nije problem pozadina telefona, vec one ivice sto su obradjene da daju onaj bling efekatAko je beli od istoga materijala kao iPad ili MacBook onda ne vidim sto bi se grebao?
Ja sam malo nesto drzao iP4 u futroli i onda batalio. Evo vec godinu i po bez futrole, a nemam nikakvih ogrebotina na njemu. Padao mi nije do sada.
To znaci da je skinut sa punjaca pre 2d i 7h,a od tih 2d i 7h koriscen je 9h i 27m.
Ok, hvala na pojasnjenju, jos sam na verziji 5 iOS-a, pa ne znam kako se racuna![]()
Cinjenica je da se farba sa antene dosta lako grebe, mada ne verujem da se grebe ista vise od glossy plastike od koje su izradjeni konkurentski modeli. ono sto je problem je sto su odredjeni primerci out of the box dolazili sa sitnim ogrebotinama ali siguran sam da je u pitanju mali broj i svako ko je dobio ogreban model bez problema je mogao da ga vrati i uzme novi. nosenje kojekakvih bumpera po meni nije opcija i ubija fenomenalan dizajn koji telefon ima, radije cu imati par ogrebotinica nego stavljati telefon u bumper i potpuno ubijati estetiku. ko zaista maltretira telefon ima opciju da uzme beli model koji nije farban pa samim tim ogrebotine ne dolaze do izrazaja.
A to na slikama nije normalno nošen telefon... It's just bad commercial... Uhvatili se za grebanje i ne puštaju...
Da vidim tebe ako budes roknuo 600-700e pa posle mjesec, dva tri budes prokukao. Lako je pricati o tudjem.
Potpuno se slažem sa tobom, samo dalje to od glave kad spavaš, nije preporučljivo.Stavljam ga samo na sto u svojoj sobi i to na podlogu od miša (pošto mi je poveća) ili kad ležim stoji mi pored jastuka, ali ne sa strane gde je pod, nego druge strane i namestio sam da ne može da mi propadne(to sam prvo namestio za daljinski, ali eto poslužilo mi i za telefon
).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari