@kovac:
Prve nedelje prodato je 1.7M ili preko 250K dnevno.
U poslednje 3 nedelje prodato je 1.3M ili oko 65K dnevno.
Prodaja im opada, zar ne?
Pitanje za OS4 foldere. naime kreirao sam lepo foldere i uradio sync. Posledica: Nema vise foldera i sve aplikacije su van. U cemu je fora?
Prijatelj koji živi i radi u Beču već nekih 10-ak godina i sa kojim se jako često čujem mi je rekao da hoće da kupi iPhone 4. Ako ga kupi, testiram ga čim dođe u Srbiju! Moguće da će njegov da bude "faličan", pa će cela drama oko "najboljeg telefona ikada" da se potvrdi kao tačna.
Za sada su, za mene, sve te glasine po netu obična glupost! Čak mislim da iza svega toga stoje ljudi iz drugih proizvođača telefona. Svima je Apple i iPhone kost u grlu i svi bi voleli da ga nema, a ovo je izgleda jedini način da ga malo smire.
To sto je At&t jedina firma kojoj je Apple dao da prodaje iPhone JESTE Apple-ov problem.iPhone kosta 300$ btw, e sad zasto sim free u Engleskoj kosta 600 funti zaista ne znam. Znam da USA kosta 480$ jer ti AT&T naplati raskidanje ugovora ali to zaista nije problem apple-a.
To sto je At&t jedina firma kojoj je Apple dao da prodaje iPhone JESTE Apple-ov problem.
To sto inace ne moze da se kupi iPhone bez ugovora je takodje Apple-ov problem i automatski negira "sim free" izjavu koju si dao.
Koliko vidim najjeftiniji SIM free od 16GB je 750$:
http://www.google.com/products?q=iPhone+4+sim+free&scoring=p&show=li&sa=N&start=180&gnum=18
ne stizem od obaveza detaljnije ali na brzinu ono sto najvise zanima ljude...
Dakle, testirano u Londonu i Beogradu... samo 2 puta pukla veza, jednom na Ledinama gde je signal inace jako slab (telenor) i 1 u metrou u Londonu, tek kad sam uzeo tel pa sam pomislio da je problem ozbiljan ali posle testirah sa svim mogucim nacinima drzanja telefona i na milion mesta i sem padanja signala nema pucanja (T mobile)...
rezime, problem postoji ali svakako nije nesto sto je toliko ozbiljno, mozda ako neko zivi na mestu sa losijim signalom... ja moj iphone ne vratjam![]()
ne stizem od obaveza detaljnije ali na brzinu ono sto najvise zanima ljude...
Dakle, testirano u Londonu i Beogradu... samo 2 puta pukla veza, jednom na Ledinama gde je signal inace jako slab (telenor) i 1 u metrou u Londonu, tek kad sam uzeo tel pa sam pomislio da je problem ozbiljan ali posle testirah sa svim mogucim nacinima drzanja telefona i na milion mesta i sem padanja signala nema pucanja (T mobile)...
rezime, problem postoji ali svakako nije nesto sto je toliko ozbiljno, mozda ako neko zivi na mestu sa losijim signalom... ja moj iphone ne vratjam![]()
E izvini, ali neće da može! Nisam se mešao, kao što vidite, u ovaj topic, ali sada moram. Dakle, LEDINE! Hm, sasvim slučajno imam Telenor karticu i tamo sam išao često. Veći deo tog naselja NEMA 063 signal, nekim čudom. Dakle, koji god telefon koristiš. Tamo svi imaju 064 kartice i to je poznata stvar. Dakle, ako ti je to bilo mesto gde je pukla veza, iPhone 4 nema problema. Ko još zna za problem sa Telenor signalom na Ledinama, neka potvrdi...
ja sam cesto na ledinama (barem jednom mesecno od tamo negde 2007.) i dok sam bio na telenoru nikada nisam imao problema sa vezom i signalomE izvini, ali neće da može! Nisam se mešao, kao što vidite, u ovaj topic, ali sada moram. Dakle, LEDINE! Hm, sasvim slučajno imam Telenor karticu i tamo sam išao često. Veći deo tog naselja NEMA 063 signal, nekim čudom. Dakle, koji god telefon koristiš. Tamo svi imaju 064 kartice i to je poznata stvar. Dakle, ako ti je to bilo mesto gde je pukla veza, iPhone 4 nema problema. Ko još zna za problem sa Telenor signalom na Ledinama, neka potvrdi...
Retina je odlicna ali ipak za klasu ispod Super Amoleda...
Sta je bolje kod Super Amoleda?
Koji je bolji kada se gleda na suncu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari