Hejteri su krivi sto ljudi koji su kupili telefon postavljaju slike na net, strasni su ti hejteri.
Zasto mislis da je svima presudno koliko fon ima jak procesor? i koji je to android fon sa jacim procesorom koji kosta 400eu? Nekome je bitan procesor, nekome je bitno da mu se fon ne razbije kao zvecka kad udari o beton, nekome je bitno da ima bateriju koja moze izdrzati 10h wifi surfovanja ili 8h lte surfovanja, nekome je bitno da ima fon izradjen od kvalitetnih materijala a ne jeftine plastike, neko voli da igra igrice pa mu znaci to sto fon ima jak gpu, nekome je bitno da ima velik ekran pa kupuje note... razliciti ljudi imaju razlicite potrebe i ne vidim zasto bi iko ikoga osudjivao a kamoli ulazio u dzep ikome?... a imam u ponudi andr. fon sa jacim procesorom za 400eu.Zasto bih dao 1000? Sve je stvar vaganja tj odabira kupca u odnosu na ono sto moze da bira na trzistu i sta za svoj novac dobija...
Aj kad si se na mene zakacio, da se "pocesem" :
1. Push notifikacije i "problem" na iPhone4 sam tada objasnio i stojim iza toga. NISU RADILE (tj. Viber). End of story.
2. Audio u bckground-u je apsolutno nebitan kad se koristi YT aplikacija jer nakon zavsetka numere moras sve iz pocetka. Potpuno je nefunkcionalno i komplikovano raditi svu "gimnastiku".
Uros Novakovic je napisao(la):Naravno da ne moze.
I da te konacno otresem od sebe,jesam "neinformisan" ako ce ti biti lakse, ali moram ti odati priznanje da si postovima u zadnjih nekoliko dana po raznim temama, oduzeo titulu #1 zilota od priest-a. Ti si vrlo sofisticirana verzija doticnog. Svaka cast.
The Stig je napisao(la):A kako funkcionise multitasking. Je l' moze da radi youtube app u pozadini dok ja nesto citam/surfujem?
Uros Novakovic je napisao(la):Naravno da ne moze.
Uros Novakovic je napisao(la):I na iPhone-u je u pozadini, malo ste pobrkali termine.... Sto se tice ostalog, ja Viber i WhatsUp i ne primjecujem sto se tice baterije. Sto se tice Skype-a, on jede bateriju bukvalno kad je aktivan video poziv ili chat, kad stoji u pozadini i nije strasno toliko.
Covek prvo treba da se informise o telefonu koji koristi (da ne moze da se odradi SIM unlock sa ToolKit-om), pa posle da objasnjava drugima, ali sta ces, Apple teme su kao magnet za nekeBolje malo proguglaj kako funkcionisu push notifikacije i background audio na iOS-u nego sto vredjas... cisto da se ne brukas opet elementarnim nepoznavanjem mobilnih operativnih sistema.
Meni je smesno kako su hejteri najvise pogodjeni i najvise kukaju za bilo koju sitnicu na iPhone, da li sve to rade da bi imali neku utehu... ne znam.Hejteri su krivi sto ljudi koji su kupili telefon postavljaju slike na net, strasni su ti hejteri.
@webster moras da razumes da niko ovde ne smatra da je IP5 los telefon, vodi se razgovoru da li je opravdao ono sto vec duze vreme ima, zvanje best smartfona. Realno uporedi sta je doneo IP4 i sta je doneo IP5 i reci da li je vredan dati tolike pare za njega sad? Ne pricamo o tome da li neko ima i moze, svako ima pravo da torsi svoje pare kako god hoce. Pricamo o ulozeno/dobijeno.
Evo ti moj licni primer, ja gotovim IP skroz, svaki dan ga gledam jer najbolji drug je zagrizani apple fan sve sto ima jabuku on ima. Ali reci mi zasto bi ja sad prodao moj GS3 i dodao jos para ( u vrednosti jos jednog s3) da bi uzeo IP5? Ali cu to uraditi bez problema ako se oppo finder nadje kod nas u prodaji. 5" full hd 2 gb ram i td i td...
Verujem da i dobar deo ljudi koji sad ima 4s isto razmislja. jer ne dobijas onoliko kolko si platio.
Prepucavanja tipa ip5 vs gs3 me ne zanimaju uopste svaki ima nesto sto odgovara meni ili tebi. I stojim iza toga da samsung treba da se ugleda na apple sto se tice materijala za izradu telefona.
Covek prvo treba da se informise o telefonu koji koristi (da ne moze da se odradi SIM unlock sa ToolKit-om), pa posle da objasnjava drugima, ali sta ces, Apple teme su kao magnet za neke![]()
Nije uopste problem da li neko smatra da je ip5 los telefon ili ne, svako ima svoje razloge zbog cega misli ovako ili onako, ja postujem svacije razloge ali ono sto ne postujem je kada neko pokusava drugu stranu da ubedi da nije u pravu a to u 99% slucajeva radi na apsolutno pogresan nacin. evo savrsenog primer-a Uros Novakovica, pljuje konstantno po iOS-u na osnovu svojih "informacija" da push notifikacije na iOS-u ne rade i da ne postoji mogucnost background audio-a ( i jedno i drugo su apsolutne gluposti, koristim svakodnevno i push notifikacije koje stizu i kada app nije upaljen, to im je i poenta, i background audio koji je odradjen na sistemskom nivou, nezavisno od app-a, i koji radi savrseno) . slicna je i prica za ip5 i grebanje, ipad 3 i grejanje, iphone 4s i zute fleke, najveci fud sirili su oni koji niti planiraju da koriste apple uredjaje niti su ih ikada koristili.
svako ima pravo na svoj izbor, ali nazivati apple korisnike slepim fanbojima koji kupuju apple proizvode jer su im mozgovi isprani i slicno sto se moze procitati u ovakvim topic-ima je u najmanju ruku smesno. kao sto neko ima razloge da koristi recimo Samsung proizvode, tako ja imam razloge zasto koristim Apple proizvode. vidis li mene da idem po Samsung topic-ima i osudjujem ljude sto koriste Samsung proizvode?
da si pratio malo ovaj thread, znao bi da iphone trenutno ima najjači procesor u ponudi: http://forum.benchmark.rs/showthrea...vanicna-tema&p=3019242&viewfull=1#post3019242Takodje nisam siguran da je IOS i dalje u tolikoj meri user friendly kao android a imam u ponudi andr. fon sa jacim procesorom za 400eu.
@webster evo tvoj Apple je prodao 2 miliona uredjaja sada, prosle godine milion u prvom danu marketshare isti - pomera se za 0.2%, dok Android ide za 10% kada si vec krenuo tu pricu.
Ja samo pricam stanje kod mene, bukvalno osecas kako bije vrelina, bukvalno ceo display je bio topao, ali je u problematicnom delu bio bas bas topao. Takodje kada je oko 30 ak stepeni do 20 napolju osecam cesto kada zavrsim browsing i krenem da ga zatvorim pri samom vrhu ipada (kada ga orijentisete u landscape) znatno topliji, ali nista nesto preterano. Inace u pitanju je Apple-ov Smart Case. Pri igranju igara (Spiderman) oseca se vrelina na njemu, ali moze da se prezivi.
Zaista nemam nameru da se upustam u tvoje "Apple propada" price, vec xx puta se pokazalo kako nisi u pravu ali ne odustajes, tako da nema smisla dalje raspravljati o tome. Onog trenutka kada das dokaze da je iPad 3 vreo kako kazes, kao sto su na termalnoj slici koju sam okacio i klipu gde je merena temperatura, verovacu da zaista imas ozbiljan problem i da treba da zamenis svoj uredjaj, do tada prica ti ima identicnu tezinu kao i legendarne "propast apple-a" price .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari