Nema.imas li apple care+?
neka ga aktivira onda, ima 60 dana fore da aktivira nakon kupovine
Tačno i ja htedoh ovo da predložim. Čisto sumnjam da neki od onih testova može to da provali….neka ga aktivira onda, ima 60 dana fore da aktivira nakon kupovine
Imao je i masku i zaštitu za kameru, ispao mu je iz džepa u kuhinji i puče.Uh, bolje da je kičma. Jel imao neku masku ili zaštitu?
Odlično, sta mu je sve potrebno da bi ga aktivirao?neka ga aktivira onda, ima 60 dana fore da aktivira nakon kupovine
Važi, hvala svima!Mislim da mali broj ljudi gleda tako na uređaj od 1000 + evra.
@skajfly10 u setingsu gde je care ima odbrojavanje koliko mu je još dana ostalo da aktivira. A imaš posebnu temu na forumu "kako kupiti apple care +" , pinovana ispod ove gde je sve tačno objašnjeno
Toliko o titanijumu i "nikad jačem staklu"... Puca nažalost kao i svaki.Bratu je pao 16 Pro na ledja i pukla su, popucao je i deo gde su kamere ali nijedna od njih nije ostecena, telefon sasvim normalno funkcionise. Da li vredi popravljati? Koliko bi kostala popravka? Telefon je uzet u Americi pre nesto jace od mesec dana.
^ ti si napravio pravi prelaz, tu se oseti napredak. A mi paćenici koji idemo odmah sa 15-16 ne vidimo nikakav napredak.
Ti si imao problematičnu S22U koja je bila određen broj komada to jest jedna serija, sad ti je velika razlika zato što S24U radi normalno. Posebno što kod Samsunga je velika razlika između exynos i snapdragon verzija.Meni je velika razlika između S22U i S24U jer mi se S24U ne restartuje u toku poziva, ne prži mi oči i ne stuče bateriju do 16h kad je duže na 4g. Za mene je to ipak ogroman i vidljiv upgrade. 😅
E sad nisam išao na novi ajfon nakon 14PM jer mi titanium taj nekako nije legao, čelik mi je nešto najbolje na telefonu (ako izuzmemo manu veću težinu telefona).
Nadam se da će vratiti čelični ram u nekom trenutku.
Pozdrav svima . Koristio sam do sada pixel 7 koji nažalost moram da mijenjam zbog njegovog problema sa signalom gdje mi prekida pozive. Pa sam kupio s24 ultru i koliko to bilo čudno pixel mi pravi bolje slike a to mi je bitno ( jedino selfi kamera na s24ultri je 10x bolja nego na pixelu). Pa sam radio uporedni test iPhone 16 pro i pixela 7 i naravno da je iPhone bolji ali nije neka drastična razlika. Ali dovoljno da budem zadovoljan. Iako nisam fan ios-a eto razmišljam sada o iPhonu.
Pa me interesuje da li je kamera identična u pro modelu I obicnom osim što običan nema Telefoto ?
I kakva je baterija na običnoj 16ci i na pro modelu ?
Da li ima neki nedostatak ova serija, da li se pregrijavaju itd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari