Adam K
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 360
Разумем да су у "термонуклеарном"
Разумем да су у "термонуклеарном"
bez uvrede, daleko je to od SGS2...True story, bez hejta i bilo čega.4s je na prezentaciji predstavljen sa 30 ili 40% većom saturacijom, i još sada dodatno, izgleda ima istine da su hteli amoled u početku.
zasto mora da se otkaci od Google?
Ja cisto sumnjam da bi se ovo desilo da je Jobs ziv... koliko god to fanbojevski zvucalo.
Ne mora ali ocigledno zele. ***.
Evo jedan jos bolji drop test za iP5, ovaj se bas namucio da ga razbije, pogledajte obavezno do kraja
Sto se tice izdrzljivosti, bela verzija definitivno je bolji izbor jer aluminijumski ram nije ofarban kao na crnom, sto su prikazali i na iFixit
Vec par youtube video postova iPhone vs Samsung je obrisano - prestanite sa takvim postovima
Tema je samo o -------> I P H O N E 5 a ne isti vs koji god drugi...
Naše mreže "nisu podržane" jer Srbija nije na spisku zemalja koje Apple podržava i to je rečeno milion puta, faktički njihov proizvod nije odobren za naše tržište, nema šta tu sređivati. Kada dospemo na spisak, biće sve u redu.nije tacno, ja imam simfree 3gs, i nikada nije radila (na ios4,5 evo i 6).
ne znam na sta mislis, ali ako je +38164... telefonu razliciot od 064... onda identifikacija ne radi. Moram sve telefone duplo da drzim, ako necu JB
Jos na kraju kada je jace zamahnuo i tresno ga o pod, lik kaze: I've got it!E ***, nisam neki obozavatelj jabuka ali na kraju mi bas bi zao sto je uspeo da ga razbije.
bez uvrede, daleko je to od SGS2...
nije tacno, ja imam simfree 3gs, i nikada nije radila (na ios4,5 evo i 6).
ne znam na sta mislis, ali ako je +38164... telefonu razliciot od 064... onda identifikacija ne radi. Moram sve telefone duplo da drzim, ako necu JB
Da li bi video razliku jer i sadasnjih 326 ppi je previse za ljudsko oko?nemogu da verujem da nisu mogli makar 720 p da ugrade u njega....
Kod nekih korisnika ne prepoznaje broj kada dobiju sms iako taj broj imaju u imeniku u +381 formatu. Stvarno ne znam zbog cega tako radi. Tim korisnicima jedino resenje je jb + fix ili dupli brojevi.
Ne znam zasto se crni model lako grebe? Pricali su na keynote-u da su za iPod nano (ili touch) ubacili boju direktno u aluminijum, a nisu ga samo ofarbali. Zasto nije isto uradjeno i sa iPhone-om?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari