Šta je novo?

iPhone 16

Nismo svi isti, niti se istim stvarima bavimo u životu. Nije da ne bi voleo da sedim za stolom i držim mezimca na njemu omiljenom mestu. Daleko od toga i da vidim i potrebu da se nekom opravdavam. Osiguranje imam za sve što posedujem, ali treba malo proći stvari u životu da bi se shvatili razlozi za to :)
Nije ovo osiguranje osmislio Žika iz komšiluka nego kompanija koja ima svoje ime i prezime. Da je loše, da greše, da ga ne prodaju i unapređuju, ne bi ni ostali išli u tom smeru.

iStyle u Promenadi

Pozdrav ljudi, imam manji problem koji ne znam kako da rešim. Uzeo sam povoljan iPhone 16e i prebacivši fizički SIM iz mog prethodnog iPhona (13PM ako ima ikakve veze), SIM je neprepoznat. eSIM je prepoznao i tu je sve okej, ali fizički SIM ne čita. Isti SIM kad vratim u stari iPhone radi normalno. Da li je do ove bete iOSa ili ima neka caka?

Pozdrav ljudi, imam manji problem koji ne znam kako da rešim. Uzeo sam povoljan iPhone 16e i prebacivši fizički SIM iz mog prethodnog iPhona (13PM ako ima ikakve veze), SIM je neprepoznat. eSIM je prepoznao i tu je sve okej, ali fizički SIM ne čita. Isti SIM kad vratim u stari iPhone radi normalno. Da li je do ove bete iOSa ili ima neka caka?
Ili je crkao slot ili kartica. Možeš uzeti od nekog ukućana ili prijatelja čisto za probu da ne moraš da menjaš karticu.

Slot prepoznaje kao IMEI2, ali ne pojavljuje se opcija u Cellular da je kartica dodana, to me muči a drugu fizičku trenutno nemam za proveru. Svakako ću otići da je promenim za eSIM...

Nov, Yettel primerak.

Takav problem ima moj otac kad sa kineskog telefona koji ima fizicku dugmad prebaci na huawei P20 lite telefon. Kineski prepozna karticu a hiawei nece. Msm da je do kartice problem

Razlog više da opušteno kod njih zameniš za novu karticu i na licu mesta isprobaš da li radi.
Uradio, radi kao sat. Reče mi čovek u Yettelu da je verovatno zbog starosti kartice, (skoro 10 god) i da je moguće da postoji neka vrsta nekompatibilnosti.

Baterija mi je postala katastrofa na 16 Pro. 93% BH... ali moram redovno da se dopunjavam preko dana. Continuity camera srce vise nego ikada baterije, a koristim je oko 2.5 sata dnevno.

Na 15 Pro nije bila takva situacija, manje je trosila, a da ne pricam da je i baterija znatno manje degradirala. Sada imam 330 ciklusa, dok sam 15 Pro prepustio Gospodji sa toliko...

Vrh Dno