Upravo o CPU/modemu i pricam, definitvno utice arhitektura SoC-a koja je 2nm plus software delom, i kada je bio nov Samsung nisam mogao vise od 8h screen on time da izvucem, ovde 10h lagano.Lose poredjenje, razlika jeste oko 1000mAh u korist S23U, ali to je telefon star preko 3 godine i sigurno mu je baterija degradirala minimum 25%, plus ima i stariji CPU koji vise trosi.
Preporodio sam se, olaksanje za ruku.Hvala ti za ovu poruku @= IGY = jer se ramišljam da idem na Pro Max sa takođe S23U. Kako si " sišao " sa dijagonalom...?
Kako smo razliciti....meni je burgundi uzivo bas pun pogodak....Ti i ja bi mogli zajedno u svaleraciju, ne bi se posvadjali 😀Moja prva sva utiska. Burgundi boja je manje lepa uzivo nego na slikama... smoric. Camera island postaje suludo debeo.
Nakon 6 godina ne radim migraciju nego fresh.... kakav mazohizam...
Hm... prvi problem. Zvucnik pucka/krcucka kod poziva ako je pojacan blizu maksimuma...
Nazalost slazem se sa mojim isksutvom 17pm, u secanju imam svoja zadnja dva ip (13pm pa 14pm) nekako ovaj alu ne daje bas dobar osecaj u ruci sta znam... te bolje termalne karakteristike me nisu bas nesto utesile na kraju😅Reinstalirao i vratio se na kratko na 14 pro, koliko vise premium deluje telefon, mislim na izradu i materijale i osecaj u ruci. 17-18 pro kao plasticni
Iskreno, po ovome ne bih menjao svoj 14 pro još uvek. Review je dosta fokusiran oko kamere, a obzirom da fotke skoro uvek gledam na malom ekranu telefona, osim baterije ne vidim unapredjenja vrednih para. Izgled da ne komentarišem, moj deep purple satire po dizajnu ove novije "lego" generacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari