Koliko ovde ima ljudi kojima je bitno da samo pljuju po ip5, telefon je za one koji vole ios doneo taman ono sto treba veci ekran, meni extra al.ledja.Prvo i osnovno u odnosu na druge IOS mi nikada nije zabagovao, android jeste.Kvalitet kucista meninveoma bitna stvar.SGS3 mi nije jasan jak hardver i onda user...plastikom od kucista
S3 ima osetno veci ekran i daleko bolji OS, sa druge strane iP5 nema ni jednu prednost.
Dok se kod ne pojave Android telefoni sa nano-sim karticama, necete moci da ugurate postojece micro-sim kartice u ip5, tako da ne verujem da ce to iko od vas kupiti ip5. Nisam samo siguran da li nove Nokie koriste nano ili micro SIM.
Imam mikro sim i od Vipa i Telenora i površina kontakta je manja nego kod mini sima, tj može se iseći na nano sim dimenzije.Čini mi se da su se svi veći proizvođači dogovorili da koriste taj novi standard sim kartica, ali je pitanje kada će to početi da primenjuju u praksi. Za razliku od micro sim kartice, koju si mogao i sam da napraviš makazama, ova je poprilično različita i moraćeš da čekaš da je naši operatori ponude.
Imam mikro sim i od Vipa i Telenora i površina kontakta je manja nego kod mini sima, tj može se iseći na nano sim dimenzije.
Evo ja sam apple fan pa opet mislim da je cist promasaj telefon,dobro ajde ne cist promasaj,ali da sam se razocarao..jesamI presao sam na S3
BTW ipod touch mi je super hehee![]()
Šmirgla, ona fina pa laganoMislim da je veci problem debljina nego povrsina.
@LaKosta
U cemu nije nadmasio S3? U dimenzijama?
Mene samo brine kada ce kod nas da se pojave nano-SIM kartice:
http://www.engadget.com/2012/09/12/iphone-5-confirmed-to-use-nano-sim-current-sims-not-compatible/
P.S. Meni sada beli izgleda lepsi od crnog
The nano-SIM is backwards compatible and carriers are likely to provide adapters with their nano-SIM to convert it to bigger SIM cards, Unfortunately, the reverse does not seem possible as the nano-SIM is 15 percent thinner than the older ones (0.67mm Vs 0.76mm). Unless someone comes with an innovative nano-SIM cutter-cum-shaver that does not harm the connectors, users will have to rely on their carriers to provide nano-SIM cards.
With the iPhone 5 being the only smartphone using the miniature SIM, it’s unlikely that nano-SIM cards from carriers that don’t offer the iPhone would be widely available.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari