Šta je novo?

iPhone 18

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U DC-u nema crnog , ni Pro ni Pro Max , ne mislim samo na iStyle nego bukvalno nigde 🤔

Kakva je prica za dovlacenje iz USA. Drugar je inace americki drzavljanin i zivi tamo. Da li da ga aktivira ili moze i skroz novog da prenese?

Zavisi od toga da li će da ga zaustave na carini, to niko ne može da ti garantuje, tako da je najsigurnije da ga donese bez kutije.

Pošto planira devojka da menja 14 pro za 18 pro oko nove godine, mene zanima jedna stvar koju viđam po netu, kažu da je face id zbog prebacivanja ispod ekrana osetno lošiji nego na ostalim starijim modelima? Kako vama deluje u realnom radu? Pogotovo pitanje za ljude koji su koristili regularan face id?

Pošto planira devojka da menja 14 pro za 18 pro oko nove godine, mene zanima jedna stvar koju viđam po netu, kažu da je face id zbog prebacivanja ispod ekrana osetno lošiji nego na ostalim starijim modelima? Kako vama deluje u realnom radu? Pogotovo pitanje za ljude koji su koristili regularan face id?

Meni odlicno radi, posebno posle 27.0.1 update-a. Ponekad mi, iz nekog razloga, trazi sifru da unesem, ali sam Face ID radi odlicno.

Meni odlicno radi, posebno posle 27.0.1 update-a. Ponekad mi, iz nekog razloga, trazi sifru da unesem, ali sam Face ID radi odlicno.

Ovo se i meni desi ponekad ako iz nekog drugog ugla koristim telefon.
Ali kada ga koristim 'normalno', face id radi bez problema.

Kada se očekuje nove isporuke 18 ProMAx u Yettelu?

Ja sam došao do toga da vidim crni uẓ̌ivo , drugar mi je u NYC-u , rekao je da mu nije problem da potera 1, ali se ja lomim i dalje.....

Ради ок не видим разлику. Пошто и ја и брат узели 18про за разлику од ранијих генерација ја својим лицем не могу откључати његов телефон. Доста се личимо па сам могао откључати сада не. Тако по томе видим да је чак и побољшање

Ради ок не видим разлику. Пошто и ја и брат узели 18про за разлику од ранијих генерација ја својим лицем не могу откључати његов телефон. Доста се личимо па сам могао откључати сада не. Тако по томе видим да је чак и побољшање
Ja imam drugare jednojajčane blizance, jako jako liče, probali smo to i ne mogu da otključaju telefone jedan drugom.
Znam da ovaj jedan ima iPhone 15 pro, za drugog nisam siguran, al nisu uspeli haha

Ја сам старији тако да нисмо близанцу, али од серије 15 када користими iphone, сваки пут сам могао откључати, сада не.

Pa i ljudi se valjda menjaju kako godine prolaze, ne samo tehnologija, senzori i verzije 😂

Da napisem i ja ukratko utiske za prvih 7 dana 18 Pro Max vs 17 Pro Max.
Najveca razlika je u bateriji, 17-mi je svaki dan zavrsavao ispod 20% (95% health), 18-ka jos nisam uspio spustiti ispod 33%. Vecinom ostane 35-45% pred spavanje.
FID radi isto. Kamera nesto bolja, display isto malo bolji. Kvalitet izrade dobar. Black je, nema za sada ogrebotina, a koristim ga bez maske i stakla.
Ps. Kao da preciznije kucam, al’ moguce da je to i do IOS 27.0.1.

Da nekad ne otključa dešavalo se i na predhodnim modelima, uvek ako pogodim neki bezveze ugao, ali to je baš retkost, ako lepo podignem ispred sebe nikad se ne dešava. Rekao bih na 18 PM još bolje radi, hvata mi neke čudno uglove kada otključavam u autu a spustio sam telefon ako prolazim gde su kamere (trenuto je akcija za mobilni telefon pa to jure).

Nazad
Vrh Dno