E-sim računaj oko 100e više, a sim (EU model) 130+e više. Naravno,tek kad se stabilizuje cena za 3-4 meseca najranije.Kupujem Prodajem u odnosu na 17 procene ?
Slicno se razmisljam samo black, uzeh i ja prosle god 17 pro jel 1700 usd bio? U glavi mi 1600 pre taxi
Ima mnogo ljudi koji ce da upgrajduju sa starijih modela( pre 16 i 17 modela)Ove godine ako ne kiksnu sa prometom narod je ozbilja grupa budala. Malo bolja kamera i to je to. I za to treba da se da 1200 do 2000 evra...
Ja sam sa 14 pro na 17 pro i oseti se poboljsanje i kamera bolja , baterija bolja , ali nije sad neko toliko velili poboljsanje u iskustvu, mogao sam jos da guram uz zamenu baterijeJa 7 pa 15 pro 😁
I posle 3 godine ne mogu da se naviknem na velicinu, probao sve maske i nista...
Deluje da ove ostre ivice mi ne pasu...
Slicno se razmisljam samo black, uzeh i ja prosle god 17 pro jel 1700 usd bio? U glavi mi 1600 pre taxi
Dada 16xx meni je 7% taxa Pa kako rekose 100 usd, to samo za osnovni model Ovo je 300 skuplje, bas mnogo😰Sad sam gledao racun sto moram da prilozim- 17pro od 1TB je prosle godine bio $1499, plus taksa (meni u MN je ispalo $1621 s taksom).
I dinamičko ostrvo koje prikazuje tri aktivnosti istovremeno 😀Ove godine ako ne kiksnu sa prometom narod je ozbilja grupa budala. Malo bolja kamera i to je to. I za to treba da se da 1200 do 2000 evra...
Sa obzirom na poskupljenje “osnovnog” modela od 100$, za jedno 3-4 meseca verovatno cena od 1350-1400e(esim) kad se stabilizuje količinaZnali se kakve ce cene otp. biti za 18pm 256gb na kp?
Sve bekapujem na NAS, tako da mi je i 256 previse, da ima 128 i to bih uzeo 😁
Migrant napisa iznad oko +100€ ?Sa obzirom na poskupljenje “osnovnog” modela od 100$, za jedno 3-4 meseca verovatno cena od 1350-1400e(esim) kad se stabilizuje količina
Mozda ce buduca definicija 1 kilograma biti da je to masa jednaka 4 18 pro max telefona 🙂Ozbiljna cigla 18pm. 250g, da li ima tezi tel?
rekose 100 usd, to samo za osnovni model Ovo je 300 skuplje, bas mnogo😰
C2 je verovatno bolji od Qualcomm modema, ali moguće da su imali ugovor sa Qualcomm-om ili su imali problem za proizvodnjom C2, pa je zato Pro Max ostao bez C2... Verovatno sledeće godine svi modeli dobijaju budući C3.Više memorije, procentualno veće povećanje cene 😃
Ostaje 12 GB Ram-a, Pro model ima izgleda drugačiji modem od Pro Max verzije. Prvi je sa C2, a na većem nije ubačen i on je verovatno na Qualcomm-u.
C2 podržava sub-6GHz i mmWave 5G, uključuje AI poboljšanja za prijem i obardu cellular signala, štedljiviji je i brži od C1 modela.
14 je imala purple... A 13 alpine green. ☺️Da, ipak je 14. Eto zasto ga onda nisam kupila 😅
I za ip16 i 17eКако су подмукло дигли цене (за $100) и за 17/Air. 😄
Najvise me zanima ta under display kamera. Ako je dobra, evo sledece godine full screen iPhone, bez glupog ostrva.
Irska:
Pogledajte prilog 552833
Pogledajte prilog 552832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari