Slazem se. Iz nekog razloga, te "cudne" boje posle dosta godina dizu cenu polovnim telefonima. Pre dosta godina kad sam uzimao 11-cu nisam hteo zuti. Ali evo ove godine, polovni zuti ne mozes naci, ili ako se i nadje, bude skuplji nego ostali.Prosle godine niko nije ni sanjao ovu narandzastu tako da ko zna koja ce biti na kraju...
Mislim da će na kraju biti iznenađenje što se tiče boja, a i cena (manje poskupljenje nego što se mislilo).Prosle godine niko nije ni sanjao ovu narandzastu tako da ko zna koja ce biti na kraju...
Prošle godine narandžastu niko nije predvideo a ove godine tu neku trulu višnju šta je već. Najbolja je bila ljubučasta na ip13 pro i sad mi je žao što tad nisam uzela 13pro već 13 običan.Na koju boju tacno mislis, crna?
Za titanijum nema nista?
Nikako, male su razlike da bi opradvale promenu. Tek posle dve, tri generacije vredi menjati.Da li ima smisla preci sa 17pro. Razumem da je sve individualno i zavisi od licnih preferencija i mogucnosti. Jedino bolja kamera, baterija a dizajn isti
Sto bi oni onda napredovali ista, doboljna je nova boja 😂 bogovi marketinga.Ma da jasno , prosli put sam propustio 2 generacije tako da tad ima smisla, sad cisto zbog boje 🙂 , ali slazem se da nema potrebe i da nije racionalno
ja se sa 16pm obuzdavam, nadam se da necu pokleknuti. sa 17pm bih bio spokojniji, baterija i dalje top, ista ram memorija kao i na 18…Da li ima smisla preci sa 17pro. Razumem da je sve individualno i zavisi od licnih preferencija i mogucnosti. Jedino bolja kamera, baterija a dizajn isti
Nisam ja potpadao bas pod uticaj doduse u jednom periodu sam menjao 2-3 god za redom, sad sam mirniji i opet me nesto uhvatiloSto bi oni onda napredovali ista, doboljna je nova boja 😂 bogovi marketinga.
Rekao bih da je stanje i gore jer su prešli sa titanijuma na aluminijum, sa materijala od kog se prave avioni na konzerve za pivo. Ja ću moj iP15PM baš iz tog razloga sto zakidaju pa povećavaju cene gariti bar 10 godina ako ne i više, dokle god bude moglo. Umesto da sada očekujemo telefon od volframa sa cirkonima oko kamere, oni farbaju opet ista kućišta od reciklirane alu folije od toplih sendviča iz Meka na kojima se još ocrtavaju zubi tinejdžera iz Guangzoa, baš kako će se posle i žaliti jer im se novi fon ogrebao u kontaktu sa krpicom za brisanje naočara.nema razlike ni izmedju 15pro i ovog, a ne 17 i 18
Da, ipak je 14. Eto zasto ga onda nisam kupila 😅Mislim da je 14 imao ljubicastu,ja je uzeo. Ne secam se za 13 da je bilo.
Ma ok je to da se nosi bez maske, ali da menjas 1god star tel zbog te bojice to mi je apsurd. Ima bar danas nacina da ti telefon izgleda svaki dan drugacije ako je to razlog za promenu 🙂 prosle godine su ljudi za narandzastim poludeli, ali gledajuci ga danas jos mi je ruzniji nego sto ie bio. Ovaj ljubicasi ce proci jos gore. Nije ovo kuciste sto rade sada za te boje. Da je celik, pa da ima presijavanja kao na 14 pro sto ie bilo onda bi imalo nekog sarma, ovako mi je kao da su sprejicem kod farbara presli 2 ruke... sto je najgore ispod tog narandzastog je pink hahaPa donekle ima rezona jer dosta ljudi koristi telefon bez maske (Apple Care) pa jednostavno hoće i boju po meraku da im bude. 🙂 Prvi bih koristio 17 Pro Max bez maske da sam uspio na vrijeme da aktiviram AC, 5 puta ugodnije korišćenje (probao XY maski)
da, videcemo to za kameru sta ce doneti, to bi mi bio i jedini razlog za promenu. Steta se kameru zapostavljaju dosta bar na polju fotografije.To svakako, pričam samo o boji kao kriterijumu pri kupovini. Meni se ova nova cherry boja jako dopada ali mi na pamet ne pada moj 17PM da mijenjam zbog boje 🙂 Ukoliko informacije budu tačne - varijabilni otvor blende i manji dynamic island su glavne promjene, ne tangira me što se kaže. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari