Šta je novo?

iPhone 17

Iako sam na prvu mislio uzesti S25, sad sam sve bliže da predahnem malo od androida i uzmem si Iphone. Trenutna dvojba je 17 obični, ili 16 pro, koja bi bila vaša preporuka?

Pala baterija na 20%, stavio na neki auto punjač brzi. Dok sam popio kafu i pojeo dve bananice lagano napunio na 80%.

Danas video uzivo u iStyle u Novom Sadu telefone, boje su katastrofa sto se tice Pro modela. Siva je bela, na plavoj ostaju otisci dosta i koliko videh lako se oguli lak (vec je imao dobre ogrebotine telefon za ceo jedan dan), a narandzasta je previse drecava...

Lep je ovaj obican 17, kod mene mat crni, nema otisaka na ledjima i screen je odlican, mnogo manja refleksija nego na 14. Steta sto mi je mali displej, tako da je morao pasti Max. Narandzasti Pro je uzivo mnogo lepsi.

Danas video uzivo u iStyle u Novom Sadu telefone, boje su katastrofa sto se tice Pro modela. Siva je bela, na plavoj ostaju otisci dosta i koliko videh lako se oguli lak (vec je imao dobre ogrebotine telefon za ceo jedan dan), a narandzasta je previse drecava...
Slažem se, siva je više bela nego siva, a narandžasta vrišti koliko je drečava, ali baš zbog te upadljivosti mislim da će biti najpopularnija boja, jednostavno vrišti "vidi imam najnoviji Pro Max" i "nek' crknu dušmani"😅

Na stranu boje, prednja kamera je najveći napredak koji sam primetio na prvom utisku. I ona fora sa rotiranjem prednje kamere je super. U odnosu na moj 14PM, na 17 može da ima mnogo širi ugao...

Neće biti imam najnoviji, jer ga svi obuku u neke nakaradne maske

Slažem se, siva je više bela nego siva, a narandžasta vrišti koliko je drečava, ali baš zbog te upadljivosti mislim da će biti najpopularnija boja, jednostavno vrišti "vidi imam najnoviji Pro Max" i "nek' crknu dušmani"😅

Na stranu boje, prednja kamera je najveći napredak koji sam primetio na prvom utisku. I ona fora sa rotiranjem prednje kamere je super. U odnosu na moj 14PM, na 17 može da ima mnogo širi ugao...
Jeste, prednja kamera je vrh. Tu je napredak najuocljiviji. Ono sto je takodje uocljivo da ios 26 ne prati ovaj hype nikako, a mogli su iskoristiti jako dobro sve ove novine dok ios kaska u radu opasno.

Ja sam isto pogledao danas, sivi izgleda "plastično", plavi mi je delovao najlepše...

Uzivo meni obican 17 izgleda vise premium od pro modela. Narandzasta je uzasna, isla bi mozda za obican ali za pro po meni ne. Iako ne koristim iphone primarno (16e kao selundarni telefon), ono sto mi je oduvek bilo privlacno je premium izgled pro modela. Ovi novi izgledaju bas "jeftino". Otisli se celika na titanium pa ce sada da prodaju aluminium kao prremijum materijal. Marketing je cudo, znam. Pro obicni deluje siri nego recimo 16 pro, a pro max je fine tezine nije pretezak niti deluje preglomazno.

I ja sam danas imala prilike da vidim nove modele,iskreno uzivo su mi ruzniji nego na slikama. I osecaj u ruci mi nije tako premium. Iskreno i titanijum mi je bio manje premijum od celika,ali ovo tek. Sivi je ubedljivo je najruzniji sa onim belim keramickim delom,narandzasti previse vristi,a plavi… ma ne znam sta bih rekla. Da kazem da je najlepsi,iako nije lep. 😵‍💫
Meni ni air nije lep. Obicni mi najbolje izgledaju,iako su mi proslogodisnje boje bile lepse.

Ja uzeo narandžasti.

Zašto niko ne priča o tome da su stranice sada na Pro zaobljene i da mnogo fino leži u ruci?

Bio na video pozivu 25min, značajno hladniji od 16 Pro.

Videćemo vremenom utiske.

Vrh Dno