$999 za Pro 128GB / $1199 za Pro Max 256GB.Ne rekoše cenu za PRO ?
Isto kao prošle godine u DE?Cijene u Njemackoj:
16P 1.199€ (128 GB)
16 PM 1.449€ (256 GB)
Edit: Moguce naruciti od 13.09
1329€ za 256gb pro verziju... mislio sam da ce bar 200€ biti razlika.. videcemo ebay, ako ne bude veca onda bolje pm opet zbog baterije i ekrana, pa makar ga nosio u ruci ko slepac, ja ne vidim u koji dzep moze da stane telefon od 6"9Cijene u Njemackoj:
16P 1.199€ (128 GB)
16 PM 1.449€ (256 GB)
Edit: Moguce naruciti od 13.09
Zanimljiviji mi je novi iOS od novih PRO modela. Obican 16 sa svime sto je dobio je best buy u ovoj generaciji cini mi se.
Ja sam konto mozda da predjem na 16 Pro jer ovo mi je preveliko (15 PM) ali gledam nude do 680€ trade in ?! Mozda oko NG da negsje u radnji nadjem ili pak crnu ultru 😅1329€
1329€ za 256gb pro verziju... mislio sam da ce bar 200€ biti razlika.. videcemo ebay, ako ne bude veca onda bolje pm opet zbog baterije i ekrana, pa makar ga nosio u ruci ko slepac, ja ne vidim u koji dzep moze da stane telefon od 6"9
Mislim da se taj trade in ne isplati nikako i nigde van USA, narocito sa 15pm koji podrzava AI i gde je 16 bukvalno minoran pomak. sacekaj par nedelja da se stisa, siguran sam da ces moci da ga valjnes nekome uz minimalnu doplatu na oglasima za 16 pro ili jednostavljno valjnes za kes pa pazaris 16, bice 15pm jos dugo atraktivan 👌Ja sam konto mozda da predjem na 16 Pro jer ovo mi je preveliko (15 PM) ali gledam nude do 680€ trade in ?! Mozda oko NG da negsje u radnji nadjem ili pak crnu ultru 😅
A zato je znaci kod njih Apple Music 1€/me, Apple TV 0.13€ itd. Kupis flagship i nemaš vise para ni za šta 🤣🤣Turski originalni Apple Store never fails to amaze me.
Prešli igricu i naš istyle
Pogledajte prilog 457404
Pogledajte prilog 457403
Nisam u toku, kad pustaju iOS18? Sledeci ponedeljak?Zanimljiviji mi je novi iOS od novih PRO modela. Obican 16 sa svime sto je dobio je best buy u ovoj generaciji cini mi se.
LOL ne radi to RAM memorija.Apple-u je interesu da poveća RAM kako bi što više AI upita u budućnosti izvršio na samom telefonu i smanjio opterećenost servera. Sigurno je mnogo skuplje pingovanje servera od strane miliona korisnika, nego povećanje RAM memorije. Znam kako su oni "darežljivi" što se tiče ovih stvari, ali mislim da im je konkretno veći RAM u interesu. Naravno, ja sam samo mali Perica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari