Šta je novo?

iPhone 18

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Finansiska samo davno prošli i sva oko cena koliko košta i da li vredi, sad na red dolaze pravi problemi 😀

Toliko se priča o ovom iPhone Duo da sam tek sada provalio da "običan" iPhone 18 nije ni predstavljen?

sledece godine obican iphone 🙂

I dok mi mislimo da tim kuk masi poentu, a ovaj novi da je samo zupcanik u masini mi licno prisustvujemo ispovestima zasto se kupuje novi tel od 2000e, da li zenu treba izmanevrisati u banju kako ne bi prisustvovala preorder-u itd. Bice on i 3 i 4k eura, a i treba da bude. Ko zna zna 🙂

Nesto me ne privlaci duo uopste, iako je po ceni blizu 18 pro od Tb

Jel bi trebalo 18. da bude i fizički kod operatera u poslovnicama i u istyle-u izložen ?

Evo da jos jednom potvrdim diskusiju od pre neki dan. Danas mi je stigla maska sa Amazona za 18 pro, i savrseno fituje na 17 pro.
Meni izlete neki video gde momak ubacuje 17pm u masku od 18pm i sve pase kako treba.

A sto ne bi pasovalo kad su iste dimenzije?

A sto ne bi pasovalo kad su iste dimenzije?
Znas koje polemike se vode na Reddit-u oko ovoga.
Otisao sam na gms arenu i video da su iste dimenzije i resio cudjenje dok sam gledao sta ljudi pisu.

1789423514320.webp

apple meri dimenzije kucista, ne i izbocine oko kamere, a neka prica je bila da je ta izbocina malo veca.

Jel u Mađarskoj i dalje 27% povraćaj poreza?

Ako vratiš porez i platiš našima carinu i porez izadje 200 hiljada. Znaci nekih 150e razlike.
Ne vraćaju sav PDV nikada. Preko GlobalBlue je čini mi se oko 22-24%, a bez njega nije veći od 20%, ako se dobro sjećam…

I Madjari cesto jave nasima kad ima nesto zanimljivo za proveriti, info iz prve ruke.

Jedno pitanje za usa narudzbine , jel mogu bese pickup da odredim za jedan od nekoliko ponudjenih datuma ili ce mi ponuditi samo prvi slobodan ? Drugar bi eventualno preuzeo, ali smara da ceka u redu u prvom drugom danu, iako je odvojen red za preuzimanje

Možeš i radnju i vreme i datum da izabereš, baš da bi se izbegli redovi. Samo mora US broj telefona za rezervaciju koliko sam video

Možeš i radnju i vreme i datum da izabereš, baš da bi se izbegli redovi. Samo mora US broj telefona za rezervaciju koliko sam video
Videh sada, 3 dana mi nudi nedelja poslednja, ma mislim da ce biti guzva za vikend i za preuzimanje. Onda ne znam koliko ostaje dana da se preuzme ako se ne dodje u nedelju pre refunda.
Hvala videcu.

Meni je najbliza Apple radnja oko 120km od nas, tako da ja uvek porucujem i paket stize iz Kine. Samo ja moram da potpisem kad stigne paket, nece ga ostaviti ispred vrata, jer pre par godina pocele kradje u nekim gradovima.

Meni je najbliza Apple radnja oko 120km od nas, tako da ja uvek porucujem i paket stize iz Kine. Samo ja moram da potpisem kad stigne paket, nece ga ostaviti ispred vrata, jer pre par godina pocele kradje u nekim gradovima.
Kako iz Kine? Ne salju valjda iz fabrike😂
Promenise shipping na 2-3 nedelje a treba uskoro za Srbiju pa je knap

Kako iz Kine? Ne salju valjda iz fabrike😂
Promenise shipping na 2-3 nedelje a treba uskoro za Srbiju pa je knap
Meni stize u petak, za 3 dana. Ali posto sam trapav za postavljanje zastitnog stakla, imamo tradiciju drugar i ja da se nadjemo kod njega i kad on odradi svoj telefon, odradi i meni.
Svakako saljem slike ovde kad bude moglo.

Ja sam mazohista bez stakla futrole i ac

Nazad
Vrh Dno