Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Sjebaše bateriju manjem totalno. Ista priča kao moj stari RAZR kojem su, kako bi svojevremeno bio najtanji smartfon na svetu, uštrojili bateriju na skoro isti kapacitet. Upropastiše dobre telefone zbog gluposti.

Trebali su bar 2000 u manji...ali videcemo jos (ne znamo koliko trosi ovakav cpu, gpu itd) po meni gurace ovde jedan dan....zato ja ne bi rizikovao uzecu veci verovatno....

ma nije bitno dal je 1500mAh ili 4500mAh ako ona meni sastavi dan sa 5+ sati SOTa
inace,nisam fan ejpla(cak sta vise ne volim ih) ali ljudi znaju da odrade posao i kapa dole za to
mislim da samsung ne zna gde udara vise i da je poceo da puca na sve strane ne bi li uzeli koji deo kolaca

Respect za stabilizaciju videa :) Cak i ova softverska na manjem ip6 ocigledno radi bolje od svih ois-a (pa i onih na lumiama), bice zanimljivo videti poredjenje sa sony steadyshot na Z3 seriji, ovo sa Apple-a deluje sjajno, svaka im cast.

[YOUTUBE]pI2tzx6pPL0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ne1TqdKHVIw[/YOUTUBE]

Test IP6+ zvucnika

[YOUTUBE]TWE9NhSGK0E[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
1.png

191553334541c50c91ad51048911353_orig.jpg

1127405576541c50da61851882091900_orig.jpg

1823805358541c50d2ebc61166003307_orig.jpg

Poslednja izmena:
^kada nateras da se ljudi ovako raduju posle ostavljanja novca na tvoj racun ,znas da si upeo u zivotu :)

crnja,prve impresije

[YOUTUBE]XSf33i8njNU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nikada mi nece biti jasno zasto se prave toliki redovi za kupovinu.

Koliko kosta obicna sestica od 16gb?

Koliko prvenstveno 5s pa i Htc u pozadini izgledaju ozbiljnije i ljepse pored sestice.

Mozda na slici izgleda tako ali uzivo Iphone 6 izgleda nenormalno dobro.

Zasto nakaradnu?
Jeste da kamera malo viri ali uopste nije strasno,skoro pa i neprimetno.Uostalom ja gledam telefon od napred a ne od pozadi :p
Sve u svemu IP6 izgleda mnogo dobro i za mene do sad najlepsi telefon na trzistu.Mislim da svako ko ga bude video uzivo i uzeo ga u ruku potvrdice ovu cinjenicu ;)

Jako malo viri...sto kaze Nikola, skoro pa neprimetno.....znam da o izgledu ne treba raspravljati ali tek posto ga svi uzivo vidimo onda mozemo da kazemo sta nam se svidja, a sta ne...

Toliko sam se nadao da ce srediti ove linije od antene na ledjima telefona a oni ih ostavise, to mi malo narusava estetiku celog uredjaja.

Zavisno od boje, mada mi daleko bolje i prihvatljivije izgledaju na finalnom proizvodu nego na onim uzorcima što smo gledali pre lansiranja. Ipak, najlošiji utisak ostavljaju na zlatnom modelu, dok se na crnom odlično uklapaju.

Zasto nakaradnu?
Jeste da kamera malo viri ali uopste nije strasno,skoro pa i neprimetno.Uostalom ja gledam telefon od napred a ne od pozadi :p
Sve u svemu IP6 izgleda mnogo dobro i za mene do sad najlepsi telefon na trzistu.Mislim da svako ko ga bude video uzivo i uzeo ga u ruku potvrdice ovu cinjenicu ;)

Било би кул ако будеш имао мало времена да обратиш пажњу на трајање батерије и да нам јавиш како стоје ствари. ;)

[YOUTUBE]5zOiEARUumQ[/YOUTUBE]

Ipak govoris o zemlji u koju jos nije stigla cipovana kartica a ni pin.

OT
Pin ima ali nema čip ;)

Mada ti u mnogim slučajevima ne traže pin samo provuku karticu bez autorizacije. U prevodu, komšiji ispao novčanik, lik uzeo karticu i "izuo" mu 1300$ sa računa?!
Naravno posle banka refundirala sve u cent.
OT

Cak i ova softverska na manjem ip6 ocigledno radi bolje od svih ois-a (pa i onih na lumiama)

Prvo ćemo sačekati testove, teško da će Softwerski OIS na iPhone-u biti bolji od hardwerskog na Lumii. Da budemo iskreni ako je nešto Ok na top Lumia modelima onda je to kamera (hardwer&softver).

Poslednja izmena od urednika:
Prvo ćemo sačekati testove, teško da će Softwerski OIS na iPhone-u biti bolji od hardwerskog na Lumii. Da budemo iskreni ako je nešto Ok na top Lumia modelima onda je to kamera (hardwer&softver).

Softverski OIS :) Nesto si ti pobrkao..

Za foto ne znam jer nisam jos video poredjenja al' realno nema sanse da ce IP6/IP6+ kamere biti bolje od 1020.

Sto se kamkordera tice - vec moze da se vidi da opticka stabilizacija na vecem IP6 radi bolju stabilizaciju videa od svih lumia pa i 1020 (to ima i sony z1-z3 serija, bice opasan duel izmedju te dve stabilizacije).
Cak mislim da to nije zasluga OIS-a vec softvera za stabilizaciju jer i manji IP6 bez OIS-a ima neverovatno kvalitetnu stabilizaciju videa, stvarno svaka cast, jeste da ne snima 4k ali koji ce mi 4k snimak koji je neupotrebljiv koliko se sve trese, isto vazi i za 1080p, dok stojis i snimas sa mirnom rukom i moze da prodje, sve ostalo je smesno. Nije mi jasno zasto se ostali ne trude na tom polju, kamkorderi na Z1-Z3 i IP6 seriji dobijaju novu upotrebnu vrednost.

Pa cekaj, zar Z3 nije odskocio od prethodnika u tom polju? I jos ip6 nisam ni video, a kamoli da pricam kakav video snima :)

Dovoljno je da pogledas semplove i objasnjenja u ovoj i z3 temi. Evo na prethodnoj strani mozes da vidis da oba IP6 deru sve ostale smartfon kamkordere na svetu (sto se tice stabilizacije), pa i one sa najboljih kamera telefona.

Poslednja izmena:
Nego moze li meni neko da kaze da li moze da se klacka telefon kad stoji na ledjima zbog te izbacene kamere?!

Da, verovatno su nabudzili stabilizaciju u nekom pro programu :d A YT nije merilo jer obicno sroza kvalitet zbog kompresije + moze da postavlja sta ko hoce i sa ko zna kakvim namerama ali to sto sam postavio su semplovi poznatog IT sajta.

Nema veze da l' je poznat IT sajt, kad same kompanije to sve sredjuju i prikazuju radi marketinga.

I to je tacno ali sacekaj jos semplova, testova pa ces se uveriti.

Nemam nista protiv tebe nego protiv dusmana, nemoj zamerati odmah. Mene vise zanima koliko ostane slobodne memorije na 16GB modelu? Video sam negde da na 6+ od 128 "otpadne" oko 14GB. Ti semplovi nisu iz ruke ni jedan, i snimano u ko zna kakvim uslovima a neretko ih uopste nije snimio uredjaj iz naslova.. :)

Nazad
Vrh Dno