Šta je novo?

iPhone 16

Pisu da bi ga trebalo gasiti jednom nedeljno bar na pola sata-sat. Nism probao gasenje ali Reboot radim povremeno...

Pišu neki ljudu i da je zemlja ravna ploča, ali to ne znači da je tako 😁

Šalu na stranu, force restart isključivo ako mi deluje da je nešto zaglupeo, zabagovao ili kako ko voli da to nazove, a to je izuzetno retko 😃

Bratu je pao 16 Pro na ledja i pukla su, popucao je i deo gde su kamere ali nijedna od njih nije ostecena, telefon sasvim normalno funkcionise. Da li vredi popravljati? Koliko bi kostala popravka? Telefon je uzet u Americi pre nesto jace od mesec dana.

pa dobro, ispao i puce i sta? nije smak sveta, to je samo telefon

Mislim da mali broj ljudi gleda tako na uređaj od 1000 + evra.
@skajfly10 u setingsu gde je care ima odbrojavanje koliko mu je još dana ostalo da aktivira. A imaš posebnu temu na forumu "kako kupiti apple care +" , pinovana ispod ove gde je sve tačno objašnjeno

Bratu je pao 16 Pro na ledja i pukla su, popucao je i deo gde su kamere ali nijedna od njih nije ostecena, telefon sasvim normalno funkcionise. Da li vredi popravljati? Koliko bi kostala popravka? Telefon je uzet u Americi pre nesto jace od mesec dana.
Toliko o titanijumu i "nikad jačem staklu"... Puca nažalost kao i svaki.

Баш је тешко наћи pro моделе без чекања.
Она разлика између 120hz и 60hz јесте видљива јер сам обратио пажњу иначе није видљива разлика. Још увијек се играм али за разлику од 6,7 на 15 плус и ових 6,3 је у практичности и заиста ми прст да кажем мање оптерећен и то ми прија. И заиста мислим да ћу све теже ићи на већи модел.

^ ali tako je i kod svih proizvođača. Razlike između samsung S22U, S23U, S24U.... Isto su mizerne kao i kod apple.

Meni je velika razlika između S22U i S24U jer mi se S24U ne restartuje u toku poziva, ne prži mi oči i ne stuče bateriju do 16h kad je duže na 4g. Za mene je to ipak ogroman i vidljiv upgrade. 😅

E sad nisam išao na novi ajfon nakon 14PM jer mi titanium taj nekako nije legao, čelik mi je nešto najbolje na telefonu (ako izuzmemo manu veću težinu telefona).

Nadam se da će vratiti čelični ram u nekom trenutku.

Meni je minimalna razlika izmedju S21U koji imam, i S24U, zato sad cekam 16PM ko ozeblo sunco vec 40 dana hahah

Meni je velika razlika između S22U i S24U jer mi se S24U ne restartuje u toku poziva, ne prži mi oči i ne stuče bateriju do 16h kad je duže na 4g. Za mene je to ipak ogroman i vidljiv upgrade. 😅

E sad nisam išao na novi ajfon nakon 14PM jer mi titanium taj nekako nije legao, čelik mi je nešto najbolje na telefonu (ako izuzmemo manu veću težinu telefona).

Nadam se da će vratiti čelični ram u nekom trenutku.
Ti si imao problematičnu S22U koja je bila određen broj komada to jest jedna serija, sad ti je velika razlika zato što S24U radi normalno. Posebno što kod Samsunga je velika razlika između exynos i snapdragon verzija.

Pozdrav svima . Koristio sam do sada pixel 7 koji nažalost moram da mijenjam zbog njegovog problema sa signalom gdje mi prekida pozive. Pa sam kupio s24 ultru i koliko to bilo čudno pixel mi pravi bolje slike a to mi je bitno ( jedino selfi kamera na s24ultri je 10x bolja nego na pixelu). Pa sam radio uporedni test iPhone 16 pro i pixela 7 i naravno da je iPhone bolji ali nije neka drastična razlika. Ali dovoljno da budem zadovoljan. Iako nisam fan ios-a eto razmišljam sada o iPhonu.
Pa me interesuje da li je kamera identična u pro modelu I obicnom osim što običan nema Telefoto ?
I kakva je baterija na običnoj 16ci i na pro modelu ?
Da li ima neki nedostatak ova serija, da li se pregrijavaju itd?

Pozdrav svima . Koristio sam do sada pixel 7 koji nažalost moram da mijenjam zbog njegovog problema sa signalom gdje mi prekida pozive. Pa sam kupio s24 ultru i koliko to bilo čudno pixel mi pravi bolje slike a to mi je bitno ( jedino selfi kamera na s24ultri je 10x bolja nego na pixelu). Pa sam radio uporedni test iPhone 16 pro i pixela 7 i naravno da je iPhone bolji ali nije neka drastična razlika. Ali dovoljno da budem zadovoljan. Iako nisam fan ios-a eto razmišljam sada o iPhonu.
Pa me interesuje da li je kamera identična u pro modelu I obicnom osim što običan nema Telefoto ?
I kakva je baterija na običnoj 16ci i na pro modelu ?
Da li ima neki nedostatak ova serija, da li se pregrijavaju itd?

Evo da i ja napisem koju.
Kupljen crni 16 pro 128 u US 6. oktobra, pre toga imao 14 pro. Svidja mi se sto je po tezini skoro isti kao 14 pro. Kamera dugme bih iskreno voleo da je postavljeno malo nize i voleo bih da je ista dimenzija kao 14 pro, ali sta je tu je. Ono sto mi smeta je par bagova koje sam primetio do sada:
1. Kada se udje npr u WhatsApp i procita se poruka i dalje stoji kao ima notifikacije
2. Na lockscreen se pojavljuju prazna polja sa notifikacijama (slika u prilogu)
3. Stikeri ne rade tj ne mogu da se dodaju i to je iskljucivo problem samo kod 16 serije ali nadam se da ce u narednim updejtovima to resiti

Prilozi

• IMG_8184.png
    IMG_8184.png
    649.7 KB · Pregleda: 69
Nazad
Vrh Dno