Šta je novo?

iPhone 5 - zvanicna tema

Разумем да су у "термонуклеарном" :D рату против Гугла, али зашто су овим забога сакатили свој производ кад алтернатива очигледно није спремна. Гуглове мапе су резултат вишегодишњег рада и искуства, а Apple је хтео да "декретом" тј. преко ноћи пређе на алтернативу, е па не иде то тако.

Google maps aplikacija ce se uskoro pojaviti na app store-u...
link

^ stici ce kad Apple odobri aplikaciju. A to moze da potraje...Ne volim te igre.

zasto mora da se otkaci od Google?

Ne mora ali ocigledno zele. ***.

@morbius: ***. jednom i da se slozim sa tobom. Da je ovaj konektor tunderbolt pa da razumem (ili da je bar neki hibrid ili ... sta god) ali ovo nema ama bas nikakve logike. Ako im je downsizing bila namera nesto ne verujem da se mikro USB ne bi uklopio.

Ne secam se kad su imali ovoliko oicglednih gluposti na samom lunch-u proizvoda...

Radi li nekom Passbook sekcija u AppStore (CRO)?

iOS6
Radi li nekom preko chroma kada otvori gmail? kada otvorim nema ni jedan mail,sve prazno? :trust:
iPad je u pitanju, a nemam ni u storu you tube aplikaciju da skinem..grrrrr

Ja cisto sumnjam da bi se ovo desilo da je Jobs ziv... koliko god to fanbojevski zvucalo.

Zvuci vrlo istinito. Dajem glavu da to SJ nikada ne bi dozvolio posto je bio manijak za kvalitet. Na zalost obistinjuju se moje slutnje, vec u prvoj sledecoj verziji. Daleko od toga da SJ-ja uzdizem na nivo svemoguceg bozanstva ali takvi ljudi ne rastu na drvecu. Umeo je da pokrene stvari, imao je viziju i insistirao na perfekcionizmu.

Ne mora ali ocigledno zele. ***.

Mislim da je bas obrnuto. Slicno kao sto su drasticno smanjili potraznju za delovima Samsungu. Konkurenciji ne treba ograniciti na svaki nacin pristup platformi - ali platforma ne sme da zavisi od konkurencije.

Evo jedan jos bolji drop test za iP5, ovaj se bas namucio da ga razbije, pogledajte obavezno do kraja :)

[YOUTUBE]pMvE0lkunBg[/YOUTUBE]

Sto se tice izdrzljivosti, bela verzija definitivno je bolji izbor jer aluminijumski ram nije ofarban kao na crnom, sto su prikazali i na iFixit

Evo jedan jos bolji drop test za iP5, ovaj se bas namucio da ga razbije, pogledajte obavezno do kraja :)
Sto se tice izdrzljivosti, bela verzija definitivno je bolji izbor jer aluminijumski ram nije ofarban kao na crnom, sto su prikazali i na iFixit

E ***, nisam neki obozavatelj jabuka ali na kraju mi bas bi zao sto je uspeo da ga razbije.

Vec par youtube video postova iPhone vs Samsung je obrisano - prestanite sa takvim postovima

Tema je samo o -------> I P H O N E 5 a ne isti vs koji god drugi...

Poslednja izmena:
Procitaj ime ove teme i pokusaj da pronadjes iPhone 5 vs cigla, banana, nike patike, saksija, samsung, tigar guma, itd drop test...

Upravo zato sto to nije cinjenica - tvoj post je obrisan

nije tacno, ja imam simfree 3gs, i nikada nije radila (na ios4,5 evo i 6).

ne znam na sta mislis, ali ako je +38164... telefonu razliciot od 064... onda identifikacija ne radi. Moram sve telefone duplo da drzim, ako necu JB
Naše mreže "nisu podržane" jer Srbija nije na spisku zemalja koje Apple podržava i to je rečeno milion puta, faktički njihov proizvod nije odobren za naše tržište, nema šta tu sređivati. Kada dospemo na spisak, biće sve u redu.

Inače CID radi ako je broj sa prefiksom (+3816...) u domaćem saobraćaju a u romingu zavisi od zemlje i roming mreže (negde radi, negde ne).

pa to i jeste moja poenta. Iz istog razloga ne verujem da ce se apple cimati da poboljsa kvalitet mapa za srbiju.

tako da smo mi ovim update-om izgubili dosta.

Prvo da srede najbitnije zemlje koje su haos odradjene (koliko vidim nepreciznost je neverovatna), tim tempom mi smo im tamo negde 2017 na redu. Osim ako ne pocnu mape da kupuju od drugih.

Ajd što su kod nas očaj, nego i Ameri kukaju.

Sad sam video Nokia mape na trip advisor aplikaciji i sve je ucrtano. Apple planira da preko usera upgrade mape, ali one nemaju ni minimum da bi se koristile.

Prilozi

• A3WCwx7CAAAlhvS.jpg
    A3WCwx7CAAAlhvS.jpg
    94.7 KB · Pregleda: 242
Poslednja izmena:
Ne znam zasto se crni model lako grebe? Pricali su na keynote-u da su za iPod nano (ili touch) ubacili boju direktno u aluminijum, a nisu ga samo ofarbali. Zasto nije isto uradjeno i sa iPhone-om?

Valjda bi trebalo da i iP anodiziraju, ja sam shvatio samo back cover da je tako odradjen, ne i bokovi.

Ko zna sta je to u pitanju.... Evo na flipboard-u citam, pojavljuju se i neki problemcici sa ekranom.

bez uvrede, daleko je to od SGS2...

Pogledaj u realnom radu kako to izgleda..., i na sta lice boje na 4s na youtubu u realnom poredjenju...iPhone 5 bi trebalo da daje dosta bolji prikaz kako bi mogao da isprati konkurenciju sto se tice boja i prikaza...

Rezolucija je slaba tacka , nemogu da verujem da nisu mogli makar 720 p da ugrade u njega....

Poslednja izmena:
nije tacno, ja imam simfree 3gs, i nikada nije radila (na ios4,5 evo i 6).

ne znam na sta mislis, ali ako je +38164... telefonu razliciot od 064... onda identifikacija ne radi. Moram sve telefone duplo da drzim, ako necu JB

Zasto bi ih duplo drzao? Drzis samo +381 i zdravo, sve radi. Pa i kad te bilo ko zove zove te sa +38164 a ne sa 064

Ja nemam JB otkad imam simfree i ni jednom mi nije trebao.

Poslednja izmena:
Kod nekih korisnika ne prepoznaje broj kada dobiju sms iako taj broj imaju u imeniku u +381 formatu. Stvarno ne znam zbog cega tako radi. Tim korisnicima jedino resenje je jb + fix ili dupli brojevi.

verovatno je mislio na s2...

Kod nekih korisnika ne prepoznaje broj kada dobiju sms iako taj broj imaju u imeniku u +381 formatu. Stvarno ne znam zbog cega tako radi. Tim korisnicima jedino resenje je jb + fix ili dupli brojevi.

To se meni licno desavalo vise puta na svim telefonima (nekoliko nokija, benq, se...) i nema veze sa ajfonom, i niko ne zna zasto. Primetio sam da se uglavnom desavalo nakon rominga. Ne znam kakav se fix spominje, ali i bez jb i sa jb bez tog fixa prikazuje sva imena ako su brojevi u plus 381...

Ne znam zasto se crni model lako grebe? Pricali su na keynote-u da su za iPod nano (ili touch) ubacili boju direktno u aluminijum, a nisu ga samo ofarbali. Zasto nije isto uradjeno i sa iPhone-om?

o ne sad ce opet beli da bude skuplji...

Poslednja izmena od urednika:
Ove fotke na macrumors su zastrašujuće vezano za fizičke nedostatke telefona, i out of the box problema. Ovako nešto nisam očekivao od Apple-a.

Nazad
Vrh Dno