Šta je novo?

iPhone 17

Samo da potvrdim da je privacy staklo absolutna katastrofa za displej i u smislu vividnosti boja
Meni je svako staklo glupost, nikad ne koristim. Lepse je i pod prstima kad je sam ekran, a ne neko nazovistaklo. Jos ga ovi upakuju i reklamiraju, telefon ima shield ovaj onaj, safiri, dijamanti, da bi se preko nalepila neka masna plastika. Big no kod mene.

Meni je svako staklo glupost, nikad ne koristim. Lepse je i pod prstima kad je sam ekran, a ne neko nazovistaklo. Jos ga ovi upakuju i reklamiraju, telefon ima shield ovaj onaj, safiri, dijamanti, da bi se preko nalepila neka masna plastika. Big no kod mene.
Nilkin je po meni top staklo!

Slazem se, ali koliko sam stakala polupao u poslednjih 10 godina, ne smem ni da zamislim koliko bih puta morao da menjam ekran… jebi ga, nije to odavno 3310 sto polupa plocicu u kupatilu kad ti ispadne.

Meni juče iz Yettel-a stigao 17 Pro Deep Blue od 512, ako nekome znači info.

Zavisi šta hoćeš da postigneš sa staklom.
Ja recimo stavljam privacy, ne želim da mi iko gleda sa strane u telefon, a mislim da ću ovog puta ići na foliju pa ćemo videti.
Inače ne nosim nikakvu masku na telefonu ništa.

Sa druge strane ako te boli uvo onda realno što bi i stavljao. Meni je 12 pro max evo 5 godina da kucnem u drvo odlično služio i sada kada ga budem prodavao ne bih mogao ni 50eur više da uzmem da sam ga čuvao u maskici od tragova korišćenja.

Bogami, iskreno jako sam odusevljen sa autonomijom / baterijom na 17PM.
Prvi dan kad sam dobio telefon i radio prenos podataka 6 sati i 48 minuta screen active, I jedno dva sta posle ponoci koriscenja dok nisam stavio na punjac mislim daj je ostalo 16% baterije. Iskreno ovako mi nije bilo ni na jednom iPhon-u a koristio sam XS, 12 PM, 13 PM, 15PM.

Danas 2 sata i 46 minuta screen active na 79% baterije sam, za sada sam jako zadovoljan. Jedino sto me nervira, iz nekog razloga vise ne mogu da vidim po satima koje aplikacije sam koristio i sta je trosilo, dok sam na 15pm imao taj pregled.

Ja i sa novim ne mogu da izguram vise od dan nikako, uvece sam na 25-30%, verovatno je resenje max, ali nece dusa, volim da koristim neometano telefon jednom rukom.

Jel neko dobio telefon poručen preko Yettel-a?
Da se nadovežem - zna li se kad će domaći operateri ponovo dobiti Apple uređaje na stanju?

A1 nema ništa od iPhone 16 i 17 uređaja na stanju, i ne zna se kad će biti dostupno. Yettel slično, ne znam jedino za MTS...

Nazad
Vrh Dno