NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
3 stvari mi se ne svidjaju/nisu jasne sto se novih modela tice.
1. Zasto su ostali na 16GB memorije za najslabiji model? Trebali su da idu na 32/64/128, kupovina telefona od 700 i vise E sa samo 16GB memorije bez mogucnosti prosirenja u 2014/2015-oj mi nije jasna.
2. Zasto su isli na 4.7/5.5" modele? Ako su vec izbacili phablet od 5.5" koji je veci od Note 4, iPhone 6 nije treba da ide preko 4.5". Trebali su da idu na 4.3 ili jos bolje 4.5" jer je njihova filozofija bila da "niko ne zeli telefone sa velikim ekranima".
3. Dizajn, mislim da je korak nazad u odnosu na 5s, i to veliki korak nazad.
Telefoni ce se prodavati bez obzira na to sto su precenjeni i sto ne nude nista novo ali meni licno su totalno nezanimljivi.
1. Ni meni se to nikako ne sviđa ali savršeno mi je jasno: velikoj većini ljudi bi 32GB bilo sasvim dovoljno, dok je 16 baš baš tesno. Ovako lepo naplaćuju 100$ (ili €) nešto što ih u proizvodnji košta par desetina (ako i toliko)
2. Apsolutno se slažem! 4.5 bi bilo idealno, mada i 4.7" može da prođe ako telefon lepo leži u ruci (Htc One je prilično glomazan ali ergonomija mu je odlična, pa ta veličina ne predstavlja smetnju)
3. Istina. Doduše, da su zadržali raniji dizajn, ergonomija bi bila katastrofalna sa novim dimenzijama. I dalje je daleko od ružnog telefona.
@jopopo To korisničko iskustvo je nešto što pravi razliku između Apple i većine ostalih uređaja. Nažalost, to sve nama ne znači puno (jer Srbija...). Takođe, nemoguće je koristiti iPhone dan-dva ili čačkati ga par minuta/sati tuđi i imati objektivan sud. Tek posle nedelju-dve stvari dolaze na svoje. Isto tako me nerviraju i ovi što na osnovu iskustva sa ranijim androidima tvrde da su krš, da laguju, zabadaju itd. To jednostavno odavno više nije tačno. Itekako je moguće u današnje vreme prelaziti sa jedne platforme na drugu, čak je i zanimljivo
Poslednja izmena: