Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Ovo je pravi drop test i tu se vidi kako je krt ekran.
Pravi test, Ha :D
Retardirani test za one koji se ne razumeju u fiziku bi bio pravilan naziv.

Sramota je sto ljudi veruju ovakvim "testovima". Sve dok te telefone ispusta ljudska ruka krajnji rezultat ce UVEK da bude razlicit.
Jednim ispustanjem ce se polomiti ekran, drugim ce se nesto drugo ogrebati, trecim ce nesto trece da se desi itd...

Drop test svih generacija ajfona :d

[YOUTUBE]qXSpfwYL6eE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]dHiWm8D1Azk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pravi test, Ha :D
Retardirani test za one koji se ne razumeju u fiziku bi bio pravilan naziv.

Sramota je sto ljudi veruju ovakvim "testovima". Sve dok te telefone ispusta ljudska ruka krajnji rezultat ce UVEK da bude razlicit.
Jednim ispustanjem ce se polomiti ekran, drugim ce se nesto drugo ogrebati, trecim ce nesto trece da se desi itd...
Znaci slučajnost je što se na svakom od ovih testova ekran odvojio od kućišta pri padu? Do sada sam živeo u zabludi...

uzeh da pogledam ovaj drop test jos koji put,i procitam neke komentare gde ljudi kazu da je test laziran,tj da kada je 6+ pao na ekran,jasno se vidi da se ekran odvojio,a sudeci po ostalim drop testovima,to znaci da je pukao,i onda u sledecem kadru ga lik podize,i sve je normalno,nista se nije odvojilo.

ladno su namestili,si*e,a gotivio sam ih :)

Ali "WOW, MY GOD, IS IT BROKEN?, IT'S UNBROKEN, NO WAY..." :d

Kako je providno!

:laugh:

Ima li neki video sa zastitnom maskom :-devil-: Kontam da je mnogo ljepsi tako :d

a onom klincu kada je ispao prvog dana kupovine? jel bese na ekran? nije pukao... :)

U 9 od 10 slucajeva pada na ekran koji puca i to vazi za svaki smartfon. Onaj jedan od deset slucajeva kao sto je prvi pad na klipu ili kao sto je nekom liku pao G3 na stranu, to je puka sreca.

To je zato sto je prvi kupljen telefon, oni su najjaci :d

aaa..daa.a. :) o tome ne razmisljah...Kao CPU..ES primerci seceni iz sredista wafera gde je kao bolji ..cccccc.... Salu na stranu, svaki kada rokne ravno ekran,osim na potpuno ravnu povrsinu, ima debele sanse da pukne..A ovi ispustaju na nejednako ravnim povrsinama..kamenje, neravno obradjeni plocnici tu je sve lutrija... malo je glupo raditi ove crash testove..sad vidim da je ona mala Erica dograbila ip6plus...mala je tezak triper kada dohvati fon...to ce biti zanimljivo..,)
Upravo je objavila da postroji fps pad sto je meni malo cudno...

"Woah, wasn't expecting this but the #iPhone6Plus totally stutters and drops frames! Can it not handle the new resolution!? I thought it just struggled with apps. Actually, no, I see it stuttering pretty noticeably"

Poslednja izmena:
Meni je 6 apsolutno ružan. Kad su se pojavljivale spekulacije i one makete. Računao sam da su dezinformacije kao i obično. A oni su ozbiljno izbacili ono. Dizajn im je uvek bio jača strana, dok ovaj nije izašao. 5s bi uzeo, lep telefon. Ovo jok.

Meni je 6 apsolutno ružan. Kad su se pojavljivale spekulacije i one makete. Računao sam da su dezinformacije kao i obično. A oni su ozbiljno izbacili ono. Dizajn im je uvek bio jača strana, dok ovaj nije izašao. 5s bi uzeo, lep telefon. Ovo jok.
Jeste ruzniji. Sada je kao htc. Cak su I one proreze za antene, na poledjini, maznuli od htc. Ali citam da ljudi kazu da je prijatniji od ip5 u ruci. U svakom slucaju, ne moraju da brinu o skidanju farbe sa ivica.

Ja sam razumeo da je klizaviji kao M8.

Nebitno je da li je klizav ili ne, svejedno mora ici u masku zbog nakazne kamere kako ne bi strcala...

Ja se trudim da ne pretjerujem. *** cinjenica je da ce maska dobro doci da pokrije nakaradnu kameru, nema tu pretjerivanja...

brzina usvajanja ajfona 6 je veća nego kod prethodnika, ajfon 6 plus je očigledno ograničen brojem raspoloživih uređaja:
Apple-Fiksu-iPhone-6-saturday-sept-20.png

DetroitBorg - iPhone 6 &6 Plus unboxing and comparision:
[YOUTUBE]HE3mvLRlpWc[/YOUTUBE]

nekakav mini camera test:
http://mashable.com/2014/09/20/apple-iphone-6-camera-shoot-out/

Videh u oglasima da se Iphone 6 prodaje za 999 eura!!!!!!!!
Prosecan telefon,kao sto su mnogi rekli,nikako bolji od Samsunga S5 a vise od 2x skuplji.Meni jednostavno nije normalan svako ko za ovaj prosecni telefon da 999 eura.

Kakve veze ima cena kod preprodavaca sa cenom u prodavnici?

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

@zujaka
Pa kupi S5 ako ti je to problem :)

Poslednja izmena:
@zujaka
Stvarno, što upoređuješ? Ako si platežno sposoban i treba ti, onda kupi. Postoji investicija, ono što kupiš da ti se isplati kao neophodna alatka za posao i postoji trošak, znači ne treba ti baš ali dovoljno zarađuješ, želiš da imaš, kupiš i ne razmišljaš da li košta 300 ili 1000 evra.

Tehnika se nikada ne upoređuje komad na komad, to samo laici tako rade. Iza tržišne cene figurišu mnogi drugi faktori (po kojima svi pljuju) a koji su nekima bitni a nekima nisu i ne razumeju koncept.

brzina usvajanja ajfona 6 je veća nego kod prethodnika, ajfon 6 plus je očigledno ograničen brojem raspoloživih uređaja

Niko nije iznenađen. Na veći ajfon se čekalo otkad postoji ajfon.
Mada sam ja očekivao da će se 6+ prodavati bolje nego 6. Možda ih nema dovoljno, ali ne verujem. Manji će biti dominantni model.

Niko nije iznenađen. Na veći ajfon se čekalo otkad postoji ajfon.
Mada sam ja očekivao da će se 6+ prodavati bolje nego 6. Možda ih nema dovoljno, ali ne verujem. Manji će biti dominantni model.
Za početak, horda developera je naručila iP6, kao i na desetine hiljada novinara/testera, nema potrebe za skupljim uređajima, oni su najviše i u pretprodaji naručili uređaje jer su im neophodni, treba sačekati početni nalet pa analizirati kasniju prodaju, ovo u početku nema smisla i nije realno.

Sad znamo zašto koštaju 1000eur, treba platiti svo to stajanje u redu. Kažu da se u Kini prodaju i za po 4000$.

Nazad
Vrh Dno