ipak je privacy zastitno staklo pravilo problem, bio sam ubedjen da je softverski problem.Koja verzija ios-a? Neko zaštitno staklo možda?
Slična stvar i kod mene na 18.5 RC, i strašno se ugreje telefon na poslednjih par verzija
Pa otpakuj ga ako sumnjas. Davno su radili vakumiranja fake, sad dal prave fake ove nalepnice ko znas, sve se da iskopirati, al bez otvaranja neces znati nikako sem na apple sajtu. Nema sanse da omasi tu.Da li postoji mogucnost da kada se ukuca na bilo kom Imei chcku, serijski broj telefona sa kutije, pise na svim sajtovima da je telefon drugi model? Konkretno, na kutiji, neotpakovanog Iphone 16 pro Max, pise serijski broj, kada se on ukuca u bilo kom imei checku, pise da je to model po broju, Iphone 16 pro, a ne 16 Pro Max model? Jos izadje da je model s a256gb, taj Pro, a na kutiji je Pro max 512gb? Covek hoce da menja telefon samnom, ali ja ne smem da uzmem taj njegov ni pod tackom razno
Posalji da ti proverim sa GSX-a.Sve znam ali probao sam sa drugim brojevima koje sam viđao na oglasima i uvek piše iPhone 15 pro max ako je broj na kutiji od iPhone 15 pro max... Nigde nije pogrešio taj broj da ne bude to što piše na kutiji. Znači ja pretpostavljam da je neko muvanje
Apple proveravaš na Apple sajtu, ostavio ti je član link, to je najvalidnije. Ako se sa tim ne slaže tu nije nešto kako treba. A na svim ostalim free sajtovima naravno je free info i ne mora biti tačan, to nije zvaničan info.Da li postoji mogucnost da kada se ukuca na bilo kom Imei chcku, serijski broj telefona sa kutije, pise na svim sajtovima da je telefon drugi model? Konkretno, na kutiji, neotpakovanog Iphone 16 pro Max, pise serijski broj, kada se on ukuca u bilo kom imei checku, pise da je to model po broju, Iphone 16 pro, a ne 16 Pro Max model? Jos izadje da je model s a256gb, taj Pro, a na kutiji je Pro max 512gb? Covek hoce da menja telefon samnom, ali ja ne smem da uzmem taj njegov ni pod tackom razno
Racunaj da je na Max baterija izdrzljivija jedno 20-30%, kamere na baznom modelu su fenomenalne i potpuno je sve jedno sto se glavne tice dal je Pro ili ne. 60hz vraca obican 16 7god u nazad, evo ja sam prvi probao da se naviknem na obican i nema sanse, to osvezenje deluje kao da je 30hz. Klinac nosi redmi note 8, njegovih 60hz je kao da je 90hz naspram klasicnog iphone-a i to je meni bar odvratno za gledati.Pa da, ali to me i zanima koliko je to. I jel stvarno tako mala razlika između pro i non pro modela ove godine u kamerama najviše
Sta to tocno znaci? iPhone pro model sa izvoornim iOSom radi odlicno ili ima najvise bugova?Može da se kaže da se ponaša kao i na svakom prethodnom Pro modelu sa iOS verzijom sa kojom je i kupljen 😃
Ako si koristio pre neki Pro model sa izvornom iOS verzijom, identična je analogija i ponašenje 😃
Kakva je baterija na pro modelu?
jednostavno 60 hz bode oči i ne mogu da ne vidim
I koliko tačno prostora zauzima apple inteligencija? Jel može da se obriše? Ili ako se stavi region Srbija da ga nema uopšte?
Ali zauzima prostor? Bitno mi je zbog storage-a
Apple Intelligence is available on iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, all iPhone 16 models, and iPad and Mac models with M1 and later. iPhone devices need 4GB of storage*.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari