Svake godine bukvalno ista objava
A i svake godine novčanik je sve tanji 😂Svake godine bukvalno ista objava
omg thinner bezels :O
Kao moderniji XS, lep izgled meni, ali sto je najbitnije vecini nasih ljudi (po meni bolesnih, ali ajd') dovoljan razlog da 'promene telefon da se primeti da je sesnestica kad ga stave na telefon u kaficu'.iph 16 koncept
Source
bolja bat jer je fizicki veca.... vooooooow.. kakva inovacija 😅
Pogrešna im je logika. Ja sam posle 11 ice mislio odmah dogodine da kupim 12. Pošto osnovne modele skoro i ne unapređuju, mene su izgubili jer 5 godina imam 11icu. A da su bar malo više dali u bilo kom od 12 do 15 ja bih im dao 800 evra. Ovako ko ih šiša. Ako su oni stipse i ja sam.Tesko da ce da stave 120hz na obican, mislim da to namerno rade jer svi koji zele 120hz idu na Pro verziju koja je znatno skuplja od obicne, ja prvi kad bi stavili 120hz na obican ne bih ni gledao Pro verziju ako mi nisu bitne kamere.
Što ne zameniš samo bateriju?Znači i ove godine tapkamo u mestu. Mogu komotno da uzmem 14 pro max. Da mi nije loša baterija ne bih 11 još menjao.
A otkud znam, nešto nemam poverenja u te baterije. Otkud u srbiji baterija iz prve ugranje. Druga stvar što je skupo, mislim preko 100 evra a telefon mi sad ne vredi 150...Što ne zameniš samo bateriju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari