- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Pristup internetu
- Optički internet
Po meni ako i6 i i6+ imaju samo 1GB RAM-a to znaci da ce iPhone 5 i svi kasniji modeli da budu aktuelni jos dugo!
Takodje drago mi je da i dalje idu na dual-core procesore, jer ne treba bacati tranzistore i potrosnju u djubre samo radi marketinga.
Kao i obicno vrhunska strategija Apple-a.
Tako je Apple! Nemoj da mi daš još memorije, misli na sebe, ja nisam bitan! Zašto bi ti potrošio još čitavih 3,5 dolara na telefon koji ću ja platiti samo hiljadu evra, mislim stvarno... Hvala što mi daješ na kašičicu, a uzimaš lopatama.
Da li je ajfonu stvarno potreban još jedan GB memorije ili ne? Jedan stvar je izvesna - sigurno ne bi mogao da škodi. A sa sadašnjom cenom memorije nema izgovora, treba biti stvarno velika stipsa pa ostaviti 1 GB RAM-a.
Ja tek danas vidim da nema ništa od safira na novim ajfonima, kaže "jonski ojačano staklo", dakle gorilla glass fazon. Ja sam sve vreme mislio "Pa kad su isturili ovako ekran napred preko rama, to mora da je taj novi ekran koji se ne može realno razbiti", kad ono trt. Ja mislim da je telefon i upravo bio zamišljen sa safirnim ekranom, sad ćemo videti kako će biti kad ljosne na beton licem nadole.