Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

A znas kako sve zraci, oguglao sam od toga, svejedno cemo pomreti 22. decembra :D

A to na slikama nije normalno nošen telefon... It's just bad commercial... Uhvatili se za grebanje i ne puštaju...
Pa ne bih bio bas siguran u to....sedim juce sa bratom i on hteo da poruci crni iz usa ali je odustao cim je cuo da je premaz preko metala zbog po sigurnog guljenja. Ne pada mu na pamet da ga mazi i pazi ni da daje 50e za zagg, a ako mu se sat(skuplji od iphonea) premazan mat crnom bojom iscukao na par mesta pa viri srebrna telefon ce 100%.

Sad oce beli, jer smo zakljucili da je upadljiviji i manje gej od cetvorke:d

Ti otkljucani bi trebalo da rade bez problema na nasim mrezama, zar ne?

Pa ako ga zamotas u bumpere onda se ne vidi razlika izmedju ip4 i ip5.

Uzima se ona boja koja ti se vise svidja, a to da su crni ili beli (ili iPhone uopste) gay je za one malo nesigurne :d

Da nije tuzno bilo mi smesno. Zbog ovakvih likova ja se stidim sto imam iP!

Da je pravi šmeker, muvao bi ribe i sa nokijom 3310...
E kad bi znao kakve je sve navatao sa raspalim nokijama, eriksonima itd;)
Ali kad udaris na najskuplje sponzoruse olaksavaju dosta posao bmw, audemars i najnoviji iphone:D

Poslednja izmena:
Pa najnoviji najbolje sija:D

@webster:
Nisu uvek. Ukoliko se secas kada je lansiran ip4, simfree si mogao da kupis samo u UK, Francuskoj, Nemackoj, Italiji i jos par zemalja u Evropi. U USA su se prodavali zakljucani za nekog od operatera, cak iako ga kupujes u Apple Storeu.
Tek sa 4s su poceli da prodaju simfree i u USA. Ja sam se iznenadio da su tako brzo krenuli sa prodajom simfree ip5.

I ip4 je mogao da se uzme simfree u USA i to koliko se meni cini pre izlaska 4s.

4ka se mogla uzeti preko Apple Storea, otkljucana, bez ugovorne obaveze, 4s takodje 1 mesec nakon launch-a, kod 5ice se zbog velike potraznje i problema u proizvodnji cekalo 2 meseca, duze nego uobicajeno.

4ka se mogla uzeti preko Apple Storea, otkljucana, bez ugovorne obaveze, 4s takodje 1 mesec nakon launch-a, kod 5ice se zbog velike potraznje i problema u proizvodnji cekalo 2 meseca, duze nego uobicajeno.

Mogla je 4-ka ali tek kad je izasao beli, 10 meseci posle launch-a...
Ovo kazem za USA

Da,da tada je Apple preko Apple Store-a poceo da prodaje otkljucane iPhone bez ugovorne obaveze. od tada do sada svaki iPhone se mogao kupiti otkljucan preko Apple Store-a bez ugovorne obaveze uz odredjeno kasnjenje u zavisnosti od potraznje i proizvodnje (4s kasnio mesec dana, 5ica kasnila 2 meseca)

iPhone 5 will be available in South Korea on Friday, December 7 and on Friday, December 14 in Albania, Antigua and Barbuda, Armenia, Bahamas, Bahrain, Bolivia, Brazil, Chile, China, Costa Rica, Cyprus, Ecuador, Grenada, Indonesia, Israel, Jamaica, Jordan, Kuwait, Macedonia, Malaysia, Moldova, Montenegro, Panama, Paraguay, Philippines, Qatar, Russia, Saudi Arabia, South Africa, Taiwan, Turkey, United Arab Emirates and Venezuela. iPhone 5 will also be available on Friday, December 21 in Barbados, Botswana, Cameroon, Central African Republic, Egypt, Guinea, Ivory Coast, Kenya, Madagascar, Mali, Mauritius, Morocco, Niger, Senegal, St. Kitts, St. Lucia, St.Vincent & the Grenadines, Tunisia, Uganda and Vietnam.

http://www.phonearena.com/news/Apple-will-launch-iPhone-5-in-over-50-new-countries-in-December_id37246

Ne verujem za opomenu jer je yooyo korektan lik ali ajd da ne offtopikujemo..
Inače, iphone 5s je u fazi ispitivanja za proizvodnju u foxconu, koja bi trebalo da krene na proleće... NIje mi jasno šta će doneti ta verzija... Samo bolju farbu na kućištu?

Što se tiče iPhone 5, već sam negde napisao, mene nisu kupili ovom novom verzijom, pošto iskreno ne vidim zašto bih da par stotina evrića i ovaj moj iPhone 4 za novu igračku?
Veći ekran mi ne treba, obaška što mi tako veći ne leži u ruci kako treba (***a, imam male ruke). Probao sam suprugin SG2 i mnogo mi je to veliko, kao crep da držim u ruci. iPhone 5 jeste manji nego SG2, ali ovaj moj mi je ipak taman.
Brži mi ne treba, pošto i ovaj radi posao kao zmaj.
Ekran je isti, retina, tako da tu ne dobijam ništa.
Kameru nešto ne koristim (kao ni fotoparat), pa mi ni pikseli nisu toliko bitni.

Koliko vidim 5s ima da bude nešto kao zamena iPad3 sa ovim novim.

Poslednja izmena:
Unapređenja 5 - 5s slična kao iPad3 - iPad4, to je mislio.

Aha, ja se ponadao većem ekranu :)

OK... Deo diskusije oko (ne)mogucnosti funkcionisanja AppStore-a, PayPal-a i ostalih je prebacen u PayPal temu.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?201236-PayPal-u-Srbiji-od-2015-(2010-)

Ta tema je i dalje zakljucana.. ukoliko neko ima nesto da doda, neka mi posalje PM pa cu otvoriti temu.

iphone5 tema je bila zakljucana 5-10 min dok nisam sredio dzumbus. Ako se neko iznervirao zbog toga... izvini.

Unapređenja 5 - 5s slična kao iPad3 - iPad4, to je mislio.
JA sumnjam da će da napucavaju CPU jer je ionako brz. A posle toga ostaje samo da srede farbu. Ali to i nije nešto za dodavanje "S "u prefiksu kod modela. Ne vidim čemu tj. zašto su krenuli u razvoj 5s i šta treba da se poboljša. Jer 5s indicira da će biti poboljšanja...Da je iPHONE 6 onda bih očekivao nešto revolucionarnije..Na to sam mislio kada sam pitao ima li neko info-šuškanje i sl. o tome.
Kod Ipad 3 su sredili hot cpu sa hladnijim i bržim a6x. Ali kod IP5 nema šta da se sređuje kod procesora.. ,)

Mozda ubace NFC?

^ metal i NFC? Hmm jel bi moglo? Ne pada mi na pamet ni jedan android sa metalom koji ima NFC...

Mozda ubace NFC?
to bi trebalo da odrade jer najviše u US gnjave kako je propust što ga nema..Vole ljudi da im se telefoni "njuškaju"..Mada je ok opcija.. :) Sad sam na Iphone forumu i čitam nešto oko toga..Definitivno postoji samo info da su krenuli sa testiranjem novog modela 5s a da će proizvodnja početi na proleće.. I to je to.,.okinava dalje.. Inače, vidim da je u prodaji kod nas ,ispod ruke, sim free pao na 650 do 680 eu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno