Šta je novo?

iPhone 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
u jedno sam samo siguran - ip5 je ruzniji od 4s.... Nije nadmasio konkurenciju, na zalost :(

Pa ovo je smešno kakav fail toliko priče a stvarno šta se dobija je veći displej :)

Danas nece sigurno.

Tiny iTunes player.. kakvo odusevljenje!!!

Ovaj event traje do 20,30, ako se ne varam...

Onda mozda za mesec dana uz iPad mini.

Edit: Evo ih!

Ipak ces biti u pravu. :) Evo ga :)

iPhone5_0759.jpg

img0467.jpg

Nano

Poslednja izmena:
There's an FM tuner with DVR functionality -- pausing and rewinding.

"Perfectly matched for widescreen video using every pixel of that display."

:S:

Hehe, kakav debakl od novog telefona koji pretenduje na vrh. Bas katastrofa kakvu sam ocekivao :)

Zanimljiv novi iPod. :D

iPod touch za mene zvezda veceri! Ostalo manje vise fail ili flop!

Poslednja izmena:
Šta to beše ima novo s3 naspram s2, pored većeg ekrana, malko boljeg cpua i prirodom inspirisanog dizajna? :D

nije sramota, ali jeste ispod ocekivanja. Ja zelim da budem objektivan, zeleo sam da Apple predstavi nesto novo - jer ne zelim novi MS kroz neku godinu (mislim na Google)

Da cetvrte generacije. Peta generacija 299.

To je to.
Nov iPhone 5, iPod Nano i iPod Touch.

Što se mene tiče najviše mi se sviđa Nano, a razočaran sam što nema "manjeg" iPad-a.

Poslednja izmena:
Ima mape Srbije i funkcionise. U pitanju je saradnja Apple-a sa TomTom.

Jesi li ti uopšte video kako izgleda TomTom navigacija za iPhone? Jedva da su magistralni putevi ucrtani za Srbiju, ono je blagi očaj. Jeste da još uvek Google Maps nije savršen, ali je u odnosu na TomTom enciklopedija.

Inače, ne sviđa mi se, očekivao sam mnogo više. Vidi se da kaskaju za konkurencijom. Naravno, prodavaće se kao lud, u to ne sumnjam.

Ovo ne da nije dostojan naslednik, nego nije nadmashio ni s3 a kamoli postavio standard za narednih godinu dana. Sve sto su predstavili s3 vec poseduje. Ovo je prvi put u istoriji iphona da iphone zapravo juri postojeca reshenja na trzistu (recimo fotkanje + snimanje) umesto da predstavlja nesto zaista novo (tipa Nokia pureview). O "4" incha tako sto su napravili bananaman phone i shebali sopstveni design tek nemam reci. Vidi se da je Apple bio SJ, i da cemo bez njega gledati sve dosadnije i dosadnije keynote-ove..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno