Šta je novo?

iPhone 16

Nemacka, i to najodvratniji/najskuplji Saturn & MediaMarkt.
Ide ovaj osnovni pro (128gb) za 1000€ na ebayu za mesec dana

Prilozi

• IMG_4338.jpeg
    IMG_4338.jpeg
    73.9 KB · Pregleda: 349
Je l neko u Nemačkoj, kakvo je stanje ako se ode tamo krajem septembra, početkom oktobra? Mislim je l ih ima na stanju ili isto bude nestašica?

Pozdrav, danas izgubih moj iPhone 15 Pro u moru nazalost, da li mislite da se isplati cekati i uzeti iPhone 16 Pro ili opet ici na iPhone 15 pro?

brate kako si ovo lagano napisao alal ti vera, kao 15 dinara iz kupacih da ti je ispalo a ne 15 pro.
apropo pitanja, uzeti 16 pro
Nije meni ispalo nego zeni (place ona umesto mene) haha, pa sta da radim pola dana nju tesim, vise mi je krivo zbog danasnjih fotografija sa plaze i zbog toga sto nije bilo interneta da to sve ode na icloud. Sad me kopka da li opet da uzmem isti ili da malo sacekam dok ne padnu cene sa iPhone 16 pro jer znam da ce negde oko Decembra to poceti da ide dole.

U A1 se jedino i mislim isplati mozda od operatera uzimati ,i to i na pocetku,oni imaju korekten cene. Mislim da je sad MTS najskuplji,znam da je 15 serija bila osetno skuplja u odnosu na 14,pa su posle i snizli nesto cenu.
Danas vidim spustili cenu za 15PM pa su za njega i obican pro od 256 iste cene 🫣

Nije meni ispalo nego zeni (place ona umesto mene) haha, pa sta da radim pola dana nju tesim, vise mi je krivo zbog danasnjih fotografija sa plaze i zbog toga sto nije bilo interneta da to sve ode na icloud. Sad me kopka da li opet da uzmem isti ili da malo sacekam dok ne padnu cene sa iPhone 16 pro jer znam da ce negde oko Decembra to poceti da ide dole.
Ja bi joj uzeo 11.

Ja bi joj uzeo 11.
Ovo je moj telefon :cautious:
Update price: Ubacim telefon u Lost Mode i napisem poruku da zovu na zenin telefon. Pre nekih 20 ak minuta zovu neki momci nasli telefon, zena prestaje da place, ja srecan, ostajem na iPhone 15 Pro.
Niste mogli da ga dohvatite ili je crko?
Nismo mogli da ga nadjemo, bili su ogromni talasi koji su se odbijali od stene, zena me slikala najnormalnije i samo odjednom joj isklizne telefon iz ruke i u roku od sekund ga vise ne vidimo, nailaze ogromni talasi, pesak i telefon gubimo iz vida, pokusavamo jos nekih 20-30 min da ga trazimo uz pomoc nekih momaka iz Srbije koji su to videli ali bezuspesno. I na kraju dana telefon pronadjen ne znam ni kako od strane nekih ljudi koji su sasvim slucajno u istom mestu gde i mi. Malo smo u soku sta se sve izdesavalo i da je na kraju telefon vracen.

Jel telefon ispravan? Nije se razbilo nista?
Bas lepa vest i funkcija lost mode.

Kod nas rec napicio razlicito znaci. 😂
Salim se. Sve, sve, ali kad cujem da tel i slusalice zavrse u wc solji, pa kako.
Jel razmislja neko da prelazi sa 15 pro na 16 pro ili pro max?

Telefon u zadnjem džepu od farmerki i pentranje na stolicu da se dohvati polica preko puta i eto. Ja vidim celu scenu ali ne stižem da reagujem. Ne pazimo svi svoje stvari podjednako

Jel telefon ispravan? Nije se razbilo nista?
Bas lepa vest i funkcija lost mode.
Telefon je bio u maskici i imao je zastitnu foliju, zastitna folija se iskrzala sva od kamencica, na telefonu sve ispravno i bez ogrebotina, okacicu sliku ispod da vidite. Ostalo jos 12% baterije. Do sad nisam nikad verovato toliko u te lost funkcije ali nadjose ga dobri ljudi iz Rumunije i vratise. Pouka price: Ne dajte zeni telefon da vas slika kad su veliki talasi.

Prilozi

• tempImagemo5r43.png
    tempImagemo5r43.png
    1.5 MB · Pregleda: 283
Je l neko u Nemačkoj, kakvo je stanje ako se ode tamo krajem septembra, početkom oktobra? Mislim je l ih ima na stanju ili isto bude nestašica?
U Mediamarktu, koji je najbolji da udjes, kupis i izadjes, plus ih ima bukvalno u svakom malo vecem mestu, pise da je prodaja od 20.09, sada je vec u pretprodaji, ali pise da ne mogu da garantuju datum isporuke zbog velike potraznje.

Mozda ce opet, kao prosle godine biti red ispred Apple Store-a :cool:

Telefon je bio u maskici i imao je zastitnu foliju, zastitna folija se iskrzala sva od kamencica, na telefonu sve ispravno i bez ogrebotina, okacicu sliku ispod da vidite. Ostalo jos 12% baterije. Do sad nisam nikad verovato toliko u te lost funkcije ali nadjose ga dobri ljudi iz Rumunije i vratise. Pouka price: Ne dajte zeni telefon da vas slika kad su veliki talasi.
Update: Malo vise sam ga testirao i usla je voda u zvucnik, slabije se cuje i susti, da li mislite da ce do sutra da bude bolje i da ce se osusiti ili je potreban novi zvucnik?

Prvo ga potopi u običnu vodu da so izadje zvučnika trebalo da se čuje normalno kad se osuši skroz…

Najbolje bi bilo da posle vode gurnes u silika gel, ali posto ces to tesko da nadjes gurni ga u pirinac, da pokupi sta ima ako moze…

Update: Malo vise sam ga testirao i usla je voda u zvucnik, slabije se cuje i susti, da li mislite da ce do sutra da bude bolje i da ce se osusiti ili je potreban novi zvucnik?
U pirinac na dan dva, ne pali ga, ne diraj ga. Nemoj na punjac da ga stavljas, previse je bio u slanoj vodi. Pre toga ga malo isperi i u pirinac. Dugo je bio u vodi, daj Boze da je sve ok, a i da nije lako ces za nov speaker.

cisto informativno, da li bi obicna apple garancija (ne apple care) pokrila ovaj slucaj?
naravno, da se kaze da je ispao na 5 min u more, ne toliko dugo

cisto informativno, da li bi obicna apple garancija (ne apple care) pokrila ovaj slucaj?
naravno, da se kaze da je ispao na 5 min u more, ne toliko dugo

Jeste oni su veverice….😂 pirinač ne pomaže to je samo mit….isperi slatkom vodom(voda sa česme ne voda sa šećerom) i ostavi da se suši…a i čoveku telefon radi samo mu je ostala voda u zvucniku

Cena za Apple iPhone 16​

KapacitetaNemčijaItalija in AvstrijaFrancija
128GB979 €949 €969 €
256GB1.109 €1.079 €1.099 €
512GB1.359 €1.329 €1.349 €

Cena za Apple iPhone 16 Plus​

KapacitetaNemčija in AvstrijaItalijaFrancija
128GB1.099 €1.129 €1.119 €
256GB1.229 €1.259 €1.249 €
512GB1.479 €1.509 €1.499 €

Cena za Apple iPhone 16 Pro​

128GB1.199 €1.239 €1.229 €
256GB1.329 €1.369 €1.359 €
512GB1.579 €1.619 €1.609 €
1TB1.829 €1.869 €1.859 €

Cena za Apple iPhone 16 Pro Max​

256GB1.499 €1.489 €1.479 €
512GB1.699 €1.739 €1.729 €
1TB1.949 €1.989 €1.979 €

Dubai

Prije pola godine sam dole uzeo ipad pro 11 m2 2022 za 730€

Sad vidim da je 15PM 256gb oko 1100€

Plus imate na airport povrat na karticu poreza 5% korz nekoliko dana

Ja sam moj cesto potapao i kvasio i zvucnik za razgovor mi se jedva čuje. To pripisujem vodi.

Nazad
Vrh Dno