Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Eto, oba su 1GB RAM-a, ne treba vise da se nagadja.

Pojavili se drop testovi i staklo nije nista izdrzljivije nego do sada, a na vecem iPhone puca dosta lako.
Ne znam da li je bilo u ovom theradu ali meni najbolji je ovaj drop test u Australiji, decak koji je pred novinarima otvorio svoj iPhone 6 kupljen medju prvima u svetu:

iphone6drop.gif

Cela prica ovde:http://www.cultofmac.com/296751/kid-just-dropped-first-iphone-6-world/

Placem. :laugh:

Nije mi nimalo zao ovog klinca. Nove generacije nemaju cak ni onaj stari feeling otvaranja elektronike koji mora da se uradi u kuci, kao ritual, sam sa sobom dok uzivas u mirisima, otvaranju pakovanja, skidanjem folija, celom tom feeling-u. On nije mogao ni da sedne nego da se lozi za novinare.

Slazem se Dzekson. Ja sam prenosio nesto preko carine i nisam otvarao, rizikujuci, samo da bih doziveo sve sto si naveo. :)

Pa zato sto je napaljeni klinac kao većina iPhone vlasnika... A čim se smeje onako nakon pada telefona, boli ga uvo, tata će da kupi novi.

Nije mi nimalo zao ovog klinca. Nove generacije nemaju cak ni onaj stari feeling otvaranja elektronike koji mora da se uradi u kuci, kao ritual, sam sa sobom dok uzivas u mirisima, otvaranju pakovanja, skidanjem folija, celom tom feeling-u. On nije mogao ni da sedne nego da se lozi za novinare.

Em sem toga ni ne zna da otvori kutiju kako treba kad je pod "vakuum-om".

Da je bila Nokia ispao bi smeker :d

WTF?! Jel' se i prekrstis ili poklonis pre otvaranja? :d

Kakav je feeling u ruci? Jel i dalje cim ga uzmes znas za sta si dao pare ili je postao kao svaki drugi sh na trzistu?

Pa mogu da ti kazem da sam se pozitivnije iznenadio nego tad kad sam uzeo Iphone 5S.Ovaj put i po prvi put je bio bas WOW efekt u odnosu na predhodne ajfonove telefone koje sam imao.
Znaci ovaj Iphone 6 je po meni do sad najkvalitetniji telefon u odnosu na predhodnike iskreno_Ovaj put su ga stvarno uboli sto se tice dizajna i uopste kvaliteta.Telefon ovako tanak bas izgleda j*backi i to sto malo viri kamera uopste nije strasno.
Malo sam cackao telefon i onako na brzinu sto sam primetio je da je kamera za klasu bolja,zvucnik kvalitetniji i glasniji,displej mnogo mnogo bolji od I5S,kao da su mu stavili AMOLED od Samsunga ali sa jos ostrijom slikom...neverovatno dobro izgleda.
Ah da,IOS 8 perfekno radi na Iphone 6,Iphone 5S mi deluje kao da je malo sporiji.
Cerkica kad je videla telefon kaze: "izgleda mi kao Samsung,samo malo lepsi" :D

[YOUTUBE]wlSkAuv9Rxo[/YOUTUBE]

ako nista od ovog lika ocekujem ozbiljne opise u narednih par dana. plus zanimljiva poredjenja sa android telefonima :)

Poslednja izmena:
Pa mogu da ti kazem da sam se pozitivnije iznenadio nego tad kad sam uzeo Iphone 5S.Ovaj put i po prvi put je bio bas WOW efekt u odnosu na predhodne ajfonove telefone koje sam imao.
Znaci ovaj Iphone 6 je po meni do sad najkvalitetniji telefon u odnosu na predhodnike iskreno_Ovaj put su ga stvarno uboli sto se tice dizajna i uopste kvaliteta.Telefon ovako tanak bas izgleda j*backi i to sto malo viri kamera uopste nije strasno.
Malo sam cackao telefon i onako na brzinu sto sam primetio je da je kamera za klasu bolja,zvucnik kvalitetniji i glasniji,displej mnogo mnogo bolji od I5S,kao da su mu stavili AMOLED od Samsunga ali sa jos ostrijom slikom...neverovatno dobro izgleda.
Ah da,IOS 8 perfekno radi na Iphone 6,Iphone 5S mi deluje kao da je malo sporiji.
Cerkica kad je videla telefon kaze: "izgleda mi kao Samsung,samo malo lepsi" :D

Nisi trebao ovo da napises,sad ce se skupiti druzina task killera da ti objasni da je to ustvari djubre sa losim hardverom i kamerom od samo 8 mpx

@Nikola_SD to mi reci :) Uf ko ce docekati decembar. @Dzekson potpuno si upravu, ja čak i ne gledam ove unboxing klipove da mi užitak bude veći kad otvaram, pa miris novog pa to traje :) Znam bolesno... Realno ovo radim samo kad puknem ozbiljnije pare i kupi nesto kvalitetnije.

Kutija je upotpunosti u skladu sa ostalim apple uredjajima (iPad, macbook,...) , meni se nije svidjala crna od 5s,

[YOUTUBE]QHPWFw9NSiE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]oZ4ftZtflaw&list[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Meni nije najjasnije ovo oko dostupnosti uredjaja: da li iphone sada moze da se nabavi regularno u prodavnicama ili mogu da ga dobiju samo ovi sto su ga pre-orderovali? Idem u Nemacku za nedelju dana pa me interesuje da li cu moci da ga kupim ili ne

Poslednja izmena:
mislim da je baterija na iphone 6plus 1915 mA....tako da se ispravljam za ono od 1800 jer je takva vest provejavala po netu..Ovi iz Apple samo hvalospeve a nista od specifikacija hardvera na prezentaciji.Mada to apple kupcima možda nije ni bitno...
U svakom slučaju, navode da će biti bolja autonomija od 6.

U prodavnici možeš regularno ako ima i ako stigneš na red, a preorder se šalju na adresu...

Samo da dodam moje misljenje...sad dosao iz radnje isao da pogledam uzivo ip6 i ip6+ (zapravo ip6+ zbog velicine) ...s obzirom da su mu ivice tako oble skroz jako je lako drzati ip6+ cak i sa manjim rukama kakve ja imam...naravno ne mozes kucati poruku jednom rukom ali nije toliko nezgrapan s obzirom na velicinu...
za ip6 nemam da dodam nista to je to...velicina taman za bilo koju ruku zato sto su -kao sto sam vec rekao - obli po ivicama...

Vrh Dno