Šta je novo?

iPhone 16

Mene 16 pro 256gb izasao 121.000 din u A1. Paket isti (slican) koji koristim vec duze vreme -10% zato sto uzimam za kes i -15.000din ona akcija za reciklazu.

Najbolja kupovina je prethodna generacija. Ko zeli novu 16cu Pro, bez bespotrebnog dugmeta, neka uzme 15 Pro. Imace i taj famozni AI. A sto ce ustedeti, o tome da ne pricam...

Idealno u maju,tako ja. :D Doduse ,prosla dva, sam kupio u zlo vreme pa ne znam da li ja to preferiram maj ili samo prdim,bez veze.:ROFLMAO:
Najbolje čekati 17. Ja govorim momenat gde se najmanje gubi

Najbolja kupovina je prethodna generacija. Ko zeli novu 16cu Pro, bez bespotrebnog dugmeta, neka uzme 15 Pro. Imace i taj famozni AI. A sto ce ustedeti, o tome da ne pricam...
Meni naprimer vise odgovara velicina ekrana 6.3 nego 6.1 a i dugme mi je skroz ok. A razlika u ceni (100e u A1) nije neka velika.

Na primer, razlika u cenu u BC group između 15pro i 16pro je nekih 20.000. Po meni se onda ne isplati uzeti predhodni model

Jedno glupo pitanje, jel moze da se kamera koristi kao i do sada, putem ekrana, ili sad mora da se klikce na dugme samo?

Pošto treba jedan 16 pro da stigne mi u kuću, malo više sam obratio pažnju po društvenim mrežama na prve utiske itd, čini mi se da ljudi koji koriste iphone nisu bili nikad razočaraniji nego sada sa ovim modelom. Imam utisak da su progutali prethodna dva modela u čekajući da svaki sledeći barem po izgledu bude drugačiji nego prethodni, a ono ipak nije. Iskreno i ja koji nisam ajfondžija sam očekivao neke baš novine od izgleda pa na dalje za taj novac koji se traži, al ova njihova politika mi nije baš najjasnije, koliko god pokušavao da je shvatim.

Pošto treba jedan 16 pro da stigne mi u kuću, malo više sam obratio pažnju po društvenim mrežama na prve utiske itd, čini mi se da ljudi koji koriste iphone nisu bili nikad razočaraniji nego sada sa ovim modelom. Imam utisak da su progutali prethodna dva modela u čekajući da svaki sledeći barem po izgledu bude drugačiji nego prethodni, a ono ipak nije. Iskreno i ja koji nisam ajfondžija sam očekivao neke baš novine od izgleda pa na dalje za taj novac koji se traži, al ova njihova politika mi nije baš najjasnije, koliko god pokušavao da je shvatim.
Ljudi su razočarani samo iz razloga jer su očekivali veće razlike u odnosu na prošlu godinu. Kao i svake godine, ovo je najbolji iph ikada, i to je to.

Mene 16 pro 256gb izasao 121.000 din u A1. Paket isti (slican) koji koristim vec duze vreme -10% zato sto uzimam za kes i -15.000din ona akcija za reciklazu.
Kako kad je 151.000 uz popust od 10% i NEO Ultra?
Na primer, razlika u cenu u BC group između 15pro i 16pro je nekih 20.000. Po meni se onda ne isplati uzeti predhodni model
15 Pro 256GB ima da se kupi za manje od 1000€.

Menjao bih moj Iphone 12 pro max, istekao mi je ugovor na Mts pa me zanima vase misljenje, koja bi bila najbolja kupovina. Da li prelazak na Iphone pro max 15 koji je trenutno na akciji na Mts ili na 16 pro max koji je ipak i dosta skuplji? Generalno i 12 me dobro sluzi ali bih sad iskoristio dok jos uvek moze da se proda po solidnoj ceni i dok nije izgubio vrednost.

Uvek aktuelni model kupiti. Jedno je da pitaš npr u aprilu da li da kupuješ aktuelni ili da čekaš septembar, ali kad dodje oktobar uvek aktuelni, barem ja tako gledam.

Malo pre su me iz A1 obavestili da u toku naredne nedelje očekujem isporuku. Tako da po svemu sudeći ovaj put neće biti kašnjenja.

To cemo tek da vidimo.
Koleginica mi rece danas da je rezervisala u MTS-u valjda jos prvi dan,niko je nije cak kontaktirao da li je zahtev uopste odobren,a kamoli o dostavi uredjaja.
Uzgred mahac table je i danas bio ispred MTS-a u knezu 🫣

Pa nije tako, 151.000 je sa vec uracunatim popustom od 10%, 168.000 je na rate bez tog popusta.
Pa valjda znam koliko kosta, ne pricam napamat. U petak pre podne sam rezervisao telefon i popodne su me zvali da potvrdim i da me pitaju da li uzimam na rate ili placam odmah. I posto placam odmah rekla je da imam 10% popust i 15.000 na reciklazu sto je na kraju 121.000.
Sama zena mi je tako izracunala, jos me dva puta zvala jer je prvi put pograsila i rekla 120.000 i posle 10min ponovo zvala izvinjavala se da nije 120 nego 121.000.
To cemo tek da vidimo.
Koleginica mi rece danas da je rezervisala u MTS-u valjda jos prvi dan,niko je nije cak kontaktirao da li je zahtev uopste odobren,a kamoli o dostavi uredjaja.
Uzgred mahac table je i danas bio ispred MTS-a u knezu 🫣
Mene su zvali odmah u petak kada sam i rezervisao da potvrdim rezervaciju i rekla je da isporuka krece od petka ali da ocekujem od ponedeljka.

Poslednja izmena:
Pa valjda znam koliko kosta, ne pricam napamat. U petak pre podne sam rezervisao telefon i popodne su me zvali da potvrdim i da me pitaju da li uzimam na rate ili placam odmah. I posto placam odmah rekla je da imam 10% popust i 15.000 na reciklazu sto je na kraju 121.000.
Sama zena mi je tako izracunala, jos me dva puta zvala jer je prvi put pograsila i rekla 120.000 i posle 10min ponovo zvala izvinjavala se da nije 120 nego 121.000.

Mene su zvali odmah u petak kada sam i rezervisao da potvrdim rezervaciju i rekla je da isporuka krece od petka ali da ocekujem od ponedeljka.
A1 je u pitanju

Nju niko nije zvao-cak su je uputili da pise web-shopu,sto je ucinila i samo joj je receno da je njen zahtev primljen,i da ce joj javiti ishod,sto niko jos nije ucinio (isto u petak porucila).

A1 je u pitanju
Ako je tako, prošao si odlično iz nekog razloga. Jer je 256GB model u Neo Ultra tarifi 136.200 dinara (kada se odbiju 15 hiljada dinara od 151.200 din. za gotovinsko plaćanje).

Proveri ti to. Ja sam dobio popust kao njihov u segmentaciji korisnik 12.000 dodatnih, ti ako si dobio 15.000 odmah da zovem i da ih ribam. :D

Ako je dobio za 121.000 ili ima neki dodatni popust ili je popust od 10% na gotovinsku a ne cenu na rate ili onaj ko ga je zvao ne zna matematiku iz osnovne skole. 120.000 se uklapa za verziju sa 128GB ali 121.000 nikako.

Ako je dobio za 121.000 ili ima neki dodatni popust ili je popust od 10% na gotovinsku a ne cenu na rate ili onaj ko ga je zvao ne zna matematiku iz osnovne skole. 120.000 se uklapa za verziju sa 128GB ali 121.000 nikako.
Ajmo jos jednom, telefon sam uzeo za kes, gotovinu sve jedno, uz paket NEO Ultra. Znaci cena telefona je 151.200din, za gotovinu ide 10% popust sto mu dodje 136.080din i jos 15.000din za akciju reciklaze, 136.080-15.000=121.080din. Jel sada malo jasnije? 🙄

Ne znam zašto računaš 10% na gotovinu na tih 151.200 dinara, kada je to već cifra za keš (na rate je 168.000 dinara). Tako da od tih 151.200 din umanjuješ 15.000 za reciklažu.

Ne znam zašto računaš 10% na gotovinu na tih 151.200 dinara, kada je to već cifra za keš (na rate je 168.000 dinara). Tako da od tih 151.200 din umanjuješ 15.000 za reciklažu.
Kao sto sam vec pisao par komentara iznad, kada me je pozvala gospodja iz A1 da potvrdim rezervaciju, sama mi je rekla posto placam gotovinom imam 10% popust i jos 15.000din za reciklazu sto na kraju izadje 121.000din, to su njene reci. Tako da videcemo kada stigne telefon.

i meni se cini da je Mare upravu , ali eto ti javi

Nazad
Vrh Dno