Stich7
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.04.2021
- Poena
- 75
Ja bih vala najradje svoj 14 pro max prosledila muzu,ali on to ne zeli 😵💫A vidim i da nijedna Gospodja ne kupije dragom ili barem da ostavi u nasledje.
Ja bih vala najradje svoj 14 pro max prosledila muzu,ali on to ne zeli 😵💫A vidim i da nijedna Gospodja ne kupije dragom ili barem da ostavi u nasledje.
Ma da samo se posle ovakvog rezultata lomim dal pro max ili da ostanem veran malom tehničaru draga najvise ceka pre order da bi dobila ovaj mojAuu 😮 Ovo je odlican rezultat, bukvalno da zaboravis na punjac.
Sta si resio, uzimas novu seriju?
Da. Samo treba pohvaliti i OP 12, ovo je sjajan rezultat za jedan Android uređaj sa 1440 x 3168p rezolucijom 6.82'' displeja.Auu 😮 Ovo je odlican rezultat, bukvalno da zaboravis na punjac.
I pro ima odlicnu bateriju. Koji god da se uzme nema greske i dobro je sto nema razlike u specifikacijama.Ma da samo se posle ovakvog rezultata lomim dal pro max ili da ostanem veran malom tehničaru draga najvise ceka pre order da bi dobila ovaj moj
Za zum ajde da se i slazem, ali izjaviti da je osvezavanje ekrana nebitna stavka, stvarno ne znam. Kompanija koja masno naplacuje svoje telefone u 2024. godini lagano stavlja prastare ekrane i to prolazi. Doduse Apple je majstor marketinga, ocito su videli da ovo prolazi i lako je moguce da ce najmanji model i sledece godine ovako degradirati od ostatka ponude.Ova serija 16 će biti interesantna samo zbog AI, koji nije dostupan na dan izlaska telefona što je nekad bilo nezamislivo za apple. Ne vidim skoro nikakav razlog ove godine da se uzima pro. Običan 16 ima sve što i pro osim 120hz ekran i 5x zoom.
Slazem se u potpunosti. Medjutim mnogima je kamera prva stavka zbog koje biraju iphone. Ovakvu kameru ne bi dobili ni na jednom androidu, da uzmemo u obzir osnovne modele najjacih telefona ne telefona poput ultra i slicno gde su ekrani po 6.7 pa na gore. I sam sam kupio s23 sa namerom da zamenim iphone 12, i u pravu si, ekran prelep, leti ali kamera mi je bila lepsa na 12ici pre svega u uslovima zatvorenog prostora gde je kod s23 bilo problema. Tako da, sto se mene tice uvek bih pre izabrao kameru na iphonu nego 120hz na bilo kom androidu i verujem da se mnogi rukovode time pogotovu omladina koja tesko moze da priusti pro modele.Za zum ajde da se i slazem, ali izjaviti da je osvezavanje ekrana nebitna stavka, stvarno ne znam. Kompanija koja masno naplacuje svoje telefone u 2024. godini lagano stavlja prastare ekrane i to prolazi. Doduse Apple je majstor marketinga, ocito su videli da ovo prolazi i lako je moguce da ce najmanji model i sledece godine ovako degradirati od ostatka ponude.
Za ovaj novac, koliko kostaju ti telefoni, ovakve tehnicke mane su nedopustive. Za mene je ekran najvaznije deo telefona, ne bih kupio ni neki android od 400-500€ ako ne bih imao osvezavanje od 120Hz, a kamoli iphone...
Evo ga sad i u MTS-u.Puko sistem na A1. Jedini od operatera imaju za pre order... Ne mogu da poručim, a evo je draga pita jel to znaci da ni ja sad neću dobiti tvoj telefon 😂 zovi ih 😂
Nisam ni mislio da je random lik sa ulice. Please don't kill the vibe 🙂Jeste, ali u rukama Mandusica Vuka. Pogledaj mu review 13 Pro, takodje next level.
Da,snizio ih ie oko nove godine,secam se jer sam se tada lomila da li da uzmem 15PMMts je opet odvalio cene za preorder, tako je bilo i prosle godine, pa su brzo spustili, tako da kome se ne zuri nek saceka malo...
Jesi na korisnički pisao?Post in thread '[A1] Postpaid paketi i promocije'
https://forum.benchmark.rs/threads/a1-postpaid-paketi-i-promocije.151326/post-7026797
Ako si višegodišnji korisnik, trebalo bi da ispoštuju.
Jesi na korisnički pisao?
Oni svima pričaju različito.....ja imam dva privatna broja pod ugovorom ( isti dan je bilo potpisano ). Pogledam kad ono, na jednom se završava obaveza 8.12 ( kako i treba ) a na drugom 15.2 sledeće godine.... Ja ih zovem.... veruj mi nikada nisam čuo nekoga ljubaznijeg, a ko pojma nema Bio sam na vezi sa njom 25 minuta, tri puta je nešto proveravala,na kraju je rekla da nema pojma o čemu se radi, pa je prosledila podršci, koji su me za nekoliko dana obavestili da je sada sređeno....proverio...jeste Zašto sve ovo pišem na tvoju poruku Jer i je u tom dugom razgovoru operaterka rekla da može da se produži ugovor 3 meseca ranije.... e sad.... koliko ona zna, to je pitanje...Javili mi da ne može po nekom njihovom novom ugovoru da obnovim ugovor pre isteka starog. Tako da moram da čekam 20-ti novembar. Svek godine sam obnavljao mesec ili dva ranije sad odjednom ne može...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari