, kao što je nošenje u prednjem džepu, bez obzira na pantalone. Sačekao bih još malo sa procenom dok ne stigne još primera, ali kako se trenutno čini, Apple je još jednom zanemario fiziku pri dizajnu, kao kod death grip situacije.

Velika većina telefona imaju u unutrašnjosti čelični ram koji im daje čvrstoću i elastičnost, dakle kao čelična armatura u betonu. Ajfon 5 i 6 imaju umesto toga kućište iz jednog bloka mašinski obrađenog aluminijuma koji je prilično mekan, negde na nivou zlata. Kako iz snimka mogu da pretpostavim, izgleda da postoji slabo mesto gde je kućište izrezano da bi se smestila jabuka, a tu je i strana oslabljena rupama za dugmiće. Kako je telefon veliki, veći su i kraci sile koji ga savijaju u džepu, zato manji ajfoni verovatno neće imati problema.

Gde to vazi, osim u Srbiji? Kada sam kolegi iz Holandije pricao da je ovde ip statusni simbol, nije mogao da veruje.

Bravo! Uzeo si mi text iz prsta :D
Ovde je priča drugačija, kakav statusni simbol bre. Nego dobijaju preko operatera besplatne iP 4S i svi to furaju kada se polomi ekran niko ništa ne menja, ne obraćaju pažnju na telefon... Nisam u metrou video ceo iPhone nepamtim :D
Naravno ima ovde i *****a koji čekaju 20 dana u redu ispred prodavnice ali to je druga priča već. Brainwash. Kada sam pričao sa nekim iDrugarima pola njih ni nezna da postoje drugi brendovi i sistemi sem Samsunga i Motorole ovde.

Koliko sam shvatio problem ima samo iPhone 6+ model, sestica mislim da nema ovih problema ili bar nisu toliko izrazeni... Samo jos da je nadjem u jednoj od "no sales tax" drzava u US :)

New Hampshire drugar, možeš taman i pištolj da kupiš u samoposluzi, odmah iza sira :)

Vrh Dno