Apple ima daleko vise para, a ja se ne secam da je iPhone 4, kao ni iPhone 4S imali problema direktno iz kutije.
šta je sa problemom vezanim za antenu?
Možda nekog bude interesovalo moje lično iskustvo sa ovim telefonom,pa ću napisati nekoliko rečenica.
Pakovanje.Što se pakovanje tiče,malo je izmenjeno u odnosu na prethodno i to što se tiče veličine i sadržaja.Sa sadržajem ste već svi upoznati i verovatno vas najviše interesuje kvalitet slušalica.Poredio sam sa prethodnim i mogu vam reći da je kvalitet zvuka isti.
Telefon je lakši,tanji i veći i mnogo bolje leži u ruci nego prethodni modeli.Bio sam protiv toga,jer volim telefone koji su teži,al ovo mi je zaista izuzetak koji mi se svideo,ne znam zbog čega,možda zbog kvaliteta izrade ili su jednostavno uboli pravu veličinu.
Ekran je dosta oštirji i boje su realnije u odnosu na prethodne modele,al to me nije začudilo iz prostog razloga,jer sharp pravi takve ekrane dosta dugo.Sve u svemu,sviđa mi se ova promena,mada bih za nijansu možda proširio ekran.
Baterija me je prijatno iznenadila,jer sam očekivao da će mnogo brze nestati zbog jačeg procesora,još kad dodamo da je zbog toga i telefon topliji,kao i zbog ovog dosadnog leta...al za ovih par dana ni jednom nije trajala kraće od dan sa upaljenim 3g i čestim korišćenjem,s obzirom da je novi telefon u pitanju.
Slike koje su se pojavile,a vezane su za ogrebotine su me uplašile s obzirom da sam unapred naručio crni,al sam uzput promenio mišljenje zbog toga,a i zbog toga što mi je jednostavno beli uvek bio lepši.Stigao beli,otvaram kutiju i šta!?crne tačkice po leđima.Skidam foliju i počnem da brišem,al one i dalje stoje tu.Naravno,smorio sam se užasno i svašta mi je prošlo kroz glavu,al u toku dana sam uzeo krpicu da ga obrišem,jer ga nisam ispuštao iz ruku.Obrisao ga detaljno i pogledam,kad ono nema ni jedne tačkice na leđima,tako da je ta cela priča prenaduvana.Verujem da je postojao problem,al ne onoliko koliko se o tome pričalo na internetu,jer znam njih troje koji su uzeli crni i ni 1 nije imao ogrebotine.
O iosu 6 mislim da nema potrebe da pričam,jer sve već odavno ispričano i probano na prethodnim modelima.
Nano sim karticu sam lako napravio uz pomoć najobičnije turpije za nokte i microsim-a.
Toliko od mene za sad.Nadam se da će nekom koristiti.