… i dve Ruskinje jedna u spavacici i flafi papučama, druga sa viklerima, show totalni 😂
Nema to veze sa prethodnih 5 godina. Sada je reč o veličini baterije koja nije ista za svako tržišteJa koristim 5 godina unazad US verziju telefona i nikakvih problema nisam imao iako nije pravljen za naše tržište.
Ovo je bio moj odgovor tebi na pitanje da li će raditi sve kako treba iako nije za naše tržište. Kao što rekoh radi, iako već par godina ima samo esim opciju.Nema to veze sa prethodnih 5 godina. Sada je reč o veličini baterije koja nije ista za svako tržište
nije ti ovo Svajcarska 🫢Bas ih psujem,šabani. Cekam sat i slusalice ali ćorak.
Sad kod nas ima i 200000 rusa,to isto treba uzeti u obzir,koliko sam imao prilike da vidim svi oni do jednog koriste iphone.Meni se čini da je ovog puta prodaja premašila sva očekivanja u Srbiji....
Ti si uzeo pro ili max? Mislim na maski piše pro ali to ne mora ništa da znači.U Galeriji Mts bili su prvih 50 kupaca.
Imali su na stanju silver pro, ali ko je došao sa strane zeleo je narandžasti, bar dok sam ja čekao.
Maskica mi se svidela dok sam je gledao po netu, uživo videćemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari