Da se nadovezem, sin je narucio IP17 pro preko njih ( BigBang )....u linku za pracenje je nova stavka "potvrdjena raspolozivost robe" ...znaci kao i prosle godine....verovatno ce ga isporuciti sutra....Ali su napisali da im je rok isporuke 20-30 radnih dana... mada su i meni prosle godine kada sam kupovao 16 pro dan uoci pocetka prodaje rekli da nemaju pojma kada ce poceti sa isporukom, verovatno za najmanje 15 dana, a onda sam ga sutra ujutro dobio brzom postom... Ili se prave da ne znaju ili su potpuno neorganizovani
Koleginicu su zvali iz A1 i rekli da neće moći da joj pošalju odmah u petak, ali da će biti u ponedeljak ili utorak (moguće jer je tražila preuzimanje u radnji).I meni u A1 stoji da je rezervacija završena.
U Big Bangu su iPhone modeli "sniženi" sa još nebuloznijih cena na ove koje su svuda, ali uz svaki kupljeni telefon daju na poklon APPLE 20W USB-C Power Adapter (md3j4zm/a), ako nekom znači.
![]()
Pre-Order Apple Iphone 17 - BCGroup
www.bigbang.rs
Lično ne verujem da će on uopšte do kraja godine biti ispod 900€. Teško.Koliko je realno očekivati za ovaj 17 base model na KP do kraja godine, ispod 900 evra?
Videćemo, potražnja je uvek velika u to doba godine ali mislim da bi cena kod preprodavaca svejedno trebala donekle pasti.Lično ne verujem da će on uopšte do kraja godine biti ispod 900€. Teško.
Koliko mi se čini i koliko pratim mnogi korisnici 12 Pro/Pro Max i 13 Pro/Pro Max prelaze /će preći na osnovni model 17-ce.
Da li to znači ko uzme u dubaiju da ima veću bateriju? Ko se malo iscima izgleda može da dođe do esim modela, samo da li će sve da radi kako treba u srbiji pošto nije pravljen za ovu regiju4832 mAh u Srbiji.
Veća baterija isključivo u ovim zemljama:
- Bahrain
- Canada
- Guam
- Japan
- Kuwait
- Mexico
- Oman
- Qatar
- Saudi Arabia
- United Arab Emirates
- United States
- U.S. Virgin Islands
I meni lično ta boja je nekako nezavršena, testna, pokušaj. A fora Epla ponudimo prvo ove boje, pa onda tek ostale. Ko ne žel ida čeka kupiče odmah. A mnogo je takvih. Karta koja dobija.Upravo koristio sve iz 17 serije.
PM uzas, znaci nikad ruzniji tel nisam drzao u ruci. Dal zbog narandzaste boje, al boja je kao gradska cistoca dresevi, bas bas neukusno. Grba velika, glomazna, prstenovi kamere su premali i deluje dodatno predimenzionisano. Takodje osecaj u ruci je kao da drzis tel od 300e, nema premijum osecaja uopste.
Obican pro, plava boja lepo izgleda, manje se oseca ta grba nekako on i nekako moze da prodje.
Air - lepotan, imam osecaj da je to smer kojim je apple i trebao ici, prefinjeno, elegantni, daleko cvrsce deluje zbog rama od pro i pro max-a. Neko je komentarisao da je notch nize, jeste mozda 2mm jedva primetno. Air i obican 17 su zadrzali velicinu otvora slusalice mali kao i pre, dok pro i pro max imaju otvor 50% sirine gornjeg dela...
17 obican i Air pun pogodak.
Gde si kupio masku i koliko je? 🙂 Plus ako imaš neku preporuku za staklo kod nas?
Skini taj papir sa ekrana, nece ekran da ti se ogrebe od koriscenja. Opusti se.
aliexpres, staklo samo ovo belo fabricko, slabije se vidi al dobro stitiGde si kupio masku i koliko je? 🙂 Plus ako imaš neku preporuku za staklo kod nas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari