Šta je novo?

iPhone 17

Samo da potvrdim da je privacy staklo absolutna katastrofa za displej i u smislu vividnosti boja
Meni je svako staklo glupost, nikad ne koristim. Lepse je i pod prstima kad je sam ekran, a ne neko nazovistaklo. Jos ga ovi upakuju i reklamiraju, telefon ima shield ovaj onaj, safiri, dijamanti, da bi se preko nalepila neka masna plastika. Big no kod mene.

Meni je svako staklo glupost, nikad ne koristim. Lepse je i pod prstima kad je sam ekran, a ne neko nazovistaklo. Jos ga ovi upakuju i reklamiraju, telefon ima shield ovaj onaj, safiri, dijamanti, da bi se preko nalepila neka masna plastika. Big no kod mene.
Nilkin je po meni top staklo!

Slazem se, ali koliko sam stakala polupao u poslednjih 10 godina, ne smem ni da zamislim koliko bih puta morao da menjam ekran… jebi ga, nije to odavno 3310 sto polupa plocicu u kupatilu kad ti ispadne.

Nazad
Vrh Dno