Da se nadovezem, sin je narucio IP17 pro preko njih ( BigBang )....u linku za pracenje je nova stavka "potvrdjena raspolozivost robe" ...znaci kao i prosle godine....verovatno ce ga isporuciti sutra....Ali su napisali da im je rok isporuke 20-30 radnih dana... mada su i meni prosle godine kada sam kupovao 16 pro dan uoci pocetka prodaje rekli da nemaju pojma kada ce poceti sa isporukom, verovatno za najmanje 15 dana, a onda sam ga sutra ujutro dobio brzom postom... Ili se prave da ne znaju ili su potpuno neorganizovani
Koleginicu su zvali iz A1 i rekli da neće moći da joj pošalju odmah u petak, ali da će biti u ponedeljak ili utorak (moguće jer je tražila preuzimanje u radnji).I meni u A1 stoji da je rezervacija završena.
U Big Bangu su iPhone modeli "sniženi" sa još nebuloznijih cena na ove koje su svuda, ali uz svaki kupljeni telefon daju na poklon APPLE 20W USB-C Power Adapter (md3j4zm/a), ako nekom znači.
![]()
Pre-Order Apple Iphone 17 - BCGroup
www.bigbang.rs
Lično ne verujem da će on uopšte do kraja godine biti ispod 900€. Teško.Koliko je realno očekivati za ovaj 17 base model na KP do kraja godine, ispod 900 evra?
Videćemo, potražnja je uvek velika u to doba godine ali mislim da bi cena kod preprodavaca svejedno trebala donekle pasti.Lično ne verujem da će on uopšte do kraja godine biti ispod 900€. Teško.
Koliko mi se čini i koliko pratim mnogi korisnici 12 Pro/Pro Max i 13 Pro/Pro Max prelaze /će preći na osnovni model 17-ce.
Da li to znači ko uzme u dubaiju da ima veću bateriju? Ko se malo iscima izgleda može da dođe do esim modela, samo da li će sve da radi kako treba u srbiji pošto nije pravljen za ovu regiju4832 mAh u Srbiji.
Veća baterija isključivo u ovim zemljama:
- Bahrain
- Canada
- Guam
- Japan
- Kuwait
- Mexico
- Oman
- Qatar
- Saudi Arabia
- United Arab Emirates
- United States
- U.S. Virgin Islands
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari