nije_problem
Poznat
- Učlanjen(a)
- 11.12.2024
- Poena
- 40
Ko ima iphone 15 ili nesto starije isplati se da se uzima 18, ne vidim zasto bi iko sa 17 modela presao na 18
Da li vredi te razlike u novcustvarno ne znam sta je smesno?
Koje razlike u novcu? Kada se cene unormale, uz doplatu od 150-200eur imas nov telefon, pod uslovom da je tvoj ocuvan.Da li vredi te razlike u novcu
Mislim da ne
Imam 17PM i ako budem uzimo sacekacu XX da vidim tu revolucionarnu magiju , koja se najavljuje kod svakog novog modela
Ima samo jedan zez, treba da izdrzim sa ovim novim telefonom jos godinu dana . To je kod mene veliki znak ?
Ne smeta mi da ga punim oko 7h i oko 14h (na poslu, državna struja 🤣) ali ozb razmišljam da zamenim i stavim original bateriju ali sa druge strane imam bojazan jer ne bih da se otvara fon.... Ja sam stvarno prezadovoljan. Skoro 3 god. kako ga imam.Mislim da je 13 PM i dalje iPhone sa najboljom baterijom ikada i malo mi je žao što ga tada nisam uzeo, prelomio je " ringla " dizajn, a sada smo od 17ice dobili ceo rešo, a ja bih uživo da vidim crnu pa prelomim......
Kod nas nikad neće biti toliko mala razlika u novcu.,da jeste većina ljudi bi iskreno svake godine onda to radila i menjala telefon.Koje razlike u novcu? Kada se cene unormale, uz doplatu od 150-200eur imas nov telefon, pod uslovom da je tvoj ocuvan.
Ja cu sigurno uzeti Burgundy bukvalno samo zbog boje. Unapredjenja su mi nebitna jer ih skoro i nema.
To je odavno ispricana prica....nista ne vredi razlike u novcu 😀 U praksi, jedino merilo je subjektivni osecaj, dozivljaj i potrebe pojednca... Ja moj 17 pro oranz dajem "najmilijoj", sebi uzimam bordo 18 pro i svi zadovoljni....barem u mojoj najblizoj okolini🤗Da li vredi te razlike u novcu
Mislim da ne
Imam 17PM i ako budem uzimo sacekacu XX da vidim tu revolucionarnu magiju , koja se najavljuje kod svakog novog modela
Ima samo jedan zez, treba da izdrzim sa ovim novim telefonom jos godinu dana . To je kod mene veliki znak ?
pa s’obzirom koliko je skocila cena ram i storage i nije toliko velika razlika, da je ostala ista bio bih veoma zacudjenDa li vredi te razlike u novcu
Mislim da ne
3rd party apps već imaju potpun pristup kontroli blende, bez predefinisanih koraka.Svaka čast za cene u Sloveniji iskreno, ne znam na koju foru su dopustili toliko nisko da odu.
Hladim se polako od 18 PM , još da se vidi uživo eventualno..... Ako nekim iOS ažuriranjem donesu u Camera app full kontrolu otvora blende onda ćemo moći da pričamo, do tada hvala.....
Sa 1Tb i nekoliko ogrebotina na starom verovatno je doplata 700 eurKoje razlike u novcu? Kada se cene unormale, uz doplatu od 150-200eur imas nov telefon, pod uslovom da je tvoj ocuvan.
Ja cu sigurno uzeti Burgundy bukvalno samo zbog boje. Unapredjenja su mi nebitna jer ih skoro i nema.
Ne znam da li vredi ali nesto razmisljam da zamenim moj 15PM. U zameni vredi 390gbp, a cena 18PM je 1300, sto mu dodje doplata od 900gb za 256gb.
I ja se razmišljam da li da zamenim moj 14 Pro Max. Ima 86% BH i imam ga 3 godine kod sebe i ako je izašao pre 4. Razmišljam da je 4 generacije već opravdan upgrade, ali sa druge strane ni nemam neku preterano potrebu da ga menjam jer radi posao, ali opet sa treće strane želim da se počastim nečim novim, ali sa četvrte strane skup je 🤣Ne znam da li vredi ali nesto razmisljam da zamenim moj 15PM. U zameni vredi 390gbp, a cena 18PM je 1300, sto mu dodje doplata od 900gb za 256gb.
Zavisi kolika ti je i koja pretplata.😉15e mescno u Irskoj placam za 17 Pro Max.
Zena kaze radi sta hoces, ona ce svoj jos da koristi, nista mu ne fali 😂Sta kaze zena?
Meni moja dala zeleno svetlo 😁
Trenutno mozda, za par meseci nece biti tolika razlika u ceni.Sa 1Tb i nekoliko ogrebotina na starom verovatno je doplata 700 eur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari