Nikola_SD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.03.2010
- Poena
- 330
Било би кул ако будеш имао мало времена да обратиш пажњу на трајање батерије и да нам јавиш како стоје ствари.![]()
Vazi, nema problema
To i mene bas interesuje
Било би кул ако будеш имао мало времена да обратиш пажњу на трајање батерије и да нам јавиш како стоје ствари.![]()
Nego moze li meni neko da kaze da li moze da se klacka telefon kad stoji na ledjima zbog te izbacene kamere?!
Da klacka se minimalno ali samo ako pritisnes malo jace na gornjem levom cosku.
Verovatno te interesuje dali se klacka svo vreme dok telefon stoji na stolu i koristis ga?
Bas sam isprobao i neklacka se![]()
Znači ako kuckas poruku, a telefon ti na stolu, ne klacka se?
iPhone 6 Plus vs Samsung Galaxy Note 3 - Quick Lo…: http://youtu.be/ZzsHlpzyz2Y. Eto zasto napisah da n3 daje vise opcija I bolji usability. Voleo bih kad bi Apple dodao memory slot a ne da dere na ceni modela sa vecom memorijom. Mem kartice su daleko jeftinije od apple cena. Plus nema zamena baterija on the road. Ja imam u novcaniku rezervnu I dosta puta me je spasla.nadam se I dalje da ce jednog dana iphone imati te dve opcije kao I otvoreniji OS da covek zaista I poseduje pametni telefon.
Ps. Nisam hater. U kuci imamo ip5 I ipad4.ali limitirane mogucnosti mi idu na nerve.
uzeh da pogledam ovaj drop test jos koji put,i procitam neke komentare gde ljudi kazu da je test laziran,tj da kada je 6+ pao na ekran,jasno se vidi da se ekran odvojio,a sudeci po ostalim drop testovima,to znaci da je pukao,i onda u sledecem kadru ga lik podize,i sve je normalno,nista se nije odvojilo.
ladno su namestili,si*e,a gotivio sam ih![]()
uzeh da pogledam ovaj drop test jos koji put,i procitam neke komentare gde ljudi kazu da je test laziran,tj da kada je 6+ pao na ekran,jasno se vidi da se ekran odvojio,a sudeci po ostalim drop testovima,to znaci da je pukao,i onda u sledecem kadru ga lik podize,i sve je normalno,nista se nije odvojilo.
ladno su namestili,si*e,a gotivio sam ih
Neki ruski test IP6+ (ne znam koliko su pouzdan izvor) i poredjenje displeja i kamere sa Note 4, ima i link za skidanje full res.
http://hi-tech.mail.ru/review/Apple_iPhone_6_Plus_vs_Samsung_GALAXY_Note_4.html
Sto se dispeja tice prema ovome sto vidim meni vise odgovara IP6+ IPS.
IP6 http://hi-tech.mail.ru/review/Apple_iPhone_6_rev.html
ladno su namestili,si*e,a gotivio sam ih![]()
Čini se ipak da iP6 traje malo kraće nego iP5s, dok za iP6+ neki kažu dobro, drugi ne valja.
***.te futrole sa baterijom su toliko debele da mi je muka da uzmem pravu ciglu u ruke.A sto se tice memorije.Kod mene je sve puno.Ja koristim dosta multimedijalnih fajlova ali i drugih.Supruga je morala sa ip5 da brise mnogo puta neke fajlove i prebacuje na komp. ali komp ne moze da ponese sa sobom da bi npr. rodjaku pokazala neke snimke. znaci kada imas memoriju kao ja n n3 i medija fajlove odvojene po fasciklama onda si miran.Uvek mozes da kupis futrolu sa baterijom ili tako nesto. Mene je spasila puno puta na mom iPhone4.
edit: Kupis telefon sa 128gb memorije a imas slobodno 110gb...
poznata priča u prvih par dana...svi ostaju na 5s,6+ je veliki,a onda već za mesec dana svi nose 6cu ili 6s,a nestašica 6+ koji niko neće je već tu...a cene od 1200,pa na daljeDrzao ga danas u ruci. Zlatnu i tamno sivu verziju. Ok je. Nije izazvao neki "vau" efekat ali nije los. Danas je 10oro mojih poznanika uzelo ip6 jer im je ip6+ prevelik. A svi su hteli da kupe 6+. Svi su oni imali 4s. Ostatak drustva ima 5s i nece prelaziti na 6icu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari