telep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2007
- Poena
- 765
Da li bi video razliku jer i sadasnjih 326 ppi je previse za ljudsko oko?
Od konkurencije mislim da jedino Lumia 920 ima malo bolji ppi (332).
Neki novi modeli xperie imaju 342.
Da li bi video razliku jer i sadasnjih 326 ppi je previse za ljudsko oko?
Od konkurencije mislim da jedino Lumia 920 ima malo bolji ppi (332).
Kod nekih korisnika ne prepoznaje broj kada dobiju sms iako taj broj imaju u imeniku u +381 formatu. Stvarno ne znam zbog cega tako radi. Tim korisnicima jedino resenje je jb + fix ili dupli brojevi.
kompatibilnost sa aplikacijama za 4/4S im je tu bila u prvom planuRezolucija je slaba tacka , nemogu da verujem da nisu mogli makar 720 p da ugrade u njega....
Koristio sam sve tri mreze i svaka je radila savrseno.
Taj problem je npr meni postojao na 3Gs koji je otkljucan ultrasn0w-om, gde nesto radi nesto ne, ali nisam cuo da se na fabrickim simfree desavaju ti problemi.
Ima gomila ljudi koji koriste simfree bez jailbreak-a i nemaju taj problem dokle god je izabrana Srbija.
Meni se mnogo svidja opcija iCloud Tabs u iOS6, kao i Shared Photo Stream.
Inace, gledao sam malo Maps aplikaciju koja je na Android platformi i ona je svetlosnu godinu ispred aplikacije iz iOS5. Definitivno je Apple morao da predje na kucno resenje, jer verujem da Google vise nije planirao da dirne aplikaciju. Od skoro Google naplacuje i koriscenje svojih mapa na sajtovima, kada se predje neka posecenost pa mozda su i Apple-u dostavili racun![]()
Posle svih ovih izgrebanih iP5 - ozbiljno se razmisljam da uzmem 4s i ako sam toliko zeljno cekao 5 :S:
Neverovarno kako ga je lako izgrebati...
Oko čega drama, oko grebanja? Pa nije to član porodice od krvi i mesa već komad elektronike koji ima svrhu i namenu. Ne znam kako uspevate da ogrebete telefone ako idu iz džepa u ruku i iz ruke u džep (ili futrolu).
[YOUTUBE]f7081UpsPy0[/YOUTUBE]
^rece emix koji je prokukao kaceci linkove o grebanju crnog htc one s u toj temi:d Znaci kad se grebu ajfon i nokia onda je ok?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari