Pošto planira devojka da menja 14 pro za 18 pro oko nove godine, mene zanima jedna stvar koju viđam po netu, kažu da je face id zbog prebacivanja ispod ekrana osetno lošiji nego na ostalim starijim modelima? Kako vama deluje u realnom radu? Pogotovo pitanje za ljude koji su koristili regularan face id?
Meni odlicno radi, posebno posle 27.0.1 update-a. Ponekad mi, iz nekog razloga, trazi sifru da unesem, ali sam Face ID radi odlicno.
I da, ne koristim nikakvo staklo ili foliju.Meni odlicno radi, posebno posle 27.0.1 update-a. Ponekad mi, iz nekog razloga, trazi sifru da unesem, ali sam Face ID radi odlicno.
Ради ок не видим разлику. Пошто и ја и брат узели 18про за разлику од ранијих генерација ја својим лицем не могу откључати његов телефон. Доста се личимо па сам могао откључати сада не. Тако по томе видим да је чак и побољшањеPošto planira devojka da menja 14 pro za 18 pro oko nove godine, mene zanima jedna stvar koju viđam po netu, kažu da je face id zbog prebacivanja ispod ekrana osetno lošiji nego na ostalim starijim modelima? Kako vama deluje u realnom radu? Pogotovo pitanje za ljude koji su koristili regularan face id?
Ja imam drugare jednojajčane blizance, jako jako liče, probali smo to i ne mogu da otključaju telefone jedan drugom.Ради ок не видим разлику. Пошто и ја и брат узели 18про за разлику од ранијих генерација ја својим лицем не могу откључати његов телефон. Доста се личимо па сам могао откључати сада не. Тако по томе видим да је чак и побољшање
Da nekad ne otključa dešavalo se i na predhodnim modelima, uvek ako pogodim neki bezveze ugao, ali to je baš retkost, ako lepo podignem ispred sebe nikad se ne dešava. Rekao bih na 18 PM još bolje radi, hvata mi neke čudno uglove kada otključavam u autu a spustio sam telefon ako prolazim gde su kamere (trenuto je akcija za mobilni telefon pa to jure).Pošto planira devojka da menja 14 pro za 18 pro oko nove godine, mene zanima jedna stvar koju viđam po netu, kažu da je face id zbog prebacivanja ispod ekrana osetno lošiji nego na ostalim starijim modelima? Kako vama deluje u realnom radu? Pogotovo pitanje za ljude koji su koristili regularan face id?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari