Ovo je već čist bezobrazluk 😁 Šala, naravno 😃 Čist dokaz da će im prodaja ove boje ići kao alva, a inače su već krenuli sa pomeranjem porudžbina za oktobar, lagano.A inače, sad proverio, pomerili su mi isporuku 17 Pro narandžastog u UK za 26-30. Plavi Pro stiže 19.
Čije dve plate? Ovde ako ćemo sve legalno treba ti skoro 3 prosečne plate za pro max. 75000x3, toliko je sada legalno pro max, a od 2tb na kupuje prodajem je 3000 evra, kod legalnih biće 4-5000 😀😀😀Poređenja radi, prema zvaničnim statistikama, Švajcarac sa prosečnom platom u Švajcarskoj može da kupi 4 iPhone Pro Max, dok Srbinu u Srbiji trebaju dve plate za 1 iPhone Pro Max 🤣
kad će da se pojavi u istyle?Rešio sam pre kupovine da odem do radnje i opipam nove modele, onda ću odlučiti.
Verovatno 19 ogkad će da se pojavi u istyle?
Budimo realni kojima 75k neće to uopšte kupovati, a švajcarska nikada biti nećemo...bar ne za naših života.Čije dve plate? Ovde ako ćemo sve legalno treba ti skoro 3 prosečne plate za pro max. 75000x3, toliko je sada legalno pro max, a od 2tb na kupuje prodajem je 3000 evra, kod legalnih biće 4-5000 😀😀😀
kad će da se pojavi u istyle?
Mesas Volte I Watt 🙃
Normalno kad službene imaju kada i koji hoće, ljude kupe sebi A16 a od firme Fold. Naravno, sve vreme koriste Fold i u privatne svrhe..Naprotiv, ti sto imaju 75 i manje, oni najvise nose najbolje telefone, to se uzimaju krediti, ili ih oderu operateri, ali mora da se ima najnoviji iPhone ili Samsung.
Koliko ljudi znam na pozicijama sa ozbiljnim platama, nose stare telefone od po par godina, iz neke srednje vise klase.
4832 mAh u Srbiji.Zna li se na kraju koji kapacitet baterije ima iP 17 Pro Max koji se prodaje u Srbiji? 4832 mAh ili 5088 mAh?
Ja narucio narandzasti da mi se slaze uz novi iqosNarandzasti se uzima samo "da se vidi da je novi Iphone"
Ja sam nekako preskocio 16, red je posle 3 da se pocastim, a boja kao boja realno sa maskom je svejedno, ali volim da bude lepaMeni ta boja super na pocetku i onda posle 2-3 meseca tamo oko NG porucim dbrand i pojma nemam koju boju imam. Naravno ovaj preskacem model, moj ciklus je 2 godine ili +1 ako ne dobijem dobru ponudu A1. (mada me svake druge godine prevare i ponude bezobrazne uslove i ja sta cu uzmem)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari