Šta je novo?

iPhone 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
iPhone5_0456.jpg

Hmmm... Google Now??

kids look happier... and the world is a more beautiful place.

hahahhahhahahahhaha

"The ocean looks bluer in the iPhone 5. Kids look happier and the world is a more beautiful place"

Za sad je ova izjava ostavila najjaci utisak!

Samo glavni putevi..

"There's some great enhancements to the phone app, including the ability to automatically send an SMS back when you can't take a call."

Ja ovo vise ne gledam zivota mi...

img0279.jpg

Surprise!!!...

Not really.

There's some great enhancements to the phone app, including the ability to automatically send an SMS back when you can't take a call."

Au....

@Uros

Hahahha znaci iste stvari komentarisemo :)

realno ocekivao sam mnogo vise...

A jel moze taj Lightening port da se zakaci na obican USB? Ili nam treba MBP sa thunderom?

Braking News: Chinese iPhone maker suing Apple tomorrow! :d JK

Zbogom iPhone-u 3GS, iPhone 4 je sad basic model,konacno ode plasticar u zasluzenu penziju :D

14.09. shipping.

Koliko god da ste ocekivali, vise, bolje... iPhone 5 je sada nadmasio konkurenciju, ako je uopste i bilo. Mora nesto da se ostavi i za sledeci iPhone ;)

19.09. iOS6!

Koliko god da ste ocekivali, vise, bolje... iPhone 5 je sada nadmasio konkurenciju, ako je uopste i bilo. Mora nesto da se ostavi i za sledeci iPhone ;)

sta je tu nadmaseno?

LTE? Videocall preko neta operatera? 5ghz wifi? tanji i manji konektor?

Ostaje ista cena, amerima uz ugovor je to fina cena, samo da kinezi jos smisle da se otkljuca :)

"If you have an iPhone 4S, 4, 3GS, new iPad, iPad 2... upgrade for free to iOS 6."

Pa da, free i to svi isti dan :)

A Android nesrećnici koji čekaju još uvek rollout ICS za svoj model nek se jedu u ćošku xD Ako ih Google udostoji ICS-a za njihov model :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno