Šta je novo?

iPhone 17

Mother Russia😂😂😂

… i dve Ruskinje jedna u spavacici i flafi papučama, druga sa viklerima, show totalni 😂

Irish travelers(gypsy) zene su u istom fazonu, pa je sad zabranjeno tako ulaziti u markete i sl, konacno.

@tema: cekam DPD da dostave iPhone. :(

Koji prodavac?

Jako mi je zanimljivo kako istyle šalje mejl “Sada dostupno - novi iPhone u prodaji” a nemaju skoro ništa na stanju, samo crni Pro i plavi Air, nijedan PM

Bas ih psujem,šabani. Cekam sat i slusalice ali ćorak.

Meni se čini da je ovog puta prodaja premašila sva očekivanja u Srbiji....

Ja se sećam vremena kada sam bio gladan i to ne figurativno...a sada se brinem kada će da dođe iphone...tako da..razlika postoji...ali na žalost švajcarska nikada biti nećemo...no da ne ode baš mnogo u offtopic...

Pa ja ni ne znam koja je to drzava o kojoj pricas🤣🤣🤣🤣

edited :)

nova tastatura pa se jos navikavam :)

hahahaha, na mini je sve manje :)

U Galeriji Mts bili su prvih 50 kupaca.
Imali su na stanju silver pro, ali ko je došao sa strane zeleo je narandžasti, bar dok sam ja čekao.

Maskica mi se svidela dok sam je gledao po netu, uživo videćemo.

Prilozi

• IMG_4662.jpeg
    IMG_4662.jpeg
    299.3 KB · Pregleda: 137
Lepse mi izgledaju one koje imaju samo izreze za kamere, blic i lidar. Ovako nesto od Spigena, upravo narucena, 14e.

1758282006076.png

I u Minhenu su bili bas veliki redovi ispred Apple Store. Nisu svabe, generalno, zaludjeni novim tehnoloskim stvarima, prije da auslenderi dominiraju 😆

Gledam na Amazonu kako lete bumperi i screen protectori za nove iPhone, neverovatno.

U Galeriji Mts bili su prvih 50 kupaca.
Imali su na stanju silver pro, ali ko je došao sa strane zeleo je narandžasti, bar dok sam ja čekao.

Maskica mi se svidela dok sam je gledao po netu, uživo videćemo.
Ti si uzeo pro ili max? Mislim na maski piše pro ali to ne mora ništa da znači.

Pro, max mi je veliki.
Mada sa ovim zaobljenim ivicama mozda moze da prodje.
Ja sam drzao u ruci 16 max i bas je glomazan za moju saku.

250 giga podataka i slika se prebacilo na novi iPhone za tacno 56 minuta... i onda jos 10 min dok su se skinule sve aplikacije... pre koriscenja je opciono bilo da se uradi onaj update iOS 26...

Sve mi se vise svidja ova narandzasta, mislim da cu da ga zadrzim... Tek kad uzivo vidis shvatis koliko su smanjili bezele i kako lepo iskace ova narandzasta u obrisima oko ekrana... bas je cool :cool:

Onaj lik sa penom je marketinska fora mts u Galeriji ali su ruskinje autenticne ( ne bih preporucio sem ako niste u fazonu stara koka, dobra juha :ROFLMAO:)... Od 300 ljudi koji su pozvani odnosno prvih kupaca i prijatelja kuce, odnos je 50/30/20 Orange/Silver/Blue... Dominira Pro Max... Zaboravih da pitam za obican 11, mada je ovo bilo usmereno ka Pro modelima...

A da vidite razocarenje kod ljudi kad su shvatili da maske i punjaci za koje su pitali prilikom pozivanja ljudi nisu besplatni nego se placaju i da se dobija neka mts promo kesica sa USB ( doduse 64giga) i nekim sitnicama... bas su mogli malo da se otvore...

Ako nekog zanima teardown, 17 Pro

Nazad
Vrh Dno