Sve sto se lako grebe a kosta ovoliko je fail, nije bitno da li je Nokia, htc, samsung.. iphone.
1000E!!!
To 1000e je kod nasih "pecarosa", na ugovor u USA pa i u okolnim zemljama je jeftiniji + garancija.
Kakve veze ima cena koštanja sa grebanjem? Na primer, i auto od 8000 i od 58000 evra se isto grebe.Sve sto se lako grebe a kosta ovoliko je fail, nije bitno da li je Nokia, htc, samsung.. iphone.
Izgleda da nije najveci problem grebanje - nego izgleda da postoji i problem sa ekranima. Doduse posto se prodaja meri u milion jedinica nista cudno da ima felericnih primeraka - ali me zabrinjava, ili se meni cini, da ipak ima vise problema nego ranije![]()
Hava Maxo, ovo deluje ohrabrujuce
Stize ovde jos malo pa cu onda da odem do radnji i da vidim...
Stvarno je "cudno" sto je ubacen aluminijum, jer ip4 imam vec skoro 2 godine i telefon nema nikakvih ogrebotina ne zato sto sam pedantna picajzla, vec prosto zbog materijala - verujem da se treba pomuciti da se izgebe staklo...
dosta klipova scratch i drop testova je i ovde postavljeno, neki su stvarno bizarni, uglavnom kažu da se ne grebe, s druge strane imaju navodi korsnika koji kažu da ima oštećenja out of the box, dakle u samom procesu proizvodnje/pakovanjaNeverovarno kako ga je lako izgrebati...
Meni se mnogo svidja opcija iCloud Tabs u iOS6, kao i Shared Photo Stream.
Inace, gledao sam malo Maps aplikaciju koja je na Android platformi i ona je svetlosnu godinu ispred aplikacije iz iOS5. Definitivno je Apple morao da predje na kucno resenje, jer verujem da Google vise nije planirao da dirne aplikaciju. Od skoro Google naplacuje i koriscenje svojih mapa na sajtovima, kada se predje neka posecenost pa mozda su i Apple-u dostavili racun![]()
bullshit^Kakve veze ima cena koštanja sa grebanjem? Na primer, i auto od 8000 i od 58000 evra se isto grebe.
morali su da odustanu od google mapa zato što im google nije dozvoljavao da dodaju 3d view, turn by turn navigaciju, offline mapeRazumem ja njih i njihovu potrebu da zavise samo od svojih resenja. Ali negde zaista preteruju.
Facetime i Messages su servisi koji funkcionišu za razmenu poruka i video razgovore između iOS korisnika, nešto kao BBM za Blackberry korisnike... koriste se, ali je njihova upotreba do sada bila dosta ograničena, jer AT&T nije dozvoljavao Facetime preko 3G, plašeći se da će im to umanjiti račune korisnika i prihode. Na iOS-u 6 je omogućen i Facetime preko 3G/4G.Uostalom, jel se seca neko Ping-a? (kojeg gase 30. septembra) Sta bi sa novim standardom za video razgovore FaceTime? Do sada bi trebali svi to da koristimo, zar ne?
Kada si već bez argumenata (mogao si srpsku reč da napišeš efekat je isti, ne zvuči anglizam bolje niti kulturnije) da ti kažem da ima veze, jer cenom ne kupuješ želje i pretpostavke već proizvod koji ima funkciju i namenu i plaćaš tehnologiju, ime, kvalitet (rada i postojanosti a ne izrade). Da li se lako ili teško grebe, da li je staklo gorila ili orangutan, da li se lako razbija pri padu su precenjene stavke tj marketinške fore i stavke koji gikovi forsiraju da bi im život bio zanimljiviji i da bi imalo o čemu da se bespotrebno polemiše.bullshit^
pa naravno da ima, posebno u ovom IT segmentu, zte krsini sa ekranom od 4,3'' koju kupis za dinar u najmanjem vip paketu i mozes da oprostis sto se grebe ali ne i presvjatom fensi uredjaju od pazljivo biranih materijala koji se sklapa u posebnim uslovima (a svi smo skoro videli kako to u stvari izgleda) :d
Siri vs Google Now... Poprilicno su ubrzali siri (i dozivela je unapredjenja)Ali izgleda da ce ova ubrzana siri
biti dostupna samo za iPhone5
(nije mi jasno, jedino ako vestacki na serverima odrade usporavanje za 4s)
Kada si već bez argumenata (mogao si srpsku reč da napišeš efekat je isti, ne zvuči anglizam bolje niti kulturnije) da ti kažem da ima veze, jer cenom ne kupuješ želje i pretpostavke već proizvod koji ima funkciju i namenu i plaćaš tehnologiju, ime, kvalitet (rada i postojanosti a ne izrade). Da li se lako ili teško grebe, da li je staklo gorila ili orangutan, da li se lako razbija pri padu su precenjene stavke tj marketinške fore i stavke koji gikovi forsiraju da bi im život bio zanimljiviji i da bi imalo o čemu da se bespotrebno polemiše.
Ko je pre pojave smartfonova, stakla, aluminijuma, kevlara i sličnih materijala uopšte gledao na to da li se i koliko grebe telefon? Kupovale se Nokije i trošile samo tako. Opšta budalaštine, kupim nešto ako mi treba za posao (investicija) ili za zabavu ako mogu da priuštim (trošak). Tako je sa svime (i sa automobilima i sa nameštajem pa čak i sa salamama) i tako će i biti. To kako "mali Đokica" u Srbiji razmišlja da za 700 evra telefon ne sme da se grebe i ako slučajno padne 2-3 puta ne sme da mu ništa fali a pri tome treba da ima 64 jezgra i na benč skorovima 134000, inače ne vredi te pare je slučaj za psihijatra.
Cena Epl uređaja je formirana na osnovu potražnje i prosečne kupovne moći edne nacije, a to je američka i to je jedina logika. Dok bude zainteresovanost ogromna, dok prodaja i dalje ubija rekorda cena neće padati.
nope, Google je tražio da se u iOS ubaci i Lattitude aplikacija u zamenu za unapređenje Maps, što Apple nije hteo da prihvatiMalo mi je nelogicno objasnjenje da im google nije dao pristup 3d mapama. Isti taj google ce da izbaci free mape za ios, ukoliko Apple odobri app.
Pre svega su pare u pitanju, jer Apple zeli da obogati svoj Ad program i ponudi oglasivacima novi prostor za oglasavanje. Nikako nisu mogli da ubace svoje reklame u google mape. I to je jedini razlog.
Poboljsana Siri radi i na 4S.
Da si bolje pročitao video bi da sam i ja sam napisao da je to marketing. Ne, ne gledam reklame jer ne kupujem proizvode na osnovu reklama jer i sam učestvujem u kreiranju istih i znam na kakve gluposti se ljudi pale.:smash::smash::smash:
placas kvalitet, rada i postojanosti a ne izrade ?!?!?!? WTF ?????
da li si ti video na apple.com onaj njihov video, gde se hvale kvalitetom samog uredjaja i u kakvim je uslovima pravljen itd itd....
a vam kazem da ovoliko failova ne bi bilo da je lukavi lsd hipik ziv
Malo mi je nelogicno objasnjenje da im google nije dao pristup 3d mapama. Isti taj google ce da izbaci free mape za ios, ukoliko Apple odobri app.
Pre svega su pare u pitanju, jer Apple zeli da obogati svoj Ad program i ponudi oglasivacima novi prostor za oglasavanje. Nikako nisu mogli da ubace svoje reklame u google mape. I to je jedini razlog.
Tuzno je to sto su najvise korisnici osetili na svojoj kozi.
Pretpostavljam da Apple sprema i svoj video servis, kao odgovor na youtube.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari