Ili ako imas sacuvan shsh, vrati na 4.1, uradi jb i onda preko cydije instaliraj ultrasn0w.
I da, ne znam zasto nekome ova verzija ios-a vuce bateriju, meni ne, imam 2 3gs-a i obadva se ponasaju isto kao i sa 4.0.1 sw-om.
Problem je sto ne radi GPS sa tim 06.15, i dev-team trazi neko resenje...Budite pazljivi sa tim 6.15 bb-om, jer se ne moze spustiti nazad, a apple mozda bude pravi probleme ako na telefonu nadje bb od ipada.
hocu da pitam,imam iPhone 3G sa iOS 2.2.1 bb 02.30.03...
kada ga prikacim na iTunes (vers 10.1) i idem sync apps,nece da mi prebaci one aplikacije koje sam oznacio u iTunes,zasto ih iPhone ne prima ili ne vidi?
Ja imam problem sa signalom... Prethodnih dana se desavalo da pise No SIM ili No Service, pa onda opet bude sve u redu.
Medjutim danas, prikazuje svo vreme No Service! Probao karticu u drugom telefonu, radi... Probao neku drugu karticu u mom 3Gu, nece!
Jel istina da ako se na 2G iPhone-u pojave mrtvi pikseli da crkava ekran, čija je zamena skupa?
Opet me pomalo zabrinjava to što pikseli "dolaze i nestaju" "velikom brzinom". Znači 5 sekundi je zaglavljen jedan, sledećih 5 drugi, nekad dođe u stanje da svi rade, nekad ih ima više od deset.... nisam siguran šta da radim.
Jel postoji mogucnost da se u iOS Safari-u skoci odma na kraj strance? Bas je smorno kada nekad moram manuelno da drndam page dok ne stignem do dna. Za skok na pocetak nije frka, samo jednom pritisnem vrh stranice i vrati me gore.
To programce radi na principu da za svaku stranicu moram manuelno da bookmarkujem kraj stranice, i tek onda mogu da skacem tamo. Pass.
Al fala svakako.
Ima li nacina da se touchscreeen na 2G kalibrise?
Mogu da za jako male pare kupim telefon na kome nije moguce "pritisnuti" nista u "dock"-u i recimo space i 123 "dugmad". Posto telefon moze da se otkljuca i da se na njega javi, pretpostavljam da je problem softverske prirode. Odradio sam restore i unlock ali je stvar i dalje ista.
Ima li nacina da se touchscreeen na 2G kalibrise?
Mogu da za jako male pare kupim telefon na kome nije moguce "pritisnuti" nista u "dock"-u i recimo space i 123 "dugmad". Posto telefon moze da se otkljuca i da se na njega javi, pretpostavljam da je problem softverske prirode. Odradio sam restore i unlock ali je stvar i dalje ista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari