upravo razlog zbog koga odavno ne posecujem forum, kao ni 90% ljudi iz "stare" ekipe. sajt citam, forum vise skoro nikad... sto da kidam zivce?
ByMax, moji kontakti iz inostrsnstva zaista primecuju brzi rad pogotovo u aplikacijama poredjeno sa 4S, ali mi nije jasno:
1. fizicki bolji .. ? zaista, objasni mi, zanima me - osim aluminijumskog kucista nazad koje je plus i minus (lagan a lako se grebe) sta je korisniku drugacije u pogledu kucista, i eventaulno Touch user experience-a sa ovim novim bez-digitizer ekranom ?
2. Hardverski brzi - po benchmarcima za koje svi znamo, ili kao tvoj user experience .. ? nisam sarkastican, zaista te pitam
1. fizicki: dizajn, unutra i spolja, kompaktnost, ergonomija, ekran, kamere. SVE je najbolje u klasi.
2. benchmarci ne lazu: stvarno sve radi brzo i na 4s, ali iMovie render, iGo (zoom out sa 3d objektima) i iPhoto filteri znaju da uspore 4s i tu vidis da je ip5 brzi. i vece 3d igre - ucitavanje je 2-3x brze...
i da... da li ima smisla da te zamolim da prestanes da lupetas (kad nemam finiju rec, nemam, ovo je najblaza) o ceni od 900e? kosta 500e (usa), 600e (swiss), 680e (most eu countries). s3 ovde kosta 75000 din u radnji... dakle isto 680e. da iphonea ima u Srbiji, i on bi na oglasu bio 400e, a ljudi bi ga kupovali na rate uz pakete i ne bi se kompleksirali po forumu. nisi jedini koji menja teze kako mu odgovara, vrh si ledenog brega u ovakvim temama, ali stvarno je retardirano gledati kako se svaka rasprava pretvara u kompleksima izazvane pljuvacine androidasa i applemrzaca - kao da sam na b92 ili na blicu u komentarima. koristite androide i
gtfo iz nasih diskusija, vise! (ovo se sad prelomi na tebi, izvini zbog toga, ne idnosi se samo na tebe). pustite nas da budemo iSheep i idite i tweakujte vase otvorene sisteme do mile volje! ja NIKAD nisam usao u android-phone topic i ken.jao ovo ili ono i ucinio da zbog toga zatvore temu. a dezurni androidasi to
redovno rade! sta je to, ako nije kompleks (sto se vidi iz konstantnog pominjanja toga kako je iUredjaj preskup)? samo i samo zbog toga sam omrzao forum koji volim kao svoj rodjeni (sto i jeste) i muka mi je kad treba nesto da napisem. aman vise - GTFO!