Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Kod braće Bošnjaka u Sarajevu kod preprodavaca najjefitinji je 1400 maraka ili ti 720 evra.... Očigledno je ovde u Beogradu prevelika potražnja, pa gledaju debelo da se omaste dok još mogu. Isplati se otići avionom, kupitit tel, pojesti ćevape i burek, i vratiit se, te ostati dobrih 200 evra u plusu :D

Bice oni kod nas u BiH/RS jos daleko jeftiniji samo da se prasina malo slegne. Mi imamo cudnu situaciju, mnogo kvalitetnih uvoznika, a slabu potraznju pa to onda prouzrokuje visak kvalitetne robe na trzistu :d

[YOUTUBE]ye_w0q82VpI[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]UFOLtcyBXwA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]hPT69Sk5yBQ&list[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]a_rjXRrzZZU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]StFP9DPsixQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Daj hsv sto kacis ovakve amater testove.pogledah ovaj drugi klip i covek mrtav ladan izjavi da iphone 6 moze da izdrzi igranje asphalt igrice 12h bez prekida na 100% osvetljenja ( jos je rekao najmanje 12h.Lol )

Gledas li ti ove klipove pre kacenja ? :)

Poslednja izmena:
Napisao sam prvo da je drugi test uzasan, pa obrisao jer sam planirao i da sklonim taj klip al se nekako zaebah + isteklo vreme za izmenu posta :) ''test'' je stvarno smesan, ne znam kako neko to moze da postavi na YT..

Ja se upisah od smeha. Koji mozak treba da budes da napravis takav klip :)

iPhone 6 je definitivno prvi Apple proizvod koji bolje izgleda sa maskom, posto pokriva fuge od keramickih plocica i nakaradnu kameru. Telefon stvarno elegantno ovako izgleda :d

15292098506_b46d0a250e_c.jpg

Nijedan telefon ne izgleda bolje sa maskom, cak ni Samsung :)

Било би кул ако будеш имао мало времена да обратиш пажњу на трајање батерије и да нам јавиш како стоје ствари. ;)

Evo da se vratim na tvoju molbu.
Sa baterijom sam i vise nego zadovoljan sto se mojih potreba tice ;)
Da dodam jos da mi je osvetlenje bilo odprilike na 80%

Iphone 6 4,7" je u pitanju

Prilozi

• IMG_2142.PNG
    IMG_2142.PNG
    105.9 KB · Pregleda: 317
Poslednja izmena:
Niko nije iznenađen. Na veći ajfon se čekalo otkad postoji ajfon.
Mada sam ja očekivao da će se 6+ prodavati bolje nego 6. Možda ih nema dovoljno, ali ne verujem. Manji će biti dominantni model.

Do sada je svaki obarao rekorde prethodnog, i to nema veze sa velicinom. A logicno je da nece vecina da uzima 6plus jer je ogroman, ne zele svi fablet. 6ica ce da dominira jer je tamanica za najvise ljudi.

Gdje u USA moze najjeftinije da se nadje iPhone 6 SIM FREE i koliko $$$ da li neko ima provjerenu informaciju ? Istocna obala me zanima.

То је врло добра аутономија!
Мени се на 5ци поправила аутономија са ажурирањем на iOS8 тако да сам заиста позитивно изненађен (још увек не могу да разумем зашто су оставили камеру да вири).

Ostavili je da viri, jer ako se stavi čaše onda bi on pravio senku :D

Nikola odlican rezultat posebno ako si sve vreme na lte mrezi.

Svaka čast. Sa mojom upotrebom meni i 5s ponekad izgura 2 dana, a ovaj bi izgurao 4. Još malo pa će kao non-smart nekada...

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

@Proday
Nije dosta vremena je na wifi ...

Apple hvala za info

Leksa,kad bi mu turili bateriju normalnu za danasnje pojmove tj velicinu (tipa 3k mah), verovatno bi i mogao da izgura tako ;)

@Proday
Nije dosta vremena je na wifi ...

Pa bilo je 50:50

Danas je bilo zanimljivo na poslu :)
Kad su kolege cule da sam uzeo Iphone 6, bukvalno su stajali u red da ga uzmu u ruke i ispipaju,bili su odusevljeni izgledom i kvalitetom telefona :)
Ni jedan nije rekao da je telefon ruzan kao sto neki to ovde na forumu tvrde a nisu ni videli telefon uzivo.

Poslednja izmena:
Ni jedan nije rekao da je telefon ruzan kao sto neki to ovde na forumu tvrde a nisu ni videli telefon uzivo.
Ne mozes usporedjivati nas sa nekim bezveznjakovicima sa posla :d Mi smo na tehnickom forumu i gledamo svaki detalj i kritikujemo ono sto do sada nije bila praksa Apple-a, a to je savrseno upakovan uredjaj. Vecina ljudi nece ni skontati nakaradnu kameru i Apple je toga svjestan :)

Ponovicu jos jednom, iP6 sa maskom je savrseno elegantan uredjaj :-devil-:

Poslednja izmena:
^to je kao kad bi rekao da je devojka sa kesom na glavi savrsena devojka.... :d

Pa neke su top modeli sa kesom na glavi, a ovako srednja zalost

Ostavili je da viri, jer ako se stavi čaše onda bi on pravio senku :D

Damn you auto correct! :) :)

Ne mozes usporedjivati nas sa nekim bezveznjakovicima sa posla :d Mi smo na tehnickom forumu i gledamo svaki detalj i kritikujemo ono sto do sada nije bila praksa Apple-a, a to je savrseno upakovan uredjaj. Vecina ljudi nece ni skontati nakaradnu kameru i Apple je toga svjestan :)

Ponovicu jos jednom, iP6 sa maskom je savrseno elegantan uredjaj :-devil-:

Pa nije ovo dizajnerski forum... Drugo, sve vreme koristiš jako oštre izraze kao što je "nakazno" i "nakaradno" bez ikakve ograde, kao da je to činjenica a ne samo tvoje mišljenje (koje i nema neku težinu s obzirom da nisi ni video uređaj uživo).

Mislim da su im testovi baterija nepouzdani (kao i vecina ostalih) ali evo, cisto da se uporedi sa konkurencijom i 5s http://www.phonearena.com/news/Our-iPhone-6-and-iPhone-6-Plus-battery-life-tests-are-done-both-trail-the-competition_id60920

Pa bilo je 50:50

Danas je bilo zanimljivo na poslu :)
Kad su kolege cule da sam uzeo Iphone 6, bukvalno su stajali u red da ga uzmu u ruke i ispipaju,bili su odusevljeni izgledom i kvalitetom telefona :)

Хеј Никола, хајде нам реци, из твог искуства до сада колико је меродаван овај податак од свега 20минута дужег трајања батерије у односу на 5Ѕ ?

Apple hvala za info

Leksa,kad bi mu turili bateriju normalnu za danasnje pojmove tj velicinu (tipa 3k mah), verovatno bi i mogao da izgura tako ;)

Ako da Bog, videćemo. Mada se razmišljam da se suzdržim i sačekam "S" verziju.

Ovde moze da se vidi kako radi stabilizacija
[YOUTUBE]rZWy9A4y6uA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]rVVmNtHcgeo[/YOUTUBE]

A šta je išta ako ne mišljenje? Najiritantije je kada neko krene to je samo tvoje mišljenje, a kontra argument je opet mišljenje. U ovo slučaju većeg broja ljudi. Koji po mentalitetu ovce, neće da kritikuju. Mora da je dobro. Dok bi od druge firme, takav dizajn bio popljuvan. To je činjenica.
Što se tiče maske, premium telefon treba da zapakuješ da bi bolje izgledao... Mada je sada lakša odluka staviti masku, da se ne bi oštetio.
I pre nego što neko počne s tim da mrzim Apple, meni su predhodni bili lepi. Nisam video 6 uživo, i ne moram. Nije prvi put videti telefon ovako, pa uživo, pa da ne mogu da procenim. Niti ostali ovde. Prazan argument.

Vrh Dno