Šta je novo?

iPhone 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaobidji ga, isto kao sto ja zaobilazim vecinu tvojih jer nisi objektivan i apple kompaniju dozivljavas kao rodjenu tetku, i po tebi makar uradili najvecu glupost bice najbolji, jer je to apple.

Poslednja izmena:
Ovo sto pricaju o ekranu... haha.
Videcemo kada Optimus G izadje, kao i 920.

Klasicno Apple otaljavanje price o CPU/GPU. Dakle 2x brzi CPU i to je sve od informacija sto cemo dobiti.

Grafika odlicna, ovo je u rangu sa konzolama, bolesno dobro.

Identican battery life na 3G i LTE, wow, kako? 10h WiFi surfovanja, odlicno.

iskreno ja sam se iskljucio sa live bloga cim su krenuli sa igricama... Iskreno ja nisam bas zadovoljan - ocekivao sam mnogo vise od dizajna i bar nesto stvarno novo, ovako hm, nije dovoljno nije dovoljno bre

Zamisli nije plastikaner, zaista retardirano :wall:

A sta to fali plastici, osim sto je Apple ne koristi, pa nije dovoljno kul? Imas mali milion vrsta iste, i neke imaju bolje osobine od metala, sto se tice upotrebe pri izradi telefona. Karbon koji se korsiti na najboljim autima, je plastika. Nemam zelju da sirim diskusiju oko ovoga, samo mi smeta to plitko razmisljanje "plastikaner", koje pomalo vrijedja inteligenciju.

Apple je uvek davao cak umanjene informacije na svojim prezentacijama za battery life tako da pretpostavljam da im se moze verovati, mada nikad se ne zna.

kids look happier... and the world is a more beautiful place.

hahahhahhahahahhaha

iPhone5_0305.jpg

Ja stvarno nzm sta ste ocekivali sto se tice dizajna, jer je po meni 4, 4S savrsenstvo. Sad samo idu na to sto tanje, sto lakse, sto kvalitetnije.

iPhone5_0324.jpg

"Here's some fun you can have. That's not two people. I'll leave it to fans to figure out how we did this."

Hahhaha... ovi ga zavukose sami sebi :D

Wireless punjenje?

Orientation independent konektor, lepa stvar, standardan apple-ovski attention to detail.

EDIT: kakav odvratan nastavak za stari konektor, namerno teraju ljude da kupuju nove periferije

EDIT 2 : Svi ga pljuju :)

Poslednja izmena:
I ovo za konektor i sluske je vec vidjeno... zzzzzzzzzz

Poceo je pricu kako sve radimo bezicno.. zato sam mislio...

"Bluetooth for audio, WiFi for AirPlay or syncing to iTunes, "and best of all with iCloud we can download all our content wirelessly."
TIM STEVENS 7:37 PM
"So many of the things we used to do over the wire we now do wirelessly.""

Ako bude bilo nešto bežično, to će da bude putem indukcije, jedino je to izvodljivo za sad.

edit:

"Surprise surprise, you can share your tabs from your desktop to your phone. It's called iCloud Tabs." Koliko dugo ovo već postoji u Chrome-u...

Poslednja izmena:
"Surprise surprise, you can share your tabs from your desktop to your phone. It's called iCloud Tabs."

WIN!

Kako kritikujete pogrešno, pa to je strašno...

da NISTE videli 4inča ranije i manji konektor, ovo bi vam bilo WOW i svi bi bili u fazonu, wow 4 inča, konačno!

"I can get back to any of my content from any of my browsers on the go, it's called iCloud tabs." Sort of like Google's Chrome syncing between desktop and Android.

Sort of? A nije isto?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno