Samo potvrdu da stavim:Napisali su da su pametni telefoni, kompovi i elektronika izuzeti od tzv. reciprocitetnih carina, tako da ništa od priče o 3000$ za telefon 😁
Kako volim ovakva opsta mesta... Evo ja ozbiljno razmatram da uzmem bas taj ukoliko se ispostavi da je osetno laksi od ostalih iz te generacije. Jel zabranjeno kupiti telefon samo na osnovu izgleda ili dimenzija uredjaja? To mi, zamisli, vise znaci nego kamera ili osvezavanje ekrana. Iz istog razloga sam birao mini kada se pojavio. Ne menjam telefon cesto, potpuno mi je svejedno da li je najskuplji ili najjeftiniji u ponudi.Kakav ce ovo hit za hipstere biti ajaoj, icice kao alva...
Mislim da si pogresno razumeo, doduse nisam verovao da ce moj komentar bilo koga da poremeti nesto. Hteo sam reci da im "ti" ili ti grupa ljudi kojima je problem "tezina" sigurno nisu bili ciljna grupa. Da jesu sigurno bi za ovih 16 generacija nasli resenje za "vas"Kako volim ovakva opsta mesta... Evo ja ozbiljno razmatram da uzmem bas taj ukoliko se ispostavi da je osetno laksi od ostalih iz te generacije. Jel zabranjeno kupiti telefon samo na osnovu izgleda ili dimenzija uredjaja? To mi, zamisli, vise znaci nego kamera ili osvezavanje ekrana. Iz istog razloga sam birao mini kada se pojavio. Ne menjam telefon cesto, potpuno mi je svejedno da li je najskuplji ili najjeftiniji u ponudi.
Ili me to cini nekom "ovcom" ili "fanboyem" ili sta god? Posebno imajuci u vidu da su razlike u radu minimalne vec godinama
Svako vreme nosi svoje trendove, nosili smo te motorole, a posle su se utrkivali ko će napraviti manji telefon (Motorola C115), onda su došli smartphone i svima nam je 4.5" bilo mnogo, dok Samy nije napravio Note liniju pa nam je danas to norma. Moda se menja...Apple prati modne trendove, i ovaj tel je namenjen upravo novim generacijama kojima je 16 pro max "pretezak za zivot" . Nekad smo nosili motorole od 500grama i bili face a danas je tanana rucica, zasiljeni brcici i roze kosuljica sa medicama ultra pozeljna, kao i upravo Ultra thin 17 iphone![]()
Čeka se iPhone 18.Jako čudno izgledaju. Baš mi se ne dopada dizajn.
... što se tiče dijagonale ekrana.
Zašto se uopšte zove iPhone 17?Pogledajte prilog 494286
Ne verujem da ce iko potresti ako bude stariji cip, samo neka stave 120hz
A ne 26....Zašto se uopšte zove iPhone 17?
Oni misle 5g unapred... Vivo i oppo jako brzo osvajaju publiku, trenutno najtrazenije na yt od telefona je bas vivo i oppo.Što bi ih tangirao? Apple publika i Vivo/Oppo nisu iste. Plus se Vivo/Oppo u Americi može kupiti isto kao i kod nas tako da su bezbedni šta god da urade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari