Šta je novo?

iPhone 16

Ako je ista za pohvalu kod obicnog 16 to je da ce ubaciti isti cipset kao kod pro.

Nije isti ovaj je 18, a kod pro je 18 pro. Verujem da je cpu deo isti, ali gpu da ima više jezgara.

Kapiram da ce u 16 uglavnom ici "skart" procesori. Generalno ok je takva diferencijacija, i isplati im se jako fino.

Mozda ce 16 pro biti pun pogodak. Malo veci ekran, 256gb minimum i verovatno bolje drzanje baterije u odnosu na 15 pro.

Ja sam vec 2 generacije na 256 i bas bi me prijatno iznenadilo ako bi za isti cenu ove godine dali 256... mada evo kad napisem, ni sam ne verujem da bi to Apple ikada uradio.

6.9", ovo nisam očekivao od jabuke.

Jeste puno, blizi se 7", sto je pre nekoliko godina bilo rezervisano za tablete.
Meni generalno ne smeta, za vece tel mora torbica.

Kapacitet beterije na Pro modelu mi deluje zabrinjavajuce, manji je nego na obicnoj 16ci. Sta su nagurali unutra da telefon u toj velicini ne moze da ima min 4k mAh.

Mozda su morai da zrtvuju bateriju da bi ugurali 5x opticki zoom? Videcemo za mesec dana, kad padne prvi teardown.

Kažu da bi nioa boja trebala da se zove Desert Titanum, a neki navode samo Gold.

Nezvanična slika nove boje na iPhone 16 Pro modelu

1724096226147.png

Navodna pozivnica za 10. septembar i Apple Event koji bi trebao da se odrzi tog datuma.

1724096000200.png

1724096265869.png

Poslednja izmena:
mi to zovemo copper :D

U svakom slucaju lepsa je od one braon sa prethodnih slika 🫣

Da je kapacitet baterije na 16P malo veci mislim da bi to bio ubedljivo best buy, mozda i ovako ispadne, ali ovih 3355mah je jako malo po mom misljenju za 6.3" telefon.

pa nije to android

pa dobro neces ga kupiti i reseno. njima ide na stetu sto su stavili manju bateriju nego sto ti mislis da treba.

Prava je šteta sto neće izbaciti iPhone 16 mini, to bi bio savršen telefon.
Trenutno imam 13 već skoro 3 godine i nekako mi je velik. Mislim da bi mi 13 mini mnogo više odgovarao, međutim to se sada ne isplati kupovati.

Moras se presaltati,nema ti druge. Ja sam zenu uspeo preveslati na 15 pro,kuka i dalje za 13 mini ali se navikava.

Mini je bio sjajan proizvod, koji niko nije kupovao.

Ja sam prvi mesecima bio u fazonu, bravo bravo, kupujem ga obavezno, medjutim na kraju umesto 12 mini, uzeh 12 pro. Problem je sto kada jednom odes na Pro, a imao sam 11 Pro... onda nema nazad.

Verovatno je i Plus isto to sada, odlican, ali se najslabije prodaje...

Ali ne zadugo😁

Taman kad sam pomislio možda o Maxu, oni dižu dijagonalu... Ništa Pro it is.

ta copper varijanta i jos izgleda nekako sexy :)

Nazad
Vrh Dno