Ja sam uspeo da mi spadne signal na 6230 :d(to mi je jedini ne smart telefon koji imam)
"Statement by Apple on White iPhone 4
White models of Apple's new iPhone(R) 4 have continued to be more challenging to manufacture than we originally expected, and as a result they will not be available until later this year. The availability of the more popular iPhone 4 black models is not affected."
cek zar nema iphone led osvetljenje ? trebalo bi da im je potrosnja tu negde?
nema, to je tft lcd ali enchanced IPS... samoled trosi ~30% manje...
pa ne verujem da bi konkurencija cutala da su boje nasvirane... pogotovo ne apple... rezolucija je vetj tolika da je postala overkill sem ako netjes, kao sto rekoh, da gledas sa par cm ili pod mikroskopom kao ovi sa engadgeta :d
optimum 3.5 incha 480x800... po meni, naravno...
:d a jel moguce da toliko zelis da ima LED da si trazio po sajtu :d to je uopsteno, iPhone koristi LCD, sto mozes da vidis i u tabeli ispod...
ajde bas me interesuje - koji je po tebi reprezentativan sajt?i da PCmag veoma reprezentativan sajt![]()
nek ti bude, nemam snage vise da se bespotrebno raspravljam :d
a sta bi sa LED osvetljenjem iPhonea?
da li se slazemo da ima LED ili... ?
Besplatne futrole ce kostati Apple 175 miliona dolara
Tokom konferencije za treci kvartal 2010. godine, Apple je objavio da ce izbubiti 175 miliona dolara na besplatne futrole koje je obecao da ce pokloniti svim korisnicima.
Ček šta tu ima da se slaže ili ne slaže? Pa nije to subjektivno ocenjivanje, nego tehničke specifikacije; IPS matrica sa LED pozadinskim osvetljenjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari